Pare dni temu ogarnąłem auto kompleksowo po mojemu, czyli tak jak lubie

Nie mam zdjęć z mycia, bo chciałem się wyrobić przed zachodem słońca żeby coś pocykać. Ogolnie akcja trwała około 7 godzin. Na początek wleciała piana aktywna ValetPro, glinka, płukanie, mycie właściwe na dwa wiadra, osuszanie porządnie całego auta, BlackHole od Poorboy's, i na koniec wosk naturalny również od Poorboy's Nattys Blue

Z efektu jestem zadowolony i brakowało mi tego przez całą zime. Fotki musze przejrzeć, a narazie wrzucam filmik. Mam jeszcze jeden w ruchu z drugiego auta, ale straszny szum jest i nie wiem, czy wrzucać jak chcecie to piszcie

Filmik:
https://youtu.be/-OFhQhh17esSory za post pod postem, ale tak się składa, że nie ma ruchu w temacie...cóż to wrzucę trochę fotek.
Dzisiaj w doborowym towarzystwie przegoniliśmy zimową aurę

Być może wrzucę niedługo sesję z lustrzanki jeżeli kolega ogarnie zdjęcia i coś w miarę sensownego powychodzi.Teraz zdjęcia samego Avus'a:

Plany na najbliższy czas to ogarnięcie szczegółów, które kłują w oczy i denerwują, a po wszystkim chce wysłać zgłoszenie na ShowShine Azoty Arena które odbędzie się 23-24 kwietnia w Szczecinie.