Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
miko20
|
Tytuł: [E32] demontaż głośników Napisane: 7 stycznia 2008, 14:06 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam mam pytanie jak wymontować głośniki przednie w E32? dokladnie chodzi mi o te dolne. od strony kierowcy przy osłonie głośnika jest dźwignia do otwierania maski, nie bedzie ona przeszkadzac przy demontażu???
|
|
Góra |
|
 |
_BBoyOne_
|
Tytuł: Napisane: 7 stycznia 2008, 15:32 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Wiesz co...u mnie w e36 trzeba w tej dzwigni (rączce) wlasnie tak srubkę wykrecic i wtedy zejdzie juz latwo wszystko...sprobuj tak bo mysle ze u Ciebie jest to samo
|
|
Góra |
|
 |
misssiaq6
|
Tytuł: Napisane: 7 stycznia 2008, 20:48 |
|
 |
Zacna persona forum |
|
tą dźwignie od strony kierowcy do otwierania maski musisz odkręcić śrubokrętem. dalej są spinki plastikowe z 4 albo 5. od strony pasażera tylko spinki. wystarczy do ściągnięcia tego śrubokręt płaski i krzyżakowy. banał
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|