BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 09:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 15 lipca 2016, 10:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
A pajce z Brukseli zaraz zrobią sobie marsz przeciwko terroryzmowi. Szkoda że bezowi do nich się nie dobieraja tylko to zwykłych ludzi...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 15 lipca 2016, 11:14 
Forumowy terrorysta

Skończyło się Euro'2016, czyli zwiększona ochrona słuzb i muslimy zrobiły zamach. Nie tylko pajace z Brukseli zrobią marsz przeciwko terroryzmowi, ale też pajace z KODu, finansowani przez fundacje żyda Sorosa.
Cytuj:
Organizacja W2EU” (Welcome to Europe) zwiazana z Sorosem wydaje przewodnik dla imigrantów w języku arabskim, który zawiera mapy, i inne niezbędne informacje, w tym numery telefonów organizacji i instytucji pomocy społecznej (m.in, UNHCR, Czerwony Krzyż]), do których mogą się zwrócić po przybyciu na Stary Kontynent. Jedną z takich publikacji reporter Sky News odkrył wśród wyrzuconych na brzeg kamizelek ratunkowych i przebitych pontonów.
Na jej stronie stronie czytamy „Zapraszamy wszystkich podróżnych na ich trudnej drodze i życzymy Wam wszystkim dobrej podróży - ponieważ swoboda przemieszczania się jest prawem każdego człowieka”, a także „W2eu.info wspiera was, którzy przyjeżdżają do Europy w walce o lepsze życie”.
Okładka broszury prezentuje fotografią młodego człowieka o zachodzie słońca, patrzącego tęsknie na morze, z wiosłami złożonymi u nóg. Napisaną w języku arabskim przewodniki wydaje i rozprowadza organizacja „W2EU” (Welcome to Europe).
Wolontariusze organizacji, do których dotarli reporterzy Sky News - przyznają, że swoje przewodniki rozprowadzają za darmo - m.in. w Turcji.
http://wpolityce.pl/swiat/265527-fundac ... po-europie

Obrazek

Część terytorium Polski także zaznaczona, z naszego kraju również pochodzą unijne sługusy wspierający muslimów.

PostNapisane: 15 lipca 2016, 11:49 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Federica Mogherini znow się popłacze ?

Ojej... :rozpacz:

http://niezalezna.pl/83334-boniek-wscie ... ronimy-sie

Boniek widzę też już przejrzał na oczy -

https://twitter.com/BoniekZibi/with_replies

Cytuj:
„Modlitwa modlitwą to jasne, ale robienie z Europy Eurabi mnie w.....a. Minutą ciszy i marszami protestu nie obronimy się”

PostNapisane: 15 lipca 2016, 14:01 
Tutaj są materiały na LiveLeak.

http://www.liveleak.com/view?i=a6d_1468551845
http://www.liveleak.com/view?i=5bf_1468545131

Jakim trzeba być popaprańcem żeby myśleć, że Bóg Ci tak każe...

PostNapisane: 15 lipca 2016, 14:16 
Administrator

Michu napisał(a):
Jakim trzeba być popaprańcem żeby myśleć, że Bóg Ci tak każe...
To nie ich bog im kaze, tylko nienawisc do innych i chęc panowania nad swiatem. Usprawiedliwiając się allahem cały czas skupiają się i tak na kwestiach doczesnych. Taki paradoks.

Nienawidzę tej muzułmanskiej bandy, mordującej dzieci w wózkach.

PostNapisane: 15 lipca 2016, 14:29 
Frank, to też na pewno, ale jednak mózgi też muszą mieć zdrowo sprane pod kątem religii. Bo o jakiej doczesności tu mówimy jak każdy z nich wie, że to wycieczka w jedną stronę, a potem będzie tylko kałużą flaków na chodniku albo podziurawioną jak ser szwajcarski kupą mięcha.

Kod:
I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili – Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. – I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! – Taka jest odpłata niewiernym!

PostNapisane: 15 lipca 2016, 14:47 
Administrator

Michu napisał(a):
Bo o jakiej doczesności tu mówimy jak każdy z nich wie, że to wycieczka w jedną stronę, a potem będzie tylko kałużą flaków na chodniku albo podziurawioną jak ser szwajcarski kupą mięcha.
No o cos tu na ziemskim padole walczą, nie boją się, wierząc w zapewnienia pośmiertne, jednak sami siebie na pustynnym odludziu nie wysadzają. Kazdy ma prawo do osądu własnej religii i wyciągania odpowiednich wniosków. Im ta nienawisc pasuje.

PostNapisane: 15 lipca 2016, 16:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
z fb Pudzianowskiego
Cytuj:
Miałem nie poruszać tematu zamachu w Nicei, ale pomyślałem, że tym się podzielę: "Francja będzie musiała nauczyć się żyć z terroryzmem" – powiedział premier Francji podczas ogłaszania żałoby narodowej na dzisiejszej konferencji prasowej.
Brzmi to tak jakby głowa domu powiedziała do reszty rodziny: nasrałem w salonie, będziemy musieli nauczyć się żyć w smrodzie. !! MARIUSZ PUDZIANOWSKI

a najlepsze jest to - słyszał ktoś jakieś info o tym, że ludzie coś działają we Freancji? Z DE coś tam było, że podpalają ośrodki dla uchodźców, jakieś zamieszki na marszach protestacyjnych, samosądy a we Francji jak makiem zasiał. Wyjdzie jakiś pajac i powie, że francuz musi się pogodzić z tym, że gwałcą mu córkę, zabili mu syna i jest git, wszystkim pasuje :wstyd:

PostNapisane: 15 lipca 2016, 16:51 
Administrator

Ta ciapa Hollande winien rzec raczej, ze Francja powinna zacząć uczyć się żyć bez islamu. Niestety, zdaje się,ze historia to powie bez jego obecnosci.

Dlaczego tak emocjonalnie do tego podchodzę ? Moja Mama była tam , na tej nicejskiej promenadzie dokladnie rok temu, tez 14 lipca.

W głowie mi się to wszystko nie mieści.

PostNapisane: 15 lipca 2016, 18:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
Frank, moja żona była tam wczorajszego poranka...mózg mi się gotuje po prostu jak sobie o tym wszystkim myślę. Pojechała na wycieczkę i gdyby program wycieczki był inaczej ułożony to zamiast rano byłaby tam wieczorem...

Wiem jedno : popieram w 100% politykę Naszego Rządu w kwestii uchodźców i całej tej popierydolonej bandy muslimów dla których życie drugiego człowieka , nawet małego dziecka nie ma żadnego znaczenia.

Ostatnio edytowano 15 lipca 2016, 18:41 przez ///david, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 15 lipca 2016, 18:40 
Zacna persona forum

Kod silnika: M54B22
Garaż: E46 320i
Co wyście się tych muzułmanów uczepili, za zamachem stoi ciężarówka, to ona rozjeżdżała ludzi więc powinno się bezwzględnie zabronić wjazdu do miast ciężarówkom

PostNapisane: 15 lipca 2016, 19:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
david - nic tylko pogratulować żonie męża, który ją puszcza na takie harce samopas w takie rejony...

Wracając do tematu, lewacka logika:

Obrazek

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 lipca 2016, 20:02 
Przyjaciel forum

e46 328ci Santorini Blue
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
jiGsaw napisał(a):
david - nic tylko pogratulować żonie męża, który ją puszcza na takie harce samopas w takie rejony...

pojebało Ci się już do reszty w głowie ? Jakie rejony ? Jakie harce ? Dziewczyna sobie do Francji pojechała na Lazurowe Wybrzeże odpocząć a Ty teksty walisz jakby się co najmniej do Iraku albo Egiptu czy innej Tunezji pchała i chooj wie co tam robiła :mur:
Przypominam Ci ,że Francja to kraj w Europie w którym niedawno zakończyły się mistrzostwa w piłce nożnej podczas których nie doszło do żadnego zamachu czy innego gówna związanego z ciapakami...jak Ty masz takie podejście to współczuję Twojej partnerce bo pewnie maksymalne na co jej "pozwolisz" to wyjazd do Sopotu SKM :wstyd:

PostNapisane: 15 lipca 2016, 20:29 
Przyjaciel forum

Moja na szczęście nie ma potrzeby się szlajać, a na tym Twoim lazurowym wybrzeżu przeważają ciapate i murzyny. Jak nie wierzysz, na drugi raz pojedź z nią.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 lipca 2016, 20:57 
ZuchLCT napisał(a):
Co wyście się tych muzułmanów uczepili, za zamachem stoi ciężarówka, to ona rozjeżdżała ludzi więc powinno się bezwzględnie zabronić wjazdu do miast ciężarówkom

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swi ... id=SK2MDHP ............. :]

PostNapisane: 15 lipca 2016, 20:57 
Przyjaciel forum

e46 328ci Santorini Blue
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
jiGsaw, nie chcę już niszczyć klawiatury na taką jałowa dyskusję bo wyłazi z Ciebie po prostu zwykły zaściankowy cebulak... nie wiem co Ci w tej głowie siedzi ale skoro wysnuwasz wnioski o "szlajaniu" i "harcach" gdy czytasz o tym ,że ktoś pojechał na wakacje do Francji i NIC więcej na ten temat nie wiesz to dziwię się żeś tego inżyniera umordował :wstyd:

PostNapisane: 15 lipca 2016, 21:10 
Tak tu jedziecie po Francji i Hollandzie, ale mam nadzieję, że przynajmniej wiecie, że Francja jest jednym z bardziej aktywnych krajów w wojnie z ISIS i właśnie dlatego ISIS zachęcało do ataków w szczególności we Francji.

PostNapisane: 15 lipca 2016, 21:18 
Przyjaciel forum

///david napisał(a):
jiGsaw, nie chcę już niszczyć klawiatury na taką jałowa dyskusję bo wyłazi z Ciebie po prostu zwykły zaściankowy cebulak... nie wiem co Ci w tej głowie siedzi ale skoro wysnuwasz wnioski o "szlajaniu" i "harcach" gdy czytasz o tym ,że ktoś pojechał na wakacje do Francji i NIC więcej na ten temat nie wiesz to dziwię się żeś tego inżyniera umordował :wstyd:

A ja sądzę, że zbyt dosłownie i do siebie bierzesz pewne sprawy. Po prostu ja bałbym się swoją puścić do Francji i tyle, teraz pojechała na Minorkę ze swoją matką i nie mam z tym problemu. Ochłoń trochę. ;)

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 15 lipca 2016, 21:32 
http://wiadomosci.onet.pl/krakow/dwie-p ... oly/v9pzrr :(

PostNapisane: 17 lipca 2016, 12:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: X5
nie wniose nic nowego do tematu, ale napisze cos co pewnie miliard razy tu padlo- maja swoje qrwa multi kulti
za to wprowadzilbym zakaz zakrywania twarzy, dla wszystkich- nie podoba sie- wypierda...

francja chyba nawet krzyze zdjela w szkolach o ile mi sie dobrze wydaje, japierdziele, zebym ja cos w domu zmienial, bo gosciowi sie nie podoba :wstyd:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1