BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 12:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 21 lipca 2016, 21:07 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Frank napisał(a):
A co Cie uprawnia, zeby zakładac odwrotnie ?

Nikt tego nie widział, nie poświadczył, proste jak wrzeciono.
Frank napisał(a):
Śmieszy mnie to domniemanie prawnikow o wyzszosci intelektualnej nad resztą świata

Sam sobie tę wyższość ubzdurałeś, kompleksy jakieś masz? Uważam, że ta zasada jest słuszna i dlatego staram się jej trzymać w życiu prywatnym.
Frank napisał(a):
Moze dla Ciebie to zabawne, ale niektorzy mają rodziny za granicą, bywają w miejscach gdzie doszło do rzezi, zamachow i gwałtów.

A co Ty myślisz, że tylko Ty masz rodzinę/znajomych za granicą?
Frank napisał(a):
Powiedz to rodzinom ofiar w Nicei

Ale konkretnie co? Że prawica nie nakręca antypatii (by nie rzec dosadniej) do cudzoziemców?
Frank napisał(a):
To nie inkwizycja tylko POLSKOŚĆ.

Nie, to praktyka inkwizycyjna. Polskość nie ma z tym nic wspólnego i proszę Cię, nie zawłaszczaj tego kraju dla siebie i ludzi o podobnych do Twoich poglądach.
Frank napisał(a):
Nie przekonują mnie tez osoby, ktore głosno krzyczą ,ze nie stoją po zadnej ze stron.

Ciebie nie przekonuje nikt, kto ma inne zdanie niż Ty, więc jakoś mnie to nie dziwi.

One redline a day keeps a mechanic away.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 21 lipca 2016, 21:20 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
maaaad napisał(a):
Nikt tego nie widział, nie poświadczył, proste jak wrzeciono.
Niby proste, ale Ty zakładasz, co zakładasz - co pisałes wczesniej, kazdy widzi.
maaaad napisał(a):
Sam sobie tę wyższość ubzdurałeś, kompleksy jakieś masz? Uważam, że ta zasada jest słuszna i dlatego staram się jej trzymać w życiu prywatnym.
Nic sobie nie ubzdurałem, więc proszę mnie nie obrazać jakimiś tekścikami o "bzdurach". To Ty wyjechałes ze zboczeniami zawodowymi oraz pseudo fachowymi konkluzjami, iż poszkodowana Pani ma cokolwiek udowadniać. Mudżin tak samo jak ona twierdzi, że " fakt miał miejsce".
maaaad napisał(a):
A co Ty myślisz, że tylko Ty masz rodzinę/znajomych za granicą?

Litości...
maaaad napisał(a):
Ale konkretnie co? Że prawica nie nakręca antypatii (by nie rzec dosadniej) do cudzoziemców?
A co tu jest do nakręcania przez prawicę ? Prawica rozjezdza ludzi , gwałci, strzela i wysadza ?

Po raz kolejny - LITOŚCI.
maaaad napisał(a):
Nie, to praktyka inkwizycyjna. Polskość nie ma z tym nic wspólnego i proszę Cię, nie zawłaszczaj tego kraju dla siebie i ludzi o podobnych do Twoich poglądach.

Fige wiesz o inkwizycji i nie bedziesz mi tu mowił, co moge zawłaszczac a co nie - jak chcesz, to mozemy sobie poza forum to wyjasnic.
maaaad napisał(a):
Ciebie nie przekonuje nikt, kto ma inne zdanie niż Ty, więc jakoś mnie to nie dziwi.
Przekona mnie ktoś, kto ma inne zdanie niż ja, jeśli przedstawi swoje zdanie w sposób racjonalny, zamiast topić mnie w potoku lewackiego bełkotu.

Zupełnie jak pies nie przekona mnie do mieszkania w budzie, przy pomocy szczekania.

PostNapisane: 21 lipca 2016, 21:45 
Częsty bywalec

Nieśmiało pozwolę się wtrącić. Otóż, w powyższym sporze, rację ma tylko i wyłącznie Frank, . A dlaczego ja tak myślę ? Ano dlatego, że ludzie którzy dają się ogłupić zachodniej propagandzie multikulti, dla mnie są idiotami. Nie potrafiącymi wyciągać wniosków z oczywistych faktów. Ja się pytam, co tu robi śmieć w sile wieku, "uchodźca" ( który uchodźcą nie jest ), skoro u niego w kraju jest wojna ? To ma być uchodźca ? Który nie przyjmuje zasad panującym w kraju do którego uciekł, zamiast bronić swojej ojczyzny ? Obmacuje, gwałci, terroryzuje, i przede wszystkim jest nietolerancyjny wobec gospodarzy ? Ja wiem, że teraz na pewno będzie oburzenie lewackiej, bądź inteligenckiej ( :rotfl: ) części forum, i w sumie to mnie to wali. Niestety, w Polsce jest demokracja, ale nie dla ludzi którzy myślą realnie, a właśnie dla idiotów, bo idiotami łatwiej się rządzi, stąd realnie myślącym blokuje się konta na fb, podaje do sądu, itp. Jakim cudem koalicja przeciw Daesh ( w tym i Francja, którą tutaj ktoś zachwalał że ma zasługi w zwalczaniu terroryzmu :/ :zdziwko: ), nie może poradzić sobie z garstką arabskich wieśniaków, których wszyscy na około zaopatrują w broń i szkoli. Bliski wschód ma sporo mieszkańców, liczne i dobrze wyposażone armie ( znaczy miał, bo już nie ma, dziwnym trafem koalicja walcząc z terroryzmem rozjebała to co trzymało te arabskie świnie w ryzach ), na dodatek niszcząc ich struktury wojskowe, które były tam gwarantem spokoju ? Jednocześnie zamiast przyjmować prawdziwych uchodźców, przyjmuje w 90% młodych byczków, którzy wszyscy wiedzą co robią ? Uchodźcami to powinni być kobiety i dzieci, reszta brudasów na front i w miesiąc ISIS nie istnieje. Lewacy, opamiętajcie się.

P.S. Załączę tu filmik, który pokaże, kto powinien być uchodźcą.

https://southfront.org/us-backed-modera ... c-footage/

Jakby lewaki nie skojarzyli, to chodzi o chłopca co stracił głowę :)

PostNapisane: 21 lipca 2016, 21:49 
Administrator

pawelek napisał(a):
Ja wiem, że teraz na pewno będzie oburzenie lewackiej, bądź inteligenckiej ( ) części forum, i w sumie to mnie to wali.
Ta część forum zacznie znikać, jesli bedzie tak agresywna jak dotychczas. I dziękuję za wypowiedź. Zdrowko, piwo zagryzane WIEPRZOWINĄ. :piwo:

pawelek napisał(a):
w tym i Francja, którą tutaj ktoś zachwalał że ma zasługi w zwalczaniu terroryzmu

To jest dla mnie kuriozum stulecia- Francja ogłasza szumnie STAN WYJĄTKOWY i dochodzi do rzezi w Nicei przy pomocy ciężarówki z niby lodami ?

Ex MER Nicei powiedział jasno, ze tego typu pojazd nie miał prawa sie poruszac w tym miejscu i czasie.

Z kogo się tu usiłuje robić idiotów ????

PostNapisane: 21 lipca 2016, 22:38 
Specjalista

Kod silnika: M54b25
Garaż: www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=137687 Днепр
Ja powiem jeszcze więcej. Nie mamy problemu z ciapatymi i całym ty zasranym islamem, tylko właśnie z ideologią lewackiego "myślenia". Myślenia, że nie wolno osądzać brudasów, bo przecież oni się dopiero tu instalują. Nie znają naszej kultury i ich to tak stresuje, że niektórzy się aż wysadzają ze straesu. Za zbiorowy gwałt na dziecku 80h prac społecznych to wystarczająca kara, a nawet za surowa. Myślisz, Maaad, że to się dzieje przypadkowo? Nie widzisz, że sprawa ma drugie dno? Dla porównania, teraz na dniach na lotnisku Chopina, aresztowali ukraińskiego gościa, właściciela strony z torrentami, wiesz, że jemu grozi 25lat? Jako prawnik, nie widzisz, że coś jest nie halo? Ktoś tu coś nakręca, ale na pewno nie Frank, z pawelkiem.

E38 740i (I 2011 - XII2017)

PostNapisane: 22 lipca 2016, 00:21 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Przecież te kozojebne matoły jeszcze niedawno w ziemiankach siedziały... :spi: a oni z nimi do Europy - na salony. :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 22 lipca 2016, 08:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Frank napisał(a):
http://wawalove.pl/Rasistowski-atak-w-pociagu-SKM-Nie-bedzie-mnie-brudas-dotykac-a23412

:rotfl:

Nie rozumiem, po co ją dotykał, dotykacie kobiety jak jedziecie PKP/ komunikacją miejską ?

Oczywiscie atak " rasistowski " :rotfl:

TVN oczywiście będzie obwiniał Polkę.. Ja uważam, że skoro ona mówi, że ją dotykał to dotykał i już. Może miała czekać aż ją zgwałci albo coś? Szybka reakcja..
Cieszy fakt, że ludzie w SKM zareagowali od razu i wyrzucili ciapatego z pociągu. Powinien jeszcze konkretny wpie**ol obskoczyć..
Lewactwo nie może znieść, że w Polsce tak łatwo to robactwo się nie rozpanoszy.
Poza tym mam wrażenie, że ciapate kozoj*by zostaną nam przemycone pod płaszczykiem Światowych Dni Młodzieży..

pawelek, uchodźcami z tamtych rejonów powinni być TYLKO katolicy i tylko do pierwszego bezpiecznego kraju, dalej to imigranci.
Ale masz rację, że kobiety i dzieci najpierw, a mężczyźni niech walczą za ojczyznę jak na facetów przystało..
Oczywiście nie zmienia to faktu, że muzułmanów nie powinno się przyjmować w żadnym wypadku. Strach potem kozę samą na łąkę wypuścić ;)

PostNapisane: 22 lipca 2016, 13:41 
Forumowy terrorysta

pawelek napisał(a):
ludzie którzy dają się ogłupić zachodniej propagandzie multikulti, dla mnie są idiotami. Nie potrafiącymi wyciągać wniosków z oczywistych faktów. Ja się pytam, co tu robi śmieć w sile wieku, "uchodźca" ( który uchodźcą nie jest ), skoro u niego w kraju jest wojna ? To ma być uchodźca ? Który nie przyjmuje zasad panującym w kraju do którego uciekł, zamiast bronić swojej ojczyzny ? Obmacuje, gwałci, terroryzuje, i przede wszystkim jest nietolerancyjny wobec gospodarzy ?

mroova81 napisał(a):
Ja powiem jeszcze więcej. Nie mamy problemu z ciapatymi i całym ty zasranym islamem, tylko właśnie z ideologią lewackiego "myślenia". Myślenia, że nie wolno osądzać brudasów, bo przecież oni się dopiero tu instalują. Nie znają naszej kultury i ich to tak stresuje, że niektórzy się aż wysadzają ze straesu. Za zbiorowy gwałt na dziecku 80h prac społecznych to wystarczająca kara, a nawet za surowa

Zgadza sie, wielu trzeba przypominać,że gość (czy to zaproszony czy nieproszony) musi dostosować się do zasad gospodarza.
Obrazowo
gość - gospodarz

Na marginesie luźna uwaga a propos prawników. W wojsku prawnik ma szybsza ścieżkę awansu niż np. pilot po oficerskiej szkole w Dęblinie czyli znanej na świecie Szkole Orląt. Koszt wykształcenia prawnika praktycznie żaden, koszt wykształcenia pilota nieporównywalny.

Przypomina się scena z ‘’Demonów wojny’’ Pasikowskiego. W skrócie, wojna na Bałkanach, siły IFOR, oddział polskich żołnierzy wyrusza na ratunek załodze zestrzelonego śmigłowca. Dowodzi major Keller/Linda, wśród nich prokurator wojskowy porucznik Czacki/Lubaszenko, który niedawno przyjechał z rozkazem odwołania Kellera. Na zwiad major wysyła tego porucznika. Jeden pyta majora, dlaczego wysłał porucznika, a nie szeregowca czy kaprala? A major - bo nic nie umie.

PostNapisane: 22 lipca 2016, 16:38 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Frank napisał(a):
Ex MER Nicei powiedział jasno, ze tego typu pojazd nie miał prawa sie poruszac w tym miejscu i czasie.

tutaj też trzeba pamiętać, że oni wniknęli już w różne formacje jak np policja, franacja już teraz ma problemy z muslimami w swoich szeregach bo nie trzeba być geniuszem, żeby sie domyślić, co zrobi ciapaty policjant gdy biały przełożony każe mu przymknąć ciapatego kolegę. A tak gość jechał tam gdzie nie powinien, policja go kontrolowała ale nic nie znalazła i ludzie się dziwią że wyszło jak wyszło
Obrazek

PostNapisane: 22 lipca 2016, 17:59 
Z innej beczki Panowie . Dziś 5ta rocznica masakry w Norwegii.
Megamałpolud chciał zapobiec islamizacji Europy / dlatego ten post tu zamieszczam/.
Rozstrzelał 77 osób i ..... przeczytajcie sami

http://wiadomosci.wp.pl/gid,18434658,ka ... leria.html

Nóż się w kieszeni otwiera jak to sie czyta. Określenia w normalnym języku się kończą za to co to ścierwo zrobiło , a Norwegia daje sobie sama narobić na łeb po raz kolejny. :dobani:
Policja nawet nie miała jak dotrzeć na wyspę bo mając do dyspozycji 2 helikoptery /, jeden był w remoncie , a pilot drugiego na urlopie/ Pały się pakowały więc do prywatnych łodzi , które tu posiada właściwie każda norweska rodzina i .... popłyneli go aresztować bo .... skończyła mu się amunicja / dlatego zastrzelił tylko 77 osób jak powiedział/.
Mistrzostwo świata porażek policyjnych. :kwasny:
Po procesie nie zaostrzono kary za terroryzm a powinno bo tego rodzaju 'występy' są teraz średnio raz na miesiąc. Funkcja prewencyjna kary więc tu nie działa za to wychowawcza bardzo fajnie , gość studiuje po to tylko aby pozwać Norwegię bo w celi niewygodnie i kolejne jego gówno na ten kraj. :hyhy:
Jego ojciec wydał biografię synaśmiecia i jeszcze zarobił na tym a te matoły wydały to -- gdyby nie było tej masowej egzekucji ksiązki by nie było więc ludzka krzywda nie jest ważna , ważne że staremu parę koron wpadnie zanim zemrze.
Na farmie stworzył bombę , którą wywalił w centrum Oslo --- oczywiście farma ma się dobrze przepadku majątku użytego do zbrodni tu nie ma. A gdzie odszkodowanie za zniszczony kompletnie budynek w Oslo. a te matoły mu jeszcze płacą odszkodowanie. :faint:

Tragi farsy ciąg dalszy......................................

PostNapisane: 22 lipca 2016, 18:27 
Przyjaciel forum

świetnie, w Manachium strzelaniny a ja tam jadę w następną sobotę

PostNapisane: 22 lipca 2016, 18:41 
trollu napisał(a):

No właśnie , http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy- ... ium/558cmz
Poczekajmy na szczegóły czy sprawcą jest etniczny , niebieskooki .................... niemiec :cwaniak:

PostNapisane: 22 lipca 2016, 18:57 
Przyjaciel forum

i tutaj
Frank napisał(a):
Dlaczego tak emocjonalnie do tego podchodzę ? Moja Mama była tam , na tej nicejskiej promenadzie dokladnie rok temu, tez 14 lipca.

W głowie mi się to wszystko nie mieści.

strzelanina była 5 min spacerkiem od miejsca, w którym mieszka mój brat, gadałem z nim na skype, ulice w promieniu 1km poblokowane, w jakichś wiadomościach, które oglądał był filmik, w którym widać jak gość wychodzi z McDonaldsa i zaczyna strzelać :| dość często bywał w tamtym maku, obok maka turecki kebab a na wprost galeria, ludzi zawsze tam było dużo, całe szczęście że brat był akurat w mieszkaniu.

PostNapisane: 22 lipca 2016, 19:26 
Administrator

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5

Tutaj jest ten filmik.

Znow napiszę - w głowie mi sie to nie miesci - czasem jak jadę z dziecmi odebrac Zone z pracy, to zajezdzamy sobie do McDonalds. Czy sobie wyobrazam, ze nagle jakis mocno opalony wyciaga AK 47 i zaczyna strzelac ? Nie.

Ale teraz jak spotkam mocno opalonego w Macu to zaproponuje mu dobrowolne opuszczenie lokalu.

PostNapisane: 22 lipca 2016, 19:36 
Przyjaciel forum

w Monachium widok ciapaka nikogo nie rusza bo w tym centrum handlowym więcej muslimek w burkach niż białych kobiet, pełno kebabów z turkami w środku i na zewnątrz. Ciekawi mnie co na to Merkel. Jeżeli wyda się, że to ciapak i akcja była na tle religijnym to mam nadzieję że sprawdzą się słowa mojego wuja - mogą walnąć gdziekolwiek w DE ale nie w bawarii bo wtedy bawarczycy zaczną trząść całymi niemcami. Najbardziej chrześcijański land i paradoksalnie do nich cisnęli najwięcej ciapaków. mam nadzieję że od tego zaczną porządki bo lepiej samo się nie zrobi

PostNapisane: 22 lipca 2016, 19:39 
Administrator

trollu napisał(a):
w Monachium widok ciapaka nikogo nie rusza bo w tym centrum handlowym więcej muslimek w burkach niż białych kobiet, pełno kebabów z turkami w środku i na zewnątrz. Ciekawi mnie co na to Merkel. Jeżeli wyda się, że to ciapak i akcja była na tle religijnym to mam nadzieję że sprawdzą się słowa mojego wuja - mogą walnąć gdziekolwiek w DE ale nie w bawarii bo wtedy bawarczycy zaczną trząść całymi niemcami. Najbardziej chrześcijański land i paradoksalnie do nich cisnęli najwięcej ciapaków. mam nadzieję że od tego zaczną porządki bo lepiej samo się nie zrobi
Słuszne słowa.

Ja tez czasem bywam w Monachium, przez to troche emocje mnie ponoszą znow, ale trudno byc spokojnym jak co kilka dni jest jakas masakra z udziałem mocno opalonych. Moja cierpliwosc, tolerancja, akceptacja i cokolwiek wobec tych ludzi uległy totalnemu wyczerpaniu, czego i innym życzę.

PostNapisane: 22 lipca 2016, 21:17 
Forumowy terrorysta

trollu napisał(a):

... i znów odwracają uwage od TK.

PostNapisane: 22 lipca 2016, 21:31 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E92 335i Msport
Kod silnika: N55

Ten to dopiero jest oderwany od rzeczywistości :mur: :mur:

Obrazek

PostNapisane: 22 lipca 2016, 21:39 
Taaa , juz som komety odpowiednie. Dziwne że były prezydent elektryk nie proponuje schronienia na swojej chacie nadal == miszcz obietnic bez pokrycia. :rotfl:

Dziewul wracaj do garażu dłubać w porszakach , tym bardziej że POLIZEI otwarcie potwierdziła że 'był to atak terrorystyczny i 3 małpoludy uciekają z długą bronią. Zgineło 8 osób ". :zdegustowany:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/relacja ... ika/lpfeyb

PostNapisane: 22 lipca 2016, 21:55 
Administrator

Najbardziej bawi, śmieszy i straszy niemiecka polityka medialna wobec tych wydarzeń.

Fluktuacja liczby ofiar oscyluje między 1 a 30 i co nowe wiadomosci, to się zmienia.

Władze zaleciły mieszkańcom Monachium niewychodzenie z domu, nienagrywanie zdarzeń i niepublikowanie ich w internecie.

Jak tam stan niemieckiej demokracji ?

Jutro sie pewnie okaze,ze sprawcą był polski radykalista a liczba ofiar wynosi -1 , zupełnie jak liczba zgwałconych kobiet w Kolonii.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1