witam, to moj pierwszy post na forum i chcialbym sie przywitać.
otóż na wstępie odpowiem na pytanie, ktore pewnie padłoby-wybór padł na 330i ze względów estetycznych, bardziej podoba mi sie wersja politowania niz m3.

złożyłem zamówienie i w ciagu miesiaca dotrze do mnie e46 cabrio 2005r. 330i
Miesięcznie odkładam około 1k euro na swoje motoryzacyjną fantazje.
Co polecacie do podniesienia mocy, interesuje mnie maksymalnie 350koni, nie chce zakuwać silnika itd, auto jako weekendowa zabawka.
Interesuje się tez 4 rurami, rozstaw taki jak w m3, nie chcialbym aby rury były po brzegach samochodu, musi sie dac, bo widzialem tak zrobione e46 kombi, MG niestety odpada bo proponowali montaż tylko po brzegach

Wizualnie chcialbym zamontowac klapę csl, lecz czy dostane taka do cabrio? Aso proponuje tylko do m3 za 2500euro, moglbym sie wykosztowali, ale czy dopasuje to ? Ew gdzie szukac?
Co myślicie o air ride? Swoja droga nie znalazłem informacji ile takie cos kosztuje kompletnie. Byłaby to dla mnie bardzo przydatna rzecz biorąc pod uwage moja lokalizacje i bardzo utrudniony wyjazd z posesji(wszystkie auta maja porysowane zderzaki na dole)
Zawsze intrygowalo mnie lambo dors, lecz czy cos takiego jest mozliwe w cabrio?
Z gory prosiłbym aby nie pojawiały sie komentarze typu "lambo doors? Niezły szpan na wiosce", auto jest moja zabawka i ma cieszyć moje oko, nie cudze, swoje latka mam

)