Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Przemcu X330i
|
Tytuł: [e46] Problem z połączeniem interfejsu Viaken Napisane: 18 sierpnia 2016, 13:41 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam mam problem z instalacją sterowników do fejsa mam wszystko ustawione tak jak powinno być sterowniki zainstalowane ze strony producenta inpa odpala bez problemu ;/ Ślęczę nad tym od rana i juz nie mam pomysłu może by ktoś pomógł
Dodam że w menadżerze przy tym Com 1 mam żółty trójkącik z wykrzyknikiem w środku. i nie wiem co to oznacza
|
|
Góra |
|
 |
dziabi3
|
Tytuł: Re: [e46] Problem z połączeniem interfejsu Viaken Napisane: 18 sierpnia 2016, 22:02 |
|
 |
Zacna persona forum |
Posty: 1286 Lokalizacja: Bydgoszcz Moje BMW: e46 330ci Kod silnika: m54
|
masz problem z samym comem , wykrzyknik musi zniknąć.
mam fejsa o viekana i robiłem wszystko z instrukcji , wsio lata jak talala
|
|
Góra |
|
 |
Supermen
|
Tytuł: Re: [e46] Problem z połączeniem interfejsu Viaken Napisane: 18 sierpnia 2016, 22:23 |
|
 |
Forumowicz |
|
|
Góra |
|
 |
CHEMIK211
|
Tytuł: Re: [e46] Problem z połączeniem interfejsu Viaken Napisane: 28 sierpnia 2016, 23:08 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Wiek: 41 Posty: 528 Lokalizacja: KRAKÓW Moje BMW: E39 Kod silnika: m57d30
|
A powiedzcie mi mam viakena , inpe ściągnięta ze strony co oni podali niby zainstalowane wszystko jak powinno a nie działa do końca dobrze tzn.program się uruchamia i nagle wyskakuje komunikat ApiResultAnalog error 13 można go kasować i jakoś to działa ale wyskakuje komunikat cały czas
_________________ Bandit Machine Wagon
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|