Panowie sprawa dość nie typowa może ktoś ma jakiś pomysł ?
Zaczął mi wyciekać płyn spryskiwaczy z tej małej dziurki w dole pompki (chyba standard)
Więc kupiłem nowy zamiennik na alledrogo, wsadziłem- mieli ale nie spryskuje szyby. Pomyślałem, że może coś źle wsadziłem itp ale wsio ok ale nie pryska, przełożyłem pompkę na szklankę z wodą nie pryska. Podłączyłem z powrotem tą starą i ze zbiorniczka i ze szklanki pryska. Ok myślę sobie pompka jakaś walnięta odesłałem, przyszła nowa, bez sprawdzania w zbiornik zalałem kranówą, mieli ale nie pryska! Stara pryska, dzwonię do sprzedawcy i mówię, że i ta nie pryska, gość ma mnie za głupiego i nie chce wierzyć, nie dziwię się bo i sam nie wierzę w to co widzę. Bo jak wytłumaczyć, ze stara pryska a druga nowa nie ? No to kolejny eksperyment do pompki podłączam inny wężyk i bez dysz jednak pryska! Można by pomyśleć, że dysze jakieś zapchane ale na starej pompce pryska! No to już zgłupiałem całkowicie, a że miałem stare dysze z poprzedniej kratki to podłączyłem w szereg trzecią z ciekawością czy z niej będzie pryskać ??? Pryska z wszystkich trzech dysz!!! To zadowolony, że coś się ruszyło/przepchało odpinam tą trzecią dyszę, do auta za manetkę i znów nie pryska

No to jeszcze raz podłączam tę trzecią dyszę i pryska z wszystkich trzech dysz, odpinam i zostawiam tylko dwie i znów nie pryska.

Panowie jestem już głupi i nie wiem co myśleć i co robić. Mogę pompkę oddać i ewentualnie myślę kupić Meyle VDO ale czy to coś pomoże ? Dodam, że chcąc dmuchnąć w obojętnie którą dyszę to one są jakby zablokowane kiedy się ich nie używa. Co robić ? Poradźcie coś, może ktoś się z czymś podobnym spotkał ?