Dixi:
Cytuj:
Napenwo dobrego "towaru" nie znajdziesz na zadnych imprezowniach i tym podobnych miejsc, bo tam najczesciej przewijaja sie osoby o profilu wyzej napisanym przez ciebie...
Z tego wynika że w porządku dziewczyny nie tańczą i ogólnie nie przepadają za imprezami i są nudne .... Ale przecież tak nie jest

Chyba dużą rolę odgrywa tu kwestia lokalu. Oczywiście nie twierdzę w drugą stronę, że w odpowiednim lokalu są same "dobre towary".
Majsu_Wuwua:
Cytuj:
Fajną dziewczynę można poznać WSZĘDZIE...
true

Dixi:
Cytuj:
na bardzo wlasciciwe, ale fakt faktem ze raczej nie po to by poznawac bo juz daawno nie musze
No to skąd wniosek że się nie pozna jak się tam nie szukało nigdy (masz 19lat a od dawna nie szukasz) a dwa do dobrych lokali jeszcze chyba nie chodzisz bo masz 19 a to troszke za mało

Zuber:
Cytuj:
MAJSU_WuWuA napisał/a:
Cytuj:
Zapraszamy do Cynamonu tam same Aniołki
Tiaaa.... tam to szczególnie... aniołki co mają $$ w oczach
Skoro ktoś ma kase i chodzi do cynamonu do znaczy że ma $$ w oczach... Wielu z nas lubi ekskluzywny towar. W końcu mamy BMW, często w skórach, na fledze.. jedni lubią ekskluzywne auto inni markowe buty czy torebkę za 1000zł a inni chodzić w eksluzywne miejsce. Wiadomo przyciąga to w dużej mierze blaszki...
M_Benz:
Cytuj:
jedna rada nigdy nie ufaj kobiecie w 100%
a z tym ,ze kobiety patrza na status finansowy kolesia to sie przyzwyczaj
bo prawdopodbnie innych nie ma
A po co się stresować... nie ufać, podważać coś..
Co do statusu to wydaję mi się że prawie żadna dziewczyna/kobieta nie chce mieć niedorajdy za chłopaka/męża. Facet ma być facetem, oprócz innych cech powinien być zaradny życiowo, od umiejętności zadbania o siebie, przysłowiowego zamontowania gniazdka w ścianie przez umiejętność załatwienia pewnych spraw. A nawet najbardziej zaradna życiowo kobieta nie chce mieć ciamajdy, który powie że nie kupimy nowego żyrandola bo skąd ja elektryka wezmę do podłączenia... Oczywiście są wyjatki...
Kobiety nawet te niezależne nie chcą utrzymywać facetów i mieć darmozjada w domu. Powiecie a odwrotnie to może być? ... Myślę że to nie wynika z lenistwa, czy innych złych cech. Ile "naszych" matek nie pracuje, lub nie pracowała po naszym urodzeniu rok, dwa, trzy? I dlatego Kobiety patrzą też na tą "zaradność materialną". Żeby ktoś błędnie nie wywnioskował, nie mówiłem o blacharach, które patrzą tylko na to ile masz masz w portfelu i czym jeździsz...
kaden:
Cytuj:
nigdy nie ufaj czemuś co krwawi pare dni i nie umiera.
Uwielbiam ten tekst
krzys124 napisał(a):
Generalnie jest tak , ze jak sie wie iz kobieta dziewczyna na pzrestrzeni roku miala 6 partnerów , to jest szmatą , ale jak facet pzreleci 20 dziewczyn , to jest cool
To też ciekawe zjawisko
Kiler530 napisał(a):
hehe kolego nie robie z siebie nie wiem kogo a po 2 jeśli ona chciała sie żenić mieć dzieci razem mieszkac a po 2,5 roku mówi ci pi bo sie odkochała i pobawiłą tobą to masz inne okręślenie dla takiej dziewczyny ja nie mam życie jest ku...skie a dzis sobie czytałem u kumpeli w jakimś bravo girl z przed pół roku 90% dziewczyn bawie sie chłopakami nie świadomie no myślałem że tam walne
A może po 2.5 roku stwierdziła po prostu że nie jest tak jak marzyła? Może po 2.5 roku stwierdziła że Ci za mało zależy? Może stwierdziła że nie widzi przyszłości z jakiegoś innego powodu? Może tamto może siamto?
Czy jak ktoś kogoś rzuca to jest K.. albo Ch..?
Bravo Girl, proponuję położyć w śmietniku obok Superaka i Faktu
agrafga napisał(a):
Kobieta musi mieć coś co jest OGÓLNIE nazwane bezpieczeństwem. A wtym zawarte jest partnerstwo, zrozumienie, zaufanie. Również.
Każda kobieta jest inna. JA zawsze miałem dużo przyjaciółek i wiem że każda kobieta mówi:
"Wiesz bo my kobiety" Albo "Wiesz bo dla nas kobiet" a dalej każda mówi jednak co innego
A jaka kobieta powie że nie chce bezpieczeństwa? Jest taka zasada (tak zaobserwowałem) że często jednej osobie bardziej zależy (mówimy o związkach a nie o spotykaniu się) Wtedy ta osoba czuje się bezpieczna i może jej się znudzić

Oczywiście to nie są częste przypadki ale jak jest jakaś niepewność, odrobina zdrowej zazdrości to to pielęgnuje związek. Żeby nie było że powiedziałem wracajcie do domu o 3 w nocy ze szminką na kołnierzyku, alebo żeby do was dupy wydzwaniały ciągle
----------------------------------------------------------------------------------
Co do kobiet/dziewczyn... Multum jest wspaniałych kobiet, i można poznać je naprawdę "wszędzie" od kolejki w markecie, do najgorszej dyskoteki ("nie chodzę tu ale miałam doła i mnie młodsza siostra wyciągnęła żebym sama w domu nie siedziała"). Zresztą prawie każdą kobietę można oswoić (celowo nie napisałem wychować, bo po pierwsze to działa na nie jak płachta na byka, a dwa że dwie czytelniczki tego posta jutro będą plotować z moją Pauliną)
Moja Kobieta, oprócz wielu dobrych cech ma też jedną wspaniałą cechę, jeszcze toleruje moje hobby

Ale ma jedną wadę

uważa moje złote RS-y za totalną wiochę