Dzień dobry, jestem nowy na tym forum i jest to mój pierwszy post, tym samym witam Was wszystkich. Mam mały problem, gdyż w ostatnim czasie kupiłem 2 e30 i mam do nich trochę gratów, które mi wadzą, jednak nie znam ich realnej wartości i prosiłbym Was o pomoc w wycenie. Na pierwszy ogień pójdzie cały silnik m20b20 w nie wiem jakim stanie, podobno sprawny z wiązką, komputerem, przepływką wraz z obudową filtra, licznikiem, i skrzynią. Silnik m10b18 z lpg, sprawny w samochodzie, jechałem nim raz i nawet 160 osiągnął ale zapchane dysze ma w gaźniku bo gaśnie. Dalej most tył do e30 na bębnach z dyfrem, jednak są odcięte mocowania wózka? (tak to się nazywa?

) wał od m20, yellow hella, jedna strona bardzo ładna, druga wypłowiała ponieważ leżała pod chmurką. Jakieś rozruszniki od m10, rozrusznik od m20, 2 gaźniki od m10. I mam jeszcze cały most od e24 628 z dyfrem. Więcej rzeczy opiszę później, gdyż nie wiem sam do końca co tam jest. Generalnie to są chyba najdroższe rzeczy, także byłbym mega wdzięczny za pomoc.
Dla ułatwienia:
silnik m20b20
silnik m10b18
most e24
most e30
gaźniki
rozruszniki m10, m20
yellow hella