Przed zakupieniem Ringów trzeba sprawdzić średnicę odbłyśników, przy reflektorach gdzie macie oba z żarówkami H7 są dwie różne średnice lub dwie takie same(tak mnie poinformował sprzedający ja nie sprawdziłem dokładnie i musiałem dwa odesłać i wymienił mi na dobrą) montaż jest bardzo prosty nie wymaga nawet wyjmowania lamp wyciągamy tylko kierunki listwę pod lampą i listwę z uszczelką nad lampą odpinamy zatrzaski i wszystko mamy na wierzchu trzeba ja do montażu użyłem tych spinek które dają w komplecie oraz sylikon bezbarwny siadło ładnie nie są one idealnie pasowne ale można to zrobić że będzie wyglądało bardzo ładnie, trzeba uważać to bardzo ważne przeciągając przewody ponad odbłyśnikiem, żeby zrobić to tak aby przewody nie "przeszkadzały" odbłyśnikowi podczas poziomowania

ja zostawione żarówki postojowe tak jak były tylko ze nie świecą są odpięte a niema tam dziury przy najmniej

przewody wyprowadzone są przez zrobione otworki w gumach przy głównych żarówkach wszystko jest ok

można je również podłączyć tak, że będą migać zamiast awaryjnych przy zamykaniu czy otwieraniu samochodu, mam właśnie zamiar w najbliższym czasie przełączyć to tak u siebie
Jeśli by ktoś potrzebował jakieś zdjęcia lub miał jakieś pytania chętnie odpowiem;)