lukasbmw - dzięki! Design koła ma różnych odbiór, ale dla mnie ważne by był nieoklepany i szczerze mówiąc strasznie napaliłem sie na Breytony

Co do splitterów to są projektowane więc zobaczymy pewnie za miesiąc/dwa projekty.
adigromb -dzięki! trzeba uważać, ale teraz trzeba też uważać na pełno innych rzeczy też

progi, dziury itd.
Bart 328 - dzięki! Jeździ zacnie, choć czekam na jakąś możliwość w pełni przetestowania. Choć to pewnie dopiero w nowym roku na torze.
kszyhu - wrażenia są, i to zdecydowanie inne niż przed modyfikacjami. Z tyłu jest niby gwint, ale cały usunięty by właśnie było tak nisko
Krisu_K13TL - krowa na spadochronie, dobre oko:) Jest to oficjalne logo produktów detailingowych MadCow, także rozejrzyj się w sklepie
http://www.madcow.pl, może oprócz loga coś się też spodoba

Jak coś to wal na PW, znajdziemy dobre ceny, jako, że jestem ich wyłącznym importerem na Polskę itd. A jakbyś chciał naklejkę przygarnąć do swojego bolidu to daj znać:)
Na Tor już nie zdążyłem, więc trzeba czekać na nowy sezon tor Poznań. Wtedy też będzie wiadomo, jak to jedzie na torze, jak trzymają hamulce. Bo hamują na pewno dobrze, ale grunt żeby kilka okrążeń trzymały na takim samym poziomie.
Ultra/Super oklepane, a że to aut trochę też pełni funkcję pokazowego miało być inaczej. I chyba jest.
Dzięki! Wpadaj, komentuj