BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 18:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 stycznia 2008, 13:06 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
krzys124 napisał(a):
Goni sie strucla ?? :znudzony:
zepsuje sie ?? :zdziwko:
wyglada mi to na traktowanie kobiety przedmiotowo , dopuki nam pasuje to z nią jestesmy ? tak ? czy dobrze rozumiem ?
Po co przegladac na wylot ? trzeba akceptowac to co wyjdzie i ewentualnie naprawiac albo sie godzic z tym ! inaczej nie ma mowy by mówic o milosci , a to chyba ona najwazniejsza .
Zaden milosnik samochodu nie pozbedzie sie danej marki w której jest zakochany , stad wielu ma samochody w które popmpują niesamowite ilosci pieniedzy i ktre nigdy za ich zycia nie zostaną sprzedne ( zabytkowe) a odtworzenie ich pierwotnego wygladu czasem wymaga ogromnej pracy ! i do tego bym to porównał , do pracy ! nad zwiazkiem ,.\ale zawsze lepiej wymienic strucla :P :rotfl:

Jasne że się goni. Życie jest jedno.
Jak ktoś lubi ascetyzm prosze bardzo - niech się buja z zakaprysionym, wiecznie nie zadowolonym, 'na nie', wymagającym dużego wkładu finansowego padalcem.

Tyle o ile można znieść ale jak sie trafi z 'wadą fabryczną' to co? Wnikać w głupoty i sobie nerwy szargać?
Bierze się nową sztuke i tyle.

Chcesz ładować kase we wrednego strucla żeby ktoś 'po tobie' miał 'odrestaurowaną sztuke'? :hyhy:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 14 stycznia 2008, 13:27 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
Kyokushin Wysłany: Dzisiaj 13:06 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

krzys124 napisał/a:
Goni sie strucla ??
zepsuje sie ??
wyglada mi to na traktowanie kobiety przedmiotowo , dopuki nam pasuje to z nią jestesmy ? tak ? czy dobrze rozumiem ?
Po co przegladac na wylot ? trzeba akceptowac to co wyjdzie i ewentualnie naprawiac albo sie godzic z tym ! inaczej nie ma mowy by mówic o milosci , a to chyba ona najwazniejsza .
Zaden milosnik samochodu nie pozbedzie sie danej marki w której jest zakochany , stad wielu ma samochody w które popmpują niesamowite ilosci pieniedzy i ktre nigdy za ich zycia nie zostaną sprzedne ( zabytkowe) a odtworzenie ich pierwotnego wygladu czasem wymaga ogromnej pracy ! i do tego bym to porównał , do pracy ! nad zwiazkiem ,.\ale zawsze lepiej wymienic strucla

Jasne że się goni. Życie jest jedno.
Jak ktoś lubi ascetyzm prosze bardzo - niech się buja z zakaprysionym, wiecznie nie zadowolonym, 'na nie', wymagającym dużego wkładu finansowego padalcem.

Tyle o ile można znieść ale jak sie trafi z 'wadą fabryczną' to co? Wnikać w głupoty i sobie nerwy szargać?
Bierze się nową sztuke i tyle.

Chcesz ładować kase we wrednego strucla żeby ktoś 'po tobie' miał 'odrestaurowaną sztuke'?

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Tylko czasem tego nawet odrestaurowanego strucla ciężko pchnąć dalej.... :hyhy:

Brutalne i może ktoś powie że przedmiotowe ale prawdziwe.Co da pracowanie nad związkiem i jego "poprawianie" jak ewidentnie ludź do ludzia nie pasi?Na ki grzyb się dusić.Zawsze znajdzie się ktoś kto z "brzydkiego kaczątka" zrobi pięknego łabądka.Tylko czy koniecznie tą osobą musimy być my i musimy się "kisić"? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 00:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Kiler530 ocknij się. Tak samo ciężko o dobra dziewczynę jak o dobrego chłopaka dla dziewczyny. Ilu masz kumpli, którzy są fair w stosunku do swoich kobiet, takich facetów którzy imponują Ci swoimi udanymi związkami? Zrób rachunek sumienia - kiedy ostatni raz powiedziałeś jej że ją kochasz? kiedy zaskoczyłeś czymś spontanicznym, co sprawilo jej przyjemność? jak nazywałeś ją przy kumplach? Stary, naprawdę na świecie jest kilka razy więcej palantów niż kobiet które można nazwać K... Złapałeś ją pod innym facetem w waszym łóżku? Jeśli nie,nie masz prawa jej tak nazywac tylko dlatego że Cię zostawiła. Powinienes raczej cieszyć się że tak się stało - jeśli faktycznie przyznała się do zabawy Tobą, to brak jej klasy. W dodatku jesli twierdzi że robiła to przez 2,5 roku to sama nie wie co pieprzy, chyba że jesteś synem milionera, to wtedy przyjmijmy że mówi prawdę. Po prostu jej przeszło, szczeniacka miłośc i tyle. Brakuje jej sporo, skoro nawet nie umie elegancko sie pożegnac. Nie szukaj nic na siłę, baw się, rób co chcesz i niczego nie żałuj. Pomysl co mogłeś zrobić źle, wyeliminuj to w sobie, ucz się na błędach. Wspaniałych kobiet jest pełno, ale nie znajdziesz ich wyżalając się na forum motoryzacyjnym. Nie znajdziesz ich na chamskiej imprezie w dyskotece. To jak to zrobisz zawdzięczysz tylko sobie. Oczy otwarte, stań na nogi. Wkrótce wiosna.

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 09:48 
Przyjaciel forum

Cytuj:
el Presidente Wysłany: Dzisiaj 0:22 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Kiler530 ocknij się. Tak samo ciężko o dobra dziewczynę jak o dobrego chłopaka dla dziewczyny. Ilu masz kumpli, którzy są fair w stosunku do swoich kobiet, takich facetów którzy imponują Ci swoimi udanymi związkami? Zrób rachunek sumienia - kiedy ostatni raz powiedziałeś jej że ją kochasz? kiedy zaskoczyłeś czymś spontanicznym, co sprawilo jej przyjemność? jak nazywałeś ją przy kumplach? Stary, naprawdę na świecie jest kilka razy więcej palantów niż kobiet które można nazwać K... Złapałeś ją pod innym facetem w waszym łóżku? Jeśli nie,nie masz prawa jej tak nazywac tylko dlatego że Cię zostawiła. Powinienes raczej cieszyć się że tak się stało - jeśli faktycznie przyznała się do zabawy Tobą, to brak jej klasy. W dodatku jesli twierdzi że robiła to przez 2,5 roku to sama nie wie co pieprzy, chyba że jesteś synem milionera, to wtedy przyjmijmy że mówi prawdę. Po prostu jej przeszło, szczeniacka miłośc i tyle. Brakuje jej sporo, skoro nawet nie umie elegancko sie pożegnac. Nie szukaj nic na siłę, baw się, rób co chcesz i niczego nie żałuj. Pomysl co mogłeś zrobić źle, wyeliminuj to w sobie, ucz się na błędach. Wspaniałych kobiet jest pełno, ale nie znajdziesz ich wyżalając się na forum motoryzacyjnym. Nie znajdziesz ich na chamskiej imprezie w dyskotece. To jak to zrobisz zawdzięczysz tylko sobie. Oczy otwarte, stań na nogi. Wkrótce wiosna.

:padam: sedno Panie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:13 
Pierwsze kroki

quote="el Presidente"]Kiler530 ocknij się. Tak samo ciężko o dobra dziewczynę jak o dobrego chłopaka dla dziewczyny. Ilu masz kumpli, którzy są fair w stosunku do swoich kobiet, takich facetów którzy imponują Ci swoimi udanymi związkami? Zrób rachunek sumienia - kiedy ostatni raz powiedziałeś jej że ją kochasz? kiedy zaskoczyłeś czymś spontanicznym, co sprawilo jej przyjemność? jak nazywałeś ją przy kumplach? Stary, naprawdę na świecie jest kilka razy więcej palantów niż kobiet które można nazwać K... Złapałeś ją pod innym facetem w waszym łóżku? Jeśli nie,nie masz prawa jej tak nazywac tylko dlatego że Cię zostawiła. Powinienes raczej cieszyć się że tak się stało - jeśli faktycznie przyznała się do zabawy Tobą, to brak jej klasy. W dodatku jesli twierdzi że robiła to przez 2,5 roku to sama nie wie co pieprzy, chyba że jesteś synem milionera, to wtedy przyjmijmy że mówi prawdę. Po prostu jej przeszło, szczeniacka miłośc i tyle. Brakuje jej sporo, skoro nawet nie umie elegancko sie pożegnac. Nie szukaj nic na siłę, baw się, rób co chcesz i niczego nie żałuj. Pomysl co mogłeś zrobić źle, wyeliminuj to w sobie, ucz się na błędach. Wspaniałych kobiet jest pełno, ale nie znajdziesz ich wyżalając się na forum motoryzacyjnym. Nie znajdziesz ich na chamskiej imprezie w dyskotece. To jak to zrobisz zawdzięczysz tylko sobie. Oczy otwarte, stań na nogi. Wkrótce wiosna.[/quote]

Racje...zawsze widzicie w nas jakieś ale ... spójrzcie na facetów na to jacy wy dla nas jesteście a potem wieszajcie psy na nas...tak jak ktoś już napisał wcześniej jak koleś przeleci 20 dup jest ok ale jak laska ma w swoim życiu 6 to jest najgorsza... jak maż odejdzie od żony jest ok ale jak żona odejdzie od męża to jest najgorsza..! Tak wam sie wpoiło do główek i tego sie trzymacie.. każda z nas jest inna każda ma inne podejście do życia.. każda oczekuje czegoś innego od faceta...A dla was co sie liczy ..? Szczerze i najbardziej... laleczka barbi...i sie dziwić że większość jest blacharami? Sami nas do tego zmuszacie...! Przecież wszystko co kobieta robi to dla faceta.. I nie prawda jest że nie ma dobrych dziewczyn sa ale zacznijcie w nas dostrzegać nasze zalety a nie wytykacie wady...Ja mogę powiedzieć na swoim przykładzie ze nie ma normalnych pożądnych facetów na tym świecie.. a czemu proste w sierpniu miałam wychodzić za mąż mieszkaliśmy razem ..byliśmy po zaręczynach ja pracowałam on tez.. było ok...!I co jeden dzień i koniec wszystkiego Milion wylanych łez....A czemu sama nie wiem za dobra byłam... kochałam za mocno..czy co ? Nie wiem .. Jak sie okazało nie podpasowałam teściowej ..Ale na zareczynach aż sie popłakała...posluchał mamy ...I co mam teraz mieć Zdanie ze wszyscy jesteście mai synkami... nie macie własnego zdania ??Po jedenej dziewczynie oceniacie wszystkie... to jak ja po jednym kolesiu mam oceniac wszystkich?? Chyba nie ... od rozstanie mineły 3 tygodnie ..!Pozbierałam sie i ide dalej.. ! Główka do góry i nie ocenija innych kobiet po tym co przeszłeś nie jesteśmy wszystkie takie same każda z nas jest inna.. ! Nie szukaj sama cie znajdzie..!

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:21 
kkasia napisał(a):
i sie dziwić że większość jest blacharami? Sami nas do tego zmuszacie...!

No sry, ale to jest jakaś paranoja. Ciekawe jak niby ja to robię...

kkasia napisał(a):
posluchał mamy ...I co mam teraz mieć Zdanie ze wszyscy jesteście mai synkami... nie macie własnego zdania ??

Heh, wątpię, że moja przyszła żona podpasuje mojej mamie :luka: chociaż kto wie...

el Presidente bardzo ładnie opisał coś, z czym ja sam walczyłem swego czasu... :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:29 
Uzależniony od forum :)

el Presidente napisał(a):

Polac temu panu :padam:

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:29 
Pierwsze kroki

No sry, ale to jest jakaś paranoja. Ciekawe jak niby ja to robię..

Paranoja... no nie wiem... Widzisz mowisz... jak niby ty to robisz..ale ja nie powiedzialam ze Ty ... kazdy jest inny i dlatego nie mozna po jednej osobie ocenic kazdej innej..

Nie ocenia sie książki po okładce...! Wiec nie mowcie ze nie ma dobrych dziewczyn ..!

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:48 
Forumowicz

Moje BMW: BMW e39 525i
tak Kasiu masz racje ale większosc dziewczyn w srodku jest.... :wstyd: szkoda gadac :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:51 
Pierwsze kroki

CrazyKrulik napisał(a):
tak Kasiu masz racje ale większosc dziewczyn w srodku jest.... :wstyd: szkoda gadac :D

Dokończ...! Nie ma ideałów wiem .. ale nie każda jest taka sama ..!!!

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:54 
Co z tego, że nie każda jest taka sama... Kobiet wartych czegokolwiek jest bardzo mało i same na to pracują. A nie faceci zmuszają ich do tego.

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 11:58 
Pierwsze kroki

..::CZARNY::.. napisał(a):
Co z tego, że nie każda jest taka sama... Kobiet wartych czegokolwiek jest bardzo mało i same na to pracują. A nie faceci zmuszają ich do tego.

No ok zgadzam sie .. ale ilu jest facetów wartych czegokolwiek?? Tyle samo co kobiet ..! Wiesz tak samo jest z kobietami jak i z facetami.. !

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 12:00 
kkasia napisał(a):
Wiesz tak samo jest z kobietami jak i z facetami.. !

Wiem. Zgadzam się z tym.

Ludzie są jak zwierzęta. Wszystko to samo, wyszukanie najsilniejszej jednostki, potomstwo... wszystko tak samo. Tylko, że ludzie kłamią.

...i robią OT :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 12:02 
Pierwsze kroki

Dokładnie..! :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 20:51 
Forumowicz

kkasiuw pełni sie z Tobą zgadzam, jest tyle samo "złych kobiet" co "złych facetów" wśród moich znajomych jest ich mniej wiecej tyle samo ;)
Niektórzy jak im coś nie wyjdzie to obrażają sie na cały świat....na najłatwiej powiedzieć "Bo to zła kobieta była..." i wszystkie są takie same...
Piszecie tu ze laski lubią kase, samochody itp. A my faceci nie lubimy?? Jasne ze lubimy przecież jeździmy BMW, kupujemy felgi za Bóg wie ile itd.
A co do tej zmiany na nowszy model...czasami zmiana jest jedynym i najlepszym wyjściem, ale też warto sie zastanowić czy nie lepeij remontować "gruchota" bo taki pięknie odnowiony klasyk ma często więcej uroku niż "nówka sztuka". Oczywiści materiał musi sie jeszcze nadawać do regeneracji ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2008, 21:07 
Przyjaciel forum

Taaa tylko prawda jest też taka że niekoniecznie kobieta musi pracować na "przydomek".
Wielu facetów po tym jak zostawi ich kobieta, podbudowuje tym swoje ego. A taka owaka a była sz...urnięta....k..opnięta i tak dalej. Zrobią szlam bo owe ego ucierpieć nie może.No jak kobieta mnie zostawiła? Przecież byłem ( tu następuje szereg epitetów ).

Tak jak napisała kkasia tyle samo jest kobiet złych jak i nas.

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 07:56 
Forumowicz

Nie jestem jakiś bogaty, co do niej nie róbmy jaj jesli jest sie z kimś 2, 5 roku ta osoba chce się orzenic miec dzieci razem mieszkać itd a tu takie cyrki robi?
To ktoś chyba nie ma poklei w główce, ale co poradzić.
Takie przemyślenie na temat dziewczyn
W KAŻDEJ DZIEWCZYNIE JEST DZ....A TYLKO U JENDEJ MNIEJ TO Z NIEJ WYCHODZI I TAK NIE WIDAĆ W INNYCH WIDAC TO BARDZO W ZACHOWANIU I SPOSOBIE BYCIA
Co o tym myślicie?

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 08:16 
Uzależniony od forum :)

Kiler530 napisał(a):
W KAŻDEJ DZIEWCZYNIE JEST DZ....A TYLKO U JENDEJ MNIEJ TO Z NIEJ WYCHODZI I TAK NIE WIDAĆ W INNYCH WIDAC TO BARDZO W ZACHOWANIU I SPOSOBIE BYCIA

Tak samo jak w każdym mężczyźnie jest H...j :znudzony:

To działa w dwie strony.... :]

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 09:42 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Takie przemyślenie na temat dziewczyn
W KAŻDEJ DZIEWCZYNIE JEST DZ....

taaa....w każdym facecie jest Alfons? Ogarnij temat w ten sposób - Ty wiązałeś z nią jakieś plany a ona?Może za wcześnie na tak poważny związek?Może nie była dojrzała i woli,póki co, luźniejszą formę związku?A może stwierdziła że Ty to nie ten właściwy?
Tak jak napisał El Presidente - nie nakryłeś jej na zdradzie więc temat dz... zostaw w spokoju.Stało się i najlepszym wyjściem dla faceta jest ogarnąć co on zrobił źle,jakie błędy popełnił i wyciągnąć z tego wnioski.A przemyślenie w stylu "w każdej jest dz..." powowuje tylko powielanie schematu o którym wspomniałem wcześniej o podbudowywaniu swojego ego.Bo winę przerzucasz na nią.Odeszła to jej sprawa - ale może wiele w ten sposób straciła?

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 10:03 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
znalazla sobie innego lepszego

zartuje :P

facet nie przezywaj tego tak bardzo, idz na imprezy, spotykaj sie z innymi laskami i po sprawie, minie troche czasu i sam bedziesz wypowiadal sie o tej sprawie w zupelnie innym tonie,
masz 20 lat? to wiesz co ty chlopie powinienes robic???? no wlasnie to do rzeczy !!!!!!!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1