BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 16:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:56 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
Ania napisał(a):
wpisz w google spódnica 25 cm, przełącz na grafikę i zrobione

wpisalem, i co wyszlo? :P
musisz swoje wkleic :P

Obrazek

Ania napisał(a):
forumowych par jest już co najmniej dwie

ojj nie wiedzialem :) w takim razie szlak jest juz przetarty :D

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 18:05 
Zacna persona forum

Ania napisał(a):
ja jestem zdania, że narzeczony mojej koleżanki lubi różne gry hazardowe... tu ma nawet połowę szans na "wygraną", lepiej niż w dużym lotku!

No szanse ma dokładnie 50/50 :) Albo będzie "Królewna z drewna" czego mu nie życzę oczywiście bo statystyki rozwodów i tak już są zastraszające... Albo będzie miał farta i będą żyli dlugo i szczęśliwie !

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 18:06 
Ania napisał(a):

..::CZARNY::.. napisał(a):
wątpię, że moja przyszła żona podpasuje mojej mamie

możemy zrobić test i przedstawisz mnie swojej mamie jako dziewczynę, jestem tak fajna, że spodobam się na pewno :D

:chytry: :luka:

ciekawe co na to ten, który będzie wiedział, że o niego chodzi, jak to przeczyta :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 18:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
arrov napisał(a):
wpisalem, i co wyszlo?
musisz swoje wkleic

fotki są już gdzieś na forum w dziale spotkania :)

ciekawe co na to ten, który będzie wiedział, że o niego chodzi, jak to przeczyta

on też uważa, że jestem fajna... :D

MAJSU_WuWuA napisał(a):
No szanse ma dokładnie 50/50 Albo będzie "Królewna z drewna" czego mu nie życzę oczywiście bo statystyki rozwodów i tak już są zastraszające... Albo będzie miał farta i będą żyli dlugo i szczęśliwie !

statystykami zbliżami się po prostu powoli do państw Europy Zachodniej... Może po prostu seks nie jest dla niego ważny, co mnie trochę dziwi, ale cóż...

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 18:38 
Ania napisał(a):
w dziale spotkania :)

mamy taki dział "spotkania" ?

:chytry: brzmi jak jakiś kącik matrymonialny :luka:

...może tam oblukam i jakąś forumowiczkę na noc do pomocy w pilnowaniu forum się ogarnie? :oczami:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 18:48 
Częsty bywalec

no wlasnie gdzie ten dzial?????? :D

moze nie zauwazylem to zlinkujcie mi sesyjke

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 18:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
Ania napisał(a):
w dziale spotkania :)

:chytry: brzmi jak jakiś kącik matrymonialny :luka:

...może tam oblukam i jakąś forumowiczkę na noc do pomocy w pilnowaniu forum się ogarnie? :oczami:

panie moderatorze prosze nie robić OFFu! pomyliły się mi nazwy działów z jakimś innym forum... dobrze, że przynajmniej nie napisałam posta na temat "który krem jest najlepszy dla cery mieszanej?" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 19:13 
Ania napisał(a):
dobrze, że przynajmniej nie napisałam posta na temat "który krem jest najlepszy dla cery mieszanej?" ;)

Dlaczego nie? Jeśli to dział pogawędki to spoko. Wiele zależy od kultury wypowiedzi :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 19:55 
Forumowicz

dziękuje za wypowiedzi na temacie który został zablokowany jednak są tu ludzie na bardzo wysokim poziomie i dla was mam szacunek ale słowa są równi i równiejsi bardzo dobrze przedstawiają traktowanie mnie przez inne osoby szczególnie osoby zarządzające forum powinny to przemyśleć czemu nie ja lecz ludzie których nie znam dostrzegają to ze nie uczciwie mnie tratujecie a co za tym idzie porównują mnie i moje wypowiedzi do innych urzytkowników którzy sa równiejsi ode mnie ja jestem równy mało moge jestem karcony oni mogą więcej i nikt się słowem nie odezwe zostawiam to do przemyslenia

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 21:27 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Kiler530 ale głupoty wypisujesz. Nie obraź się, ale chyba wiem dlaczego panna Cię zostawiła. Poczytaj sobie jeszcze raz co piszesz o kobietach.
Co do wyrywania na e39 - żałośc ogarnia. W Polsce siedzę w niedużym miasteczku, ale przygranicznym z Niemcami, więc panny tu dobrze wiedzą ile kosztuje najstarsze e39, a 20 tys to chłopak mieszkający z rodzicami i pracujący w największym zakładzie pracy w mieście to odłoży przez rok, może trochę Provident i babcia pomoże. Rasowa blachara to wie, i nie wsiądzie poniżej e60. Jak u was jest inaczej, to zazdroszczę :)
Jak miałem 20 lat to jeździłem 10letnim e30 cabrio, miałem smieszną fryzurę ( 2cm na żel), skórzaną kurteczkę i mokasynki. Ahhh, co to były za sukcesy. A teraz? Dziewczyny siedzą na allegro i wartość aut znają lepiej niż handlarze. Znam taką sliczną Karolinę, zawsze dzwonię do niej z Niemiec jak znajdę coś fajnego, żeby sprawdzic czy się opłaca przywieźć. Panna jest lepsza niż Eurotax :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 21:43 
Zacna persona forum

he he tak jest z tymi naszymi polkami ,gadka jest miła dopoki nie zaczną węszyć czym się na codzien zajmujesz ,jak nie masz atutow to kontakt sie urywa,ale nikt nie twierdzi ze trzeba zawsze mówić prawdę ,przynajmniej do pierwszego zaliczenia :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 21:45 
Częsty bywalec

el Presidente napisał(a):
20 tys to chłopak mieszkający z rodzicami i pracujący w największym zakładzie pracy w mieście to odłoży przez rok, może trochę Provident i babcia pomoże. Rasowa blachara to wie, i nie wsiądzie poniżej e60.

to u was sama smietanka zyje :D

z tym e60 to juz troszke na wyrost, oczywiscie nie podwazam faktu ze wspolczynnik wyrywalnosci tą fura jest duzo wyzszy jak e39 :P ale sa i panny ktore i na to pojda bez wiekszego "ale", wazne ze smiglo na masce

el Presidente napisał(a):
Panna jest lepsza niż Eurotax

moze to ta z tvn turbo? z zakupu kontrolowanego czy czegos podobnego :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 22:55 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e60 AcSchnitzer
Kod silnika: N62B44
znam taką osobę która wyrywa blachary na e30 :hyhy:

i blachary które lecą na e30 :rotfl:

601 96 11 92

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 23:06 
marcin004, myślimy o tej samej osobie :luka:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 23:27 
Forumowicz

Moje BMW: 750i
Kod silnika: M70B50
Ania napisał(a):
...

dorka napisał(a):
wole kase w moje autko walnąć niż fryzurka czy ciuch

Dla mnie autko autkiem, ale wyglądać też jakoś muszę...
...chociaż na dłuższe spódnice niż 25 cm kasy mi braknie :hyhy:

Aniu ciuszek ogólnie kupuję :1.2: fryzurka też tylko jednak wolę ,żeby moje autko było sprawne i muszę ufać na 100% gdyż czasem lubię śmignąć sobie :hyhy: i na to kasy mi nie żal. Cała przyjemność w tym ,że to moje autko i jestem w nim sama muzyczka ,mignięcia za szybą :hyhy: NIEZALEŻNA od faceta ;)

Kiler530 napisał(a):
odpicowana żeby nie było wsydu że jakas nie zadbana może jakaś klubowiczka taka jest to zaprawasz na gg lub pw

czyli laleczka Barbi :hyhy:
Kisiel24 napisał(a):
Kurde...to jaka mnie zechce...jestem az 6 lat starszy...od autora tematu

Miej nadzieje :D ,że jakaś się znajdzie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 23:53 
Forumowicz

Moje BMW: e30
Kod silnika: narazie m40
Marcin napisał(a):
znam taką osobę która wyrywa blachary na e30 :hyhy:

i blachary które lecą na e30 :rotfl:

Zaraz zaraz co Wy macie do e30. To genialny model o niepowtarzalnym i ponad czasowym designu i nie dziwie się że niektórym podoba się nawet dzisiaj a ciekawe czy za 20 lat e90 będzie tak ładne jak e30 teraz.

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 00:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e60 AcSchnitzer
Kod silnika: N62B44
Buła napisał(a):
...co Wy macie do e30...

Nic

Buła napisał(a):
To genialny model o niepowtarzalnym i ponad czasowym designu i nie dziwie się że niektórym podoba się

O tym właśnie pisałem

Marcin napisał(a):
znam ........ blachary które lecą na e30

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

601 96 11 92

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 08:39 
Forumowicz

heh to u ciebie kolegą przed granicą nie ciekawa sprawa jest u nas to nawet na e34 czy e36 lecą no nie wiesz czy na e30 no chyba ze jakas z bardzo małego miasteczka więc e39 to taki pewien rodzaj luksusu jak u was e60. 2 kwestia już kit z tymi dziewczynami że tylko u was lecą na e60 ale jesli mówisz że blisko mieszkasz to na pewno i ja może nie w rok może nie w 2 albo z czasem bym sobie wyczaił e60 bo jak sie ma blisko tam to można przebierać jak w rękawiczkach a ja co ten sam samochód 2 lata

[ Dodano: 17 Styczeń 2008, 08:44 ]
bo jestem pewien 100% że na pewno jak by się dobrze poszukało tam to e60 nawet najstarszą mozna by kupić w cenie e39. Znam pare osób co chandluje samochodami i czasem z nimi gadam no ale to po 1 trzeba czesto tam bywać a ty mieszkasz blisko mieć czas zeby jeździć i znać dobrze język
a ja ani nie mam czasu ani nie mam blisko tylko ani ich jezyka bo tylko angieski znam a to nie jest zbyt kolorowo bo nie kazdy tam zna a czesto jak zna to mówi po angielsku wstawiając w to jakies niemieckie słowa i sie nie dogadasz

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 09:32 
Forumowicz

Kurde o czym Wy mówicie..wyrywanie lasek na samochody....porażka. No chyba ze chodzi tylko żeby panienke zaliczyć i cześć...ale skoro tak to czemu Kiler530 narzekasz ,ze jak to powiedziałeś wszystkie to dz....i k.... powinno Cię to cieszyć
Ja miałem kiedyś doczynienia z panna która bardziej leciała na moje Coupe niz na mnie..szybko sie jej pozbyłem...
Panowie temat brzmi "Dlaczego tak ciężko o DOBRĄ dziewczynę", a nie "Jak poderwać wiejską blachare"
Kiler530 jeżeli takie podejście do kobiet prezentujesz na co dzień to dziwie się jak Twoja była wytrzymała z Tobą przez 2,5 roku...

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 09:35 
Uzależniony od forum :)

Grzechu :ok:

Dobra dziewczyna to nie taka co leci na samochód. Ja nie mógłbym być dłużej z dziewczyną, która jest ze mną tylko dla samochodu bądź kasy...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1