BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 09:49 
Pierwsze kroki

Sylwek_ch napisał(a):
Grzechu :ok:

Dobra dziewczyna to nie taka co leci na samochód. Ja nie mógłbym być dłużej z dziewczyną, która jest ze mną tylko dla samochodu bądź kasy...

Brawo...! :rotfl: :rotfl:

Kobitki moga powiedziec to samo..! Moze wrto pomyslec dziewczyny o tym ze sa tez kolesie ktorzy leca na nasze auta a nie na nas..? A jak ich mozna nazwac..?? Blachmistrz.. :rotfl: Moze lubi nisko podwoziowe a moze z malym przebiegiem ale musi najpierw poznac doglebnie i doustnie .. :rotfl: :rotfl: zanim zobaczy co lubi.. wiec nie ma co Tyle samo zlych co dobrych ...kobiet i facetow..!!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 09:57 
Uzależniony od forum :)

kkasia napisał(a):
Moze wrto pomyslec dziewczyny o tym ze sa tez kolesie ktorzy leca na nasze auta a nie na nas..? A jak ich mozna nazwac..?? Blachmistrz.. :rotfl:

Swego czasu byl na forum jeden "blachar" ( :?: :zdziwko: ), bodajże Honda16 który szukal bogatych kolegow i koleżanek :mur:

....ale nie znalazl :]

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 09:59 
Pierwsze kroki

hehehe no to miał chłopak peszka... ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie cierpie takich ludzi wrr..!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 10:13 
Forumowicz

o czym wy piszecie?
temat sie zgadza a ja pisze że na samochód to własnie blaszke można wyrwać a takiej to ja nie chce. Temat jest aktulany gdzie można poznać kogoś odpowiedniego a to ze napisałem na co lecą to tylko przykład ale spoko teraz wyszłem na ......... co tylko na 1 noc szuka dziewczyny dzięki za opinie

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 10:21 

Kiler530 napisał(a):
gdzie można poznać kogoś odpowiedniego

praktycznie wszędzie... Nigdy nie wiadomo gdzie i jakiej sytuacji znajdzie się odpowiednią...

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 10:22 
Pierwsze kroki

Kiler530 napisał(a):
o czym wy piszecie?
temat sie zgadza a ja pisze że na samochód to własnie blaszke można wyrwać a takiej to ja nie chce. Temat jest aktulany gdzie można poznać kogoś odpowiedniego a to ze napisałem na co lecą to tylko przykład ale spoko teraz wyszłem na ......... co tylko na 1 noc szuka dziewczyny dzięki za opinie

No co Ty teraz mówisz...Jaka opinie przecież pisze ze każdy i każda jest inny / inna...!
Nikt ci takiej opinii nie wystawił... A nie jedna osoba ci pisala nie szukaj sama cie znajdzie nieraz szczęściu trzeba pomóc ale nie zawsze ..! Wiec spoko nikt nic złego nie napisał i nie miał takiego zamiaru wiec spoko.. !!

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 10:33 
Forumowicz

wiesz np grzeciesiek mysli co innego ale mam to gdzies nie przejmuje sie takimi tekstami
Grzechu napisał(a):
Kurde o czym Wy mówicie..wyrywanie lasek na samochody....porażka. No chyba ze chodzi tylko żeby panienke zaliczyć i cześć...ale skoro tak to czemu Kiler530 narzekasz ,ze jak to powiedziałeś wszystkie to dz....i k.... powinno Cię to cieszyć
Ja miałem kiedyś doczynienia z panna która bardziej leciała na moje Coupe niz na mnie..szybko sie jej pozbyłem...
Panowie temat brzmi "Dlaczego tak ciężko o DOBRĄ dziewczynę", a nie "Jak poderwać wiejską blachare"
Kiler530 jeżeli takie podejście do kobiet prezentujesz na co dzień to dziwie się jak Twoja była wytrzymała z Tobą przez 2,5 roku...
gratulacje dyplomatycznie mi dojechałeś tak bez ostrzeżenia :super:

[ Dodano: 17 Styczeń 2008, 10:38 ]
Kiler530 napisał(a):
Kiler530 jeżeli takie podejście do kobiet prezentujesz na co dzień to dziwie się jak Twoja była wytrzymała z Tobą przez 2,5 roku...

te słowa są super no no nie znasz mnie a takie teksty walisz ciekawy temat z ciebie

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 11:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
Kiler530 napisał(a):
te słowa są super no no nie znasz mnie a takie teksty walisz ciekawy temat z ciebie

Kiler530 napisał(a):
gratulacje dyplomatycznie mi dojechałeś tak bez ostrzeżenia

czytam twoje posty w tym temacie i dochodzę do wniosku, że masz jakiś problem ze sobą... wydaje ci się, że każdy ci jedzie... każdy wyraża swoją opinię na twój temat, zakładając ten temat na forum powinieneś się liczyć z tym, że pojawią się jakieś osądy... a jeśli kilka osób wyraziło się negatywnie na twój temat, to może powinieneś się nad tym nieco zastanowić, a nie rzucać słowa, że po tobie jedziemy... pomyśl zanim napiszesz!

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 11:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
Temat jest aktulany gdzie można poznać kogoś odpowiedniego

A to jakiś dział matrymonialny? :zdziwko: Zadzwoń 0 - 700....napalona Jola czeka.... :hyhy:

Kiler530 chcesz się pobawić to panienki znajdziesz wszędzie,na bank coś wychaczysz, dziewczynę która również będzie szukała krótkiej znajomości.Ale jeśli szukasz kogoś na dłużej odpuść sobie,ochłoń i przemyśl.Sama się trafi odpowiednia osoba.

Temat dotyczył chyba raczej tego dlaczego jest tak a nie inaczej,realcje damsko - męskie z czego wynikają różne postawy a nie gdzie można poznąć fajną laskę.Powiem tak będziesz chciał to się trafi.

Poza tym masz 2 ost-y więc to

Cytuj:
[ Dodano: 17 Styczeń 2008, 10:38 ]
Kiler530 napisał/a:

jest nie na miejscu chyba że chcesz dostać 3 i pożegnać się na miesiąc z forum.
Wiem że ktoś coś napisał i jest dobrze.Ale dla mnie to co piszesz też nie jest jednoznaczne.

Więc poluzuj zawór za nim temat zrobi się closed.

Kkasia ma rację " pomyśl zanim napiszesz"[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 11:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Jeżeli dodatkowo poza tym co wypisujesz jesteś bardzo brzydki, a do tego Twoje BMW to jednak jest duży fiat kombi kupiony z pogotowia, to czeka Cię mnóstwo pracy - jak już cos znajdziesz, to nie wypuszczaj !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:22 
Forumowicz

Co nie które osoby powinny pierw od siebie wymagać a dopiero puźniej od innych pokaszcie że jestescie ok normalni a nie ............... Wymgasz od kogoś to pierw zacznij od siebie a wtedy inni będą mieli do ciebie szacunek taka zyciowa prawda jest niestety nie każdy ją rozumie po tym jak czytam co nie które wypowiedzi
jako złożyciel temat uznaje za zamknięty

[ Dodano: 17 Styczeń 2008, 12:31 ]
no dobra każdy daje ostrzeżenia to ja poprosze dla tommiego i grzesia urazili mnie ja urażałem innych takie było tłymaczenie osoby dawającej mi 2 ostrzeżenia to oni mnie urazili im też się należą. Chyba ze ja jestem równy a oni równiejsi i wszystko mogą robic

[ Dodano: 17 Styczeń 2008, 12:38 ]
Grzechu napisał(a):

[ Dodano: 17 Styczeń 2008, 12:39 ]
el Presidente napisał(a):
Jeżeli dodatkowo poza tym co wypisujesz jesteś bardzo brzydki, a do tego Twoje BMW to jednak jest duży fiat kombi kupiony z pogotowia

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:46 
Kiler530 napisał(a):

:)

Czasami tematy żyją bardzo długo nawet po tym, gdy ich autorzy w ogóle nie odwiedzają forum, bo ktoś inny może znaleźć coś dla siebie.

Cytuj:
czytam twoje posty w tym temacie i dochodzę do wniosku, że masz jakiś problem ze sobą... wydaje ci się, że każdy ci jedzie... każdy wyraża swoją opinię na twój temat, zakładając ten temat na forum powinieneś się liczyć z tym, że pojawią się jakieś osądy... a jeśli kilka osób wyraziło się negatywnie na twój temat, to może powinieneś się nad tym nieco zastanowić, a nie rzucać słowa, że po tobie jedziemy... pomyśl zanim napiszesz!

podpisuję się pod tym.

Kiler530 napisał(a):
no dobra każdy daje ostrzeżenia to ja poprosze dla tommiego i grzesia urazili mnie ja urażałem innych takie było tłymaczenie osoby dawającej mi 2 ostrzeżenia to oni mnie urazili im też się należą. Chyba ze ja jestem równy a oni równiejsi i wszystko mogą robic

nie każdy tylko JA, bo użyłeś zupełnie innego języka. Jeśli nie czujesz różnicy w wypowiedziach grzechu i el_Presidente, to ja Ci w tym nic nie poradzę.

dobra, ja mam do reszty też pytanie...

A na E36 czarne z rozrządem na pasek też lecą panienki czy nie?

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:53 
Przyjaciel forum

Cytuj:

Czarny no jak nie jak tak :hyhy: :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 325Ci bez dach
Kod silnika: M54B25
..::CZARNY::.. napisał(a):
Kiler530 napisał(a):

:)

Czasami tematy żyją bardzo długo nawet po tym, gdy ich autorzy w ogóle nie odwiedzają forum, bo ktoś inny może znaleźć coś dla siebie.

Cytuj:

podpisuję się pod tym.

Kiler530 napisał(a):

nie każdy tylko JA, bo użyłeś zupełnie innego języka. Jeśli nie czujesz różnicy w wypowiedziach grzechu i el_Presidente, to ja Ci w tym nic nie poradzę.

dobra, ja mam do reszty też pytanie...

NIestety Czarny...nie leca... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46

a w mpakiecie? :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:57 

Ania napisał(a):

a w mpakiecie? :D

A nełony ma?

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:58 
Forumowicz

nie widzę różnicy między swoimi wypowiedziami a ich są równi i równiejsi to widze na tym forum

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 12:58 
co sie głupio pytacie :cisza: link do galerii w podpisie :!:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:01 

link do galerii w podpisie :!:

Eeee, to nie polecą :zdegustowany: Przykro mi :/

:rotfl: :rotfl: :rotfl: ale jakby poleciała, to bym jej nie chciał i tak...

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:02 
Przyjaciel forum

Eeeee.... tam polecą :hyhy: Tylko zimny "okieć" musisz zaaplikować :D [/quote]

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1