LeSiO napisał(a):
kozak fela moze chcesz sie zamienic?
ringi tez super sam bym takie chcial,tylko nie wiem jak odroznic te od tych gorszych? po cenie? a duzo pracy przy zakladaniu?
co do felg to zostane napewno przy 18stkach,jakos auto inaczej wyglada,Ty masz ten plus że masz m-pakiet i u Ciebie te fele wyglądają rewelacyjnie, co do ringów i ich odróżnenia to strasznie proste,CCFL posiadają osobne zasilanie z przetwornicami, świeca według mnie przynajmniej 50razy mocniej niż diodowe czy inne,moje wytwarzają swiatło 7000k, wiec dosyć spore,powiem Ci że jadąc pod wieczór nie trzeba czasami włączać świateł mijania tak dobrze ringi oświetlają, co do montazu to banalnie prosty,rozkrecasz reflektor montojusz ringi na opaski ktore sa w zestawie po czym całe okablowanie przeprowadzać przez dziurke bo żarówce od postojowek, na koniec kabelki od przetwornic wpinasz w miejsce kostki od postojowek i koniec. Cały montaz zajął mi dwie godziny a przy okazji wyczyściłem sobie klosze.pozdro
[ Dodano: 27 Listopad 2007, 16:47 ]szwedu napisał(a):
Ok jak bede wymienial klosze to sie zglosze w sprawie tych ringow i pogadamy jak to je zamowic.
AHA i felg nie zmieniaj! czyba ze tobie nie pasuja ale moje zdanie jest na NIE

dzięki za pozytyw co do felg, nie wiem czemu ale jakos napaliłem sie na coś z rantem,zobaczymy jak bedzie, co do ringów możesz zawsze dać znać jakbyś chciał,mieszkam na stałe w UK a tu ceny wielu fajnych akcesoriów są naprawdę dużo niższe niż w Polsce, tylko znajdż mechanika który Ci to założy to już naprawde problem, ludzie tu mają dwie lewe ręce.
[ Dodano: 2 Grudzień 2007, 01:07 ]
cieszę się że autko sie podoba, mam nadzieje że z gustem zrobione, jak sie poprawi pogoda to wkleję kilka nowych fotek,bo małe zmiany doszły,a jak na razie decyzja podjęta o końcu inwestowania w Żabke, tylko po Nowym Roku chce ją sprzedać i koniecznie kupić E46 min 2.5, no i to o czym marzylem czyli w wersji Coupe,zobaczymy jak bedzie...
ps wszyscy co piszą o apetycie w miarę jedzenia mają rację
[