BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 11:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:03 
Sylwek_ch napisał(a):
Eeee, to nie polecą :zdegustowany: Przykro mi :/

aaa no to dobrze. bo gdyby miały lecieć, to wówczas oznaczałoby, że coś jest nie tak :)

a tak wszystko w porządku :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:04 
Zacna persona forum

Na zimny okieć i E36 na pasku żadna szanująca się blachara nie poleci :kwasny:

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
MAJSU_WuWuA Wysłany: Dzisiaj 13:04 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Na zimny okieć i E36 na pasku żadna szanująca się blachara nie poleci

A klamki w cabrio poobgryza? :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:08 
Uzależniony od forum :)

CiOoS napisał(a):

razem w cięgiełkami :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:12 
Zacna persona forum

CiOoS napisał(a):
Cytuj:

--------------------------------------------------------------------------------

Oj kolego słabo w temacie jesteś !! Po co będzie klamki gryzła, jeszcze by jej licówki opdadły ! Jak może wskoczyć do środka na "magnuma" !!

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 13:14 
Przyjaciel forum

Cytuj:
MAJSU_WuWuA Wysłany: Dzisiaj 13:12 Temat postu:

CiOoS napisał/a:
Cytat:

A klamki w cabrio poobgryza?

Oj kolego słabo w temacie jesteś !! Po co będzie klamki gryzła, jeszcze by jej licówki opdadły ! Jak może wskoczyć do środka na "magnuma" !!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 14:00 
Pierwsze kroki

o nie... !! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 14:37 
Przyjaciel forum

Cytuj:
kkasia Wysłany: Dzisiaj 14:00 Temat postu:

o nie... !!

Ale co nie :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 14:49 
Pierwsze kroki

Najlepiej ... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :10: :10:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 14:56 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
Cytuj:
A na E36 czarne z rozrządem na pasek też lecą panienki czy nie?

a wyhaczyles juz kiedykolwiek cokolwiek na ten rozrzad?

zaraz zrobimy ranking, pisac kto ile dziewczyn/kobiet poznal dzięki lub tez przy malej pomocy auta stojacego za nim :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 17:43 

arrov napisał(a):
zaraz zrobimy ranking, pisac kto ile dziewczyn/kobiet poznal dzięki lub tez przy malej pomocy auta stojacego za nim :rotfl:

Ja z kumplem wyrwaliśmy w tamtym roku 2 panienki na klimę w moim BMW(której nigdy nie miałem) :20:

Serio... ;) i do dzisiaj utrzymuję z nimi jakiś kontakt...

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 18:16 
Częsty bywalec

Sylwek_ch, jakies cekawsze?

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 18:18 
poza spojrzeniami jak na wariata, to raczej nic dobrego mnie w tym temacie nie spotkało :viva: :luka:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2008, 22:50 
Forumowicz

Sylwek_ch napisał(a):

Ja z kumplem wyrwaliśmy w tamtym roku 2 panienki na klimę w moim BMW(której nigdy nie miałem) :20:

Serio... ;) i do dzisiaj utrzymuję z nimi jakiś kontakt...

Ale lol ;) No to panny muszą być nieźle inteligentne...
Kiler530Czujesz sie urażony moja wypowiedzią sorry...ale prześledziłem cała tą dyskusje i mam prawo wyciagać wnioski czy słuszne nie wiem...Ale z tego co widzę nie tylko ja uważam ze problem nie tkwi w "złych kobietach" tylko w Tobie. Wiesz masz 20 lat a użalasz sie nad sobą jak pietnastolatek...a jak piszesz, że na e39 laski sie znajda bez probelmu no to wnioski nasuwają sie same. Zresztą temat zaczołeś od tego ze są same k..., dz... itp. wiec skoro masz takie poglądy to mam prawo sie z nimi nie zgadzać. Pisząc cos na forum musisz sie liczyć z tym ze ktoś może mieć odmienne zdanie , kraj jest wolny mogę pisać to co myśle.
A co do kobiet ....kochaj, szanuj i nie daj sie brać pod pantofel a będzie dobrze. A co do tego szukania..to jest tak jak ktoś wcześniej napisał znajdzie się sama.

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 01:01 
Ale macie problemy. Może książki na ten płytki temat piszcie?

Daje - dobra kobieta.
Nie daje - zła kobieta.

Ot i cała filozofia.

;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 01:02 
Forumowicz

Moje BMW: e21,e36,2xe46
Kod silnika: encoded
Ania teraz jak usłysze rozbijające sie o asfalt szkło a chwile później pisk opon będe wiedział kto nie daje mi sie wyspać :rotfl:
arrov tu sie nikt nie czubi Ania przynała mi racje :cwaniak: randka z forumowiczką, to takie orginalne, nowatorskie :rotfl:

A co do blachar, kobiety jak kobiety każda ma w sobie coś fascynującego ;) po prostu trzeba to w nich odkryć ;) A poza tym dopóki laska sie nie przyzna, że leci na auto nie można powiedziec, że jest blacharą. Chyba, że ma się niezbite dowody... :oczami: a jeżeli się ich nie ma to powstaje stereotyp "o ładnych pannach i facetach z drogimi furami" tak samo jak stereotyp z BMW ;)
a co do tych od e60...wyrwałbym je na moją polerowaną hulajnoge :cwaniak:
A jakby nie było blachary są kojarzone z BMW najczęsciej :mur: "Blachary mają wszystkich" czy jakoś tak to było ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 08:24 
Częsty bywalec

blachara blacharą ale i ona moze sie nawrocic w momencie kiedy lepiej pozna czlowieka i spojzy na niego z innej strony, wiec nie przekreslalbym ich tak z miejsca, sa i takie przypadki :D

mtturbo napisał(a):
randka z forumowiczką, to takie orginalne, nowatorskie

heh to bierz sie do roboty i korzystaj :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 10:24 

A teraz pytanie-skora laska co leci na auto (BMW) to blachara,to jak sie nazywa gosc co wyrywa laski na auto-tepy,bezmuzgi kretyn?Skoro jest tak inteligentny,ze bez dobrego auta na podryw nie wyrusza.I mysli,ze jak ma BMW to dzis w nocy sobie zasieje?

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 10:55 
Zacna persona forum

spider napisał(a):
A teraz pytanie-skora laska co leci na auto (BMW) to blachara,to jak sie nazywa gosc co wyrywa laski na auto-tepy,bezmuzgi kretyn?Skoro jest tak inteligentny,ze bez dobrego auta na podryw nie wyrusza.I mysli,ze jak ma BMW to dzis w nocy sobie zasieje?

Ale z ciebie zazdrośnik ! Ktoś ma lepszą furę od twojej w mieście i już zaczynasz ?

Bezmózgimi i tępymi można co najwyżej nazwać laski które na to lecą bo co im po tym że mają faceta z dobrą furą ? W spadku ją dostaną czy obejmą w posiadanie poprzez "zasiedzenie" :rotfl:" A kolesia nazwałbym poprostu leniwcem... Po co ma się wysilać jak wystarczy że odpali swoją furę, zrobi parę kółek a małpy już piszczą i się do środka pchają ? Liczy się jak to się mawia teraz TARGET a on go osiąga poprzez mnijeszy nakład energii :]

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 11:20 
Forumowicz

Moje BMW: 750i
Kod silnika: M70B50
Kiler530 napisał(a):
może jakaś klubowiczka taka jest to zaprawasz na gg lub pw :super:
Może wyjaśnie te słówka pana Klierka530.Biedaczek zapomniał napisać przed tym zwrotem ,że chłopaczek napisał pierwszy propozycje dwu znaczną .Szkoda ,że zapomniał napisać jak się oburzył na słowa ,ze jest młodym chłopakiem poczuł się jak to napisał "guwniarzem".Szkoda , zapomniał napisać że klubowiczka napisała , może jednak się pogodzą . Szkoda ,że poprostu nie wkleił tych odpowiedzi na jego PW. Jednym słowem tak to do mnie napisał propozycję nie wiem czemu :23: Jedno się zgadza ,że napisałm mu jeśli będzie kiedyś chciał poklikać to niech da znać ,. Czy w tym można wyczytać jakiś pod tekst nie sądzę . Jednakże znaczyło by to ,że wszyscy mają coś bo zawsze sa propozycje pogadamy na GG i nikt w tym nie widzi nic zdrożnego Jednak jedno jest pewne ,że twierdzenie w klejam:randka z forumowiczką, to takie orginalne, nowatorskie mówi samo za siebie kochani ;) Teraz przedyskutujcie to od drugiej strony co Kiler530 zapomniał dopisać .Uważajcie nikomu nie piszcie że zgadacie się na GG lub na PW bo może znajdzie sie ktoś co opatrznie ,źle to odbierze. Podsumowanie - Kiler530 nie potrzebuje dziewczyny na pocieszenie tylko Super Niani O czywiście bez obrazy proszę pana Kiler 530 ale jak sie zaczyna to i trzeba zakończyć uczciwie. Gratulacje dla dziewczyny :10: widocznie stwierdziła,że nie podchodzisz uczciwie do spraw mówisz tylko to co ty chcesz żeby ujrzało światło . Pomimo tej sytuacji i tak uważam że gg jest fajne bo moge rozmawiać ze znajomymi których znam osobiście i z różnych list czy forum nie znając wcale . Czy to złe ?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1