Witam, niedawno kupiłem BMW e46 330d z 2000r... troche jest do zrobienia.Diagnosta zje*** Mnie za to, że nie mam w ogóle gniazda od pozycyjnych i świecą się 'Awaryjne' jako postojowe/pozycyjne... Szukam wszędze tych gniazd ale nie wiem czy są takie same jak mijania itd... Lampy mam o takie i też nie wiem czy to chińskie czy co... :

Wyskoczyło też kilka błędów:

Poprzedni właściciel upominał, że czujnik ABS do wymiany... to zamówiłem 2x ATE tył w razie czego po wymianie będę pytał co z tym dalej, 3 kontrolki na desce... kontroli trakcji ABS i hamulca pomocniczego
Przy dużych obrotach i wciśnięciu troszkę mocniej pedał gazu dziwne buczenie jakby z silnika lub pod auta.. coś buczało, powiedzmy... jedziemy sobie powoli, zaczynamy przyspieszać... i w pewnym momencie auto jakby nie przyspieszało i dziwnie buczy, lekko nogę z gazu i znów przyśpiesza... Generalnie na 3-4-5 biegu
Kwestia sprzęgła... ponoć wymieniane. Auto zgaszone i podczas wciskania sprzęgła specyficzny delikatny odgłos jakby kilka małych drutów pukało o metal C

iężko wyjaśnić pisząc a dostępu do multimediów nie mam...
Jestem aktualnie zagranicą, czekam na urlop i chcę się zabrać za auto, dokupić pare rzeczy i przygotować się na wydatki... nie będzie czasu na zamówienie w Polsce i czekanie