Timo 1 napisał(a):
Łatwiej pewnie było by przełożyć to do tego dawcy ale rozumiem że szkoda vinu . Życzę powodzenia w odbudowie bo wiem ile to roboty nawet w pracach na mniejszą skalę .
Ps . Jak będziecie robić konserwację podwozia możesz napisać jakich preparatów będziecie używać bo tych które używałem osobiście żaden do końca nie spełnił moich oczekiwań . I jeszcze pytanko jak odświeżane były elementy podwozia bo tulei raczej nie wyjmowałeś to piasek też chyba odpada ?
Przeszło nam to przez myśl nieraz, VIN to nie problem ograniczeniem jest klatka. Tej przełożyć się nie da a wyspawanie nowej w tej samej firmie to na tą chwilę koszt 6-7tys.
Możesz napisać jakich perparatów stosowałeś i czemu nie spełniły oczekiwań?
Całe zawieszenie było piaskowane, tuleje nietknięte
Vito_ napisał(a):
Inur kuuuupe lat ostatnio się widzieliśmy jak miałem Volvo C70, e38 ciągle masz?
Odbudowa e36 zacna, trzymam kciuki. Co się działo że auto ostatnie 3 lata tak mało jeździło?
Kopę lat

Pamiętam pamiętam, fajnie to Volvo gadało, pierwszy i ostatni mój kontakt z R5 pod maską. Takie prawie V10 w uszach

Widzę że znowu inna marka w garażu, doświadczasz wszystkiego po kolei? E38 ciągle jeździ, za parę miesięcy ósmy rok stuknie. A emka nie jeździła to pojawiły się inne priorytety

Zgadamy się na wiosnę!
Najpierw Bolla popękało i po odłaził potem Noviol też szału nie ma w niektórych miejscach widzę że nie zabezpieczył tak jak powinien na innych samochodach też stosowałem kilka innych ale żadne nie były dobre ( nazw nie pamiętam ) . W wakacje będę rozbierał całe podwozie i teraz chyba wyczyszczę co się da położę na ori konserwacje te które się dobrze trzymają podkład epoksydowy i dopiero na to pójdzie konserwacja chyba tym razem WURTH słyszałem kilka dobrych opinii .
A czym malowałeś po piaskowaniu ? Bo skoro nie uszkodziły się podczas piaskowania to chyba też zdecyduję się na to i położę nowy lakier na swój zawias