Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane i dotyczące pojazdów nie M, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
Autor |
Wiadomość |
PWawa
|
Tytuł: Re: e46 M3- Ile trzeba dać za taka przyjemnosc Napisane: 13 lutego 2017, 00:50 |
|
 |
Forumowicz |
Posty: 219 Moje BMW: X5 F15 xDrive35i Garaż: X5 F15 xDrive35i x2 , Subaru Impreza STi WRX, BMW G12 740iL
https://www.facebook.com/PafuSwissAuto/
|
yakuza Zapraszam do mnie do garażu - M3 jeszcze stoi - sprawdzisz sobie czy w każdej M siada podłoga ... gwarantuje Ci że nie pośmiejesz się....
Moja M3 była dopieszczana u Małego - koszty dokładnie takie jak Mały napisał. Wprowadzasz ludzi w błąd - nie każdy ma kumpla spawacza ... mówmy o normalnych kosztach .
Doprowadzenie M3 do stanu bardzo dobrego wg mnie - z doświadczenia - to minimum 15k . Oczywiście można kupić i nic nie robić ... czekać aż się sypnie... ale zwykle wtedy koszty idą x3 ...
Moja poszła drożej niż wspomniał Mały .
_________________ Sprzedam: BMW F15 X5 xDRIVE35i, BMW G12 740iL ,Mini Cooper R56 2009r, Mazda MX-5
Zapraszam ... https://www.facebook.com/PafuSwissAuto/
|
|
Góra |
|
 |
patryk994
|
Tytuł: Re: e46 M3- Ile trzeba dać za taka przyjemnosc Napisane: 19 marca 2018, 17:33 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
odgrzeje kotleta, przymierzam sie do zakupu M3 e46, jak możecie to podpowiedzcie na co zwracac uwage, jakie mają bolączki, co jest problematyczne w naprawach itd.(wiem ze maja problem z podloga i panewkami) a moze ma ktos kontakt do kogos kto chcialby sie pozbyc swojej ///M ??
|
|
Góra |
|
 |
Lcz
|
Tytuł: Re: e46 M3- Ile trzeba dać za taka przyjemnosc Napisane: 31 marca 2018, 16:37 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Mam dwie sztuki przed i polift jeszcze nie wystawione na portalach.
|
|
Góra |
|
 |