bmw_e36.pawel,
gamil,
--==Mały==--,
Szczurek1986,
Coraltrol,
damianRC napisał(a):
fajny sedan, dobre pierwsze zmiany, aż prosi się o shadow

Będzie Shadow line
DaaN napisał(a):
fajny było to łączenie na listwie tej foli
coraz lepiej

Łączenie foli kozak

Dzięki za dobre słowo
MarcinZ napisał(a):
hej widzialem na fejsie u nich to auto ,ladne .Czarny sufit kompletny mial koles na fejsie z 500zł.
A mam pytanie ,jakbys zerknał w test 7 ukryty w zegarach i podal jaka masz temperarture czy dochodzi wogole do 88c przy temperaturach zewnetrznych .
Dzięki . Widziałem Czarny sufit za 500 zł z Łodzi , jak będę miał czas i jak będzie podjadę sobie osobiście ale narazie nie mam parcia . Nie długo trzeba zrobić full serwis , oleje itd . Temp sprawdzę jak będę w PL
byku1600 napisał(a):
Fajna sztuka,bo polift i silnik 3 litrowy co już w serii fajnie jedzie,a co dopiero po modach
Też mam u siebie kolor monaco blau i w zależności od światła może wyglądać naprawdę różnie,od niebieskiego po praktycznie czarny.
W środku te szmaciane stołki rzeczywiście nie powalają na kolana,ale w ciemnym kolorze dużo łatwiej znaleźć fotele sporty w skórze lub alkantarze niż to jest w przypadku szarej skóry jak u mnie.
Szkoda,że navi businnes zamiast professional,ale zawsze można podziałać w tym temacie,chyba,że Ci to nie przeszkadza.
Chyba pierwszy raz widzę ,że nie ma zamykanego tego schowka przy lewarku zmiany biegów i brak tam też zapalniczki,ale to przez to,że masz chyba pakiet dla nie palących ,a z tyłu masz dwa gniazda ,dobrze widzę?
Zmiana kierownicy i gałki na wielki plus,też u siebie zrobiłem identyczny zabieg z kierownicą i dla mnie kolosalna różnica,a co do listew to jakoś nie jestem wielkim fanem carbonów,ale tutaj pasują dużo lepiej niż to co było na początku
Zostawiasz srebrne nerki i listwy na drzwiach,czy planujesz zmienić na czarne?
He he kolorek mi się podoba

Monacoblau dość specyficzny ale to coś innego od czarnego . No szamtki w środku bez szału , planuje sporty dość sporo patrzę na necie i nie ma same czarne (planuję brąz) zobaczymy

Odnośnie navi mam Businnes narazie mi nie przeszkadza choć na 2019 planuje zmianę na Profi dużą navi + panel do ogrzewania foteli ( od 1200 zł w góre niestety ) . Dobrze widzisz zapalniczkę mam pod podłokietnikiem i 2 szt z tyłu

Czy to pakiet dla nie palących ? Nwm nie palę więc nie przeszkada mi .
Kiera + gałka + Carbon zmieniły dosyć fajnie wnętrze , seryjnie porażka
Planuje pakiet Shadow

W piątek jest Black Friday i planuję kupić czarne nerki połysk po rabacie -15 % oczywiście zamiennik nie ori + nowe gumowe dywaniki Petexy też po rabacie

Te srebrne listwy będę musiał zmienić , jak przyciemnie szyby to będzie się to gryzło
Dzięki wszystkim za miły odzew