BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 13:35 
Uzależniony od forum :)

Cytuj:
"cwaniaczku" popisales sie i ty.

troszke wyluzuj kolego...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 13:43 
Pierwsze kroki

Kornelio napisał(a):
Cytuj:
"cwaniaczku" popisales sie i ty.

troszke wyluzuj kolego...

Ja jestem na pełnym luzie ;-)

opinia za opinię, gdyby napisał Szanowni Państwo, byłby Szanownym Panem :D

pozdr. kolego

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 13:50 
Uzależniony od forum :)

jako totalny newbie na forum poznasz sposob wypowiedzi niektorych uzytkownikow.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 13:53 
Pierwsze kroki

robisz offtopic, a temat poważny był do tej pory.

Miłego dnia, bez względu na sposób wypowiedzi niektórych użytkowników :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 14:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Dziekuje za reprymende, Szanowny Panie. Jesli zartobliwe okreslenie "cwaniaczki" skierowane do moich starych kolegow z forum tak Pana obrazilo, bede mial na uwadze stosowniejsze zwracanie sie do Pana na przyszlosc, a nawet moze z czasem zrozumiem okreslenia typu bunia slodziunia czy cos tam takiego. Rowniez milego dnia.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 14:18 
Pierwsze kroki

Całkiem zdruzgotany erudycją Kolegi wycofuję się z bezsensownego sporu, który nie jest ani reprymendą, ani czymkolwiek innym, niż dyskusją na forum.

Pomogę Ci w jednej tylko sprawie, bo domyślam się, że wyrażeniem Słodziunia nie będzie większych trudności.
Bunia - (jako newbie na forum - mam szukać zanim zapytam) Znalezionych wyników: 436 - pieszczotliwe określenie dla BMW, stosowane może nie nad wyraz powszechnie, wręcz incydentalnie, biały kruk.

Trzymaj się i FOCH no more! :-)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 14:20 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e30
Kod silnika: m10B18
Garaż: e30 316 '87
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168435
Powinni odpuścić i przekazać patrolowi który był dalej, że będzie jechało BMW i trzeba je zatrzymać. Prędkość do ponad 180 na godzinę? Sami nie byli lepsi, żeby to była autostrada to mogli sobie gonić a tak skończyli jak skończyli.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 14:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36/ E 91
Kod silnika: M40B16/ M47T2
Bagor napisał(a):
Przez dłuższą chwilę, ten kierowca BMW, nawet nie wiedział, że go policja ściga. On po prostu szybko jechał. Policja w takich przypadkach powinna dać sobie na wstrzymanie, bo umiejętności im brakło, samochód mieli wolniejszy, a do tego noc nie sprzyja pościgom. Narażali tylko siebie i innych uczestników ruchu.

:ok: :ok: :super:

Dobrze napisane!!!!

Polac mu :08:

ŁUKASZ

<<< Maszeruj albo giń... >>>

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 15:25 
Forumowy terrorysta

el Presidente napisał(a):
Policjanci w niezonakowanych fordach to sekcja ruchu drogowego, a sa oni po takich kursach jazdy ze nikt z nas tak kozacko nie umie jezdzic. .

W wiekszosci taka policja to krolowie prostej i tylko na suchym, troche deszczu, remont drogi i juz rozbijaja auto. Jest takie przyslowie jak sie nie umie plywac to sie trzyma swoja d.. zdala od wody, :rotfl: podobnie z technika jazdy. Jak sie nie umie jezdzic to sie nie szaleje przy zlych warunkach atmosferycznych. Paly sie nigdy nie naucza pokory :dobani: bo i po co. Rozbili mondeo, ale w warminsko-mazurskim dostala drogowka 10 megane sport 225 KM i znow beda paly stwarzac zagrozenie podpuszczajac innych.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 15:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Moim zdaniem podstawa działanie takich jednostek to podpuszczanie innych uzytkownikow, bo w meskiej naturze lezy rywalizacja, i sam po sobie widze ze jak ktos mi na ogonie siedzi to mi cisnienie rosnie i bardzo czesto przyspieszam, ale nauczyłem sie patrzec w lusterko i jak jedzie dwoch panow i maja przyczepione gdzies na desce albo kolo lusterka "cos" to odpuszczam, a ze ten nawyk mam od dawna i prawie zawsze wiem co sie za mna dzieje

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 17:58 
Forumowy terrorysta

W trasie polegam na cb i zwracam tez uwage na podejrzane auta typu ciemne mondeo, octawie srebrne (DK11 Poznan-Piła), niebieska vectra. Natomiast w miescie czesto patrze w lusterko, mam juz taki wyrobiony zwyczaj. Gdy widze cos podejrzanego, zwalniam do tej 50 km/h i czekam az mnie wyprzedzą. Potem daje cynk na ogolny cb i juz sa w tej okolicy spaleni. :super:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 18:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
nawet w grze nfs: Hot Pursuit 2 policjanci w pewnym momencie wymiekaja i mowia "i can't continue pursuit it's too danger" :)

a tak na serio powinni odpuscic, droga zbyt kreta, predkosc za duzo i ruch nie byl zerowy zeby tak szalec. a co do kierowcy bmw to nie ma bata zeby nie zauwazyc dyskoteki w lusterku w NOC! no chyba ze byl za bardzo zaabsorbowany jazda do przodu ze lusterko wsteczne wylaczyl ;)

a przyczyna wypadku jest wg mnie prosta, nie wyhamowali przed stajacym autem i zjechali na pas przeciwny. glupie tlumaczenie sie poslizgiem...

zreszta juz niejednokrotnie sie w roznych wiadomosciach i na tvn turbo policjanci chawalili jak to ujeli uciekajacego z bardzo duza predkoscia w miescie motocyklieste. a na filmie widzimy ja zasowaja po 200 na godzine miastem a wsparcia w postaci innech radiowozow, kolczetek czy blokady drog nie ma. ehhh ta polska policja, za dobre auta do poziomu oleju w glowie. ciagle mi sie przypomina poscig z programu drogowka na tv4 za zlata M3 i jak policjanci byli podjarani ze je dogonili. troche wychodzi z nich dziecko w takich momentach, bo to jest takie usprawiedliwione szarzowanie. nam tez lepiej sie zasowa i lamie przepisy jak np spieszymy sie w waznej sprawie;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 18:31 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
GP-T1000 napisał(a):
gle mi sie przypomina poscig z programu drogowka na tv4 za zlata M3 i jak policjanci byli podjarani ze je dogonili.
Widziałem to nowsze M3 takie zlote chyba :P :P Polefka byla wyprzedził ich a tam slychac w oddali automat jak redukuje ostatnimi resztakami sil :rotfl: wedlug mnie tez powinni odpuscic i dac sobie spokoj od czegos maja radio .. zeby podac informacje dalej. Ale mysleli ze trafili na cos w stylu 2.0 (bez obrazy oczywiscie) :hyhy: i chcieli go ujazmic 500zł mandatem i dopisaniu 10pkt ale sie nie udalo :hyhy: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 18:42 
Przyjaciel forum

Chmielu napisał(a):
Ale mysleli ze trafili na cos w stylu 2.0

jesli mowimy o tym samym poscigu, tzn za zlata e46 M3 co kolesia zpalai o okazalo sie ze obywatel niemiec a bagaznik pelen wodki i tlumaczyl ze sie spiszy bo na samolot sie spoznil. to ten policjant wiedzial mniejwiecej z czym maja do czynienia bo mowil ze moc tego bmw przekracza 300 km :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 18:57 
Zacna persona forum

Tak ale mi chodzi o Mondeo i bmw w roli glownej :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 19:38 
Forumowicz

Może następnym razem chłopaki pójdą po rozum do głowy i odpuszczą w takim przypadku. Nie zawsze ///M na klapie to 1.6 albo maks 2.0 ;) Się musieli nieźle zdziwić jak przy 170-180 nie mogli go dojść...
A miało być tak pięknie- kolejny wariat w BMW ukarany :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 20:20 
Forumowy terrorysta

GP-T1000 napisał(a):

jesli mowimy o tym samym poscigu, tzn za zlata e46 M3 co kolesia zpalai o okazalo sie ze obywatel niemiec a bagaznik pelen wodki i tlumaczyl ze sie spiszy bo na samolot sie spoznil. to ten policjant wiedzial mniejwiecej z czym maja do czynienia bo mowil ze moc tego bmw przekracza 300 km :)

Dokladnie tak, tv4 ,,drogowka'' podjarali sie, ze zlapali bmw :rotfl:. Radiowozy z viedoradarem nie maja zadnego skutku prewencyjnego, sa tylko po to zeby zarabiac pieniadze na kierowcach.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 20:26 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
sa tylko po to zeby zarabiac pieniadze na kierowcach

dokladnie, ten kto oglada tvn turbo czesto slyszal tam teksty, o 100km/h na 70 ale poczakamy na terenie zabudowanym ile pojedzie :) bo na zabudowanym juz mozna wiecej zarobic jak utrzyma predkosc...

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 20:34 
Zacna persona forum

A goladaliscie na Tvn Turbo dokładnie uwaga pirat (jak nie obejzyjcie w tym tyg beda powtarzac) jak gonili po autostradzie mercedes Ml 4.2 CDI i tez ponad 300KM :hyhy: :hyhy: to byla polefka oni Audica w poscig a mercedesa nie widac komentator ze jada ponad 200km\h "audi do najwolniejszych nie nalezy" za chwilke przez radio ze poscig za mercedesem potzrebne wsparcie :rotfl: ale za chwilke tiry przyblokowaly i merolem wyluzowal zwolnil moim zdaniem to byla proba chcial zobaczyc ile sa w stanie wycisnac z audi wiedział ze i tak dostanie mandat i tak :rotfl: :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 lutego 2008, 20:49 
Zacna persona forum

renoraines napisał(a):
GP-T1000 napisał(a):

Dokladnie tak, tv4 ,,drogowka'' podjarali sie, ze zlapali bmw :rotfl:. Radiowozy z viedoradarem nie maja zadnego skutku prewencyjnego, sa tylko po to zeby zarabiac pieniadze na kierowcach.

pamietam ten odcinek ze zlota e46. Lepiej zawsze zobaczyc co tam siedzi w srodku,kiedys na terespol jezdzil nawet jeden policjant w samochodzie ale to chyba byl ewenement

A co do videoradarow to jest mylne pojecie bo przeciez oni nie maja radarow, to co im tam wskazuje to nie jest predkosc sciagnaego tylko ich, zalozmy ze ktos ma bardzo szybki samochod i w ciagu 2 sekund rozpedza sie do 100 a oni zaczynaja ganiac, gosc zaczyna jechac 90, a oni zeby go dogonic musza dorznac do 120-130km/h i potem ten gosc bedzie musial zabulic za ich przekroczenie predkosci a nie jego

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1