Witam. Mam problem z DSC, gdyz gdy sie odpali auto to zgasnie, o ile jedzie sie bardzo powoli albo po serpentynach to dsc nie zaswieci sie na zolto ale gdy jest prosty odcinek drogi i predkosc wieksza niz nie wiem 10kmh to kontrolka dsc sie zaswieca i dsc juz nie dziala, czasem tez jakims cudem udalo mi sie odpalic auto i jechac z działającym dsc, ale nie wiem jak to zrobilem, chyba auto bylo odpalone i stalo troche w miejscu i jakos tak udalo sie dojechac 15km z działającym dsc, ale znowu potem po zgaszeniu i odpaleniu to samo - nie dziala.
W zawieszeniu chyba nie ma co byc, bo: - przednie wahacze, drazki, koncowki wymienione - z tylu tuleje porobione -zbieżnosc wlasnie ustawiona.
Po podlaczeniu pod komputer na ustawianiu zbieznosci daje takie błędy jak: [DSC] - Czujnik ciśnienia u układzie hamulcowym 1 [165] - Pompa ABS *usterka elektryczna [177] - Ciśnienie w układzie hamulcowym - czujnik 2 [166]
Prosze o pomoc w diagnozie usterki, czy jest to problem z jakims czujnikiem? Dodam, że ABS działa, świeci tylko ta trakcja
|