Nie wiem czego oczekujecie, po gommorze ale taka jest rzeczywistosc a nie to co pokazuja w filmach z usa ze non stop sie bija, zabijaja. mi sie to wlasnie podobalo ze nie wciskaja akcji w kazdy odcinek i kazda minute.
trollu napisał(a):
Czarnobyl - nawet nie oceniam gry aktorskiej ale jak dla mnie super. Nie wiem na ile trzymają się faktów ale mam wrażenie, że przyłożyli się merytorycznie do tego miniserialu.
w weekend nadgonilem 2 odcinki i nie powiem jest klimat, fajnie sie oglada
trollu napisał(a):
z filmów - jakiś czas temu byłem na ostatnich Avengersach - ckliwa końcówka, logika bitek - już w kpt Marvel chyba skończyły im się pomysły.
wielu ludzie sie podnieca tymi avengersami ale ten film dla mnie to dno straszne.
trollu napisał(a):
Dzisiaj był ostatni odcinek GoT - nie wiem co myśleć, zostawili sobie furtki do kilku wątków. Może chodziło o takie niedopowiedzenia. Czy sezon dobry zły - ludzie narzekają ale mam wrażenie, że tak się wszyscy nakręcili, że będzie "łał i super", że tak na prawdę nie wiedzieli co przez to rozumieją. Ciekawe co książka, myślę że Martin szykuje inne zakończenie. Tak czy inaczej zakończyła się pewna epoka
Ogolnie sezon 8 jest zrealizowany widowiskowo, oglada sie zajebiscie pod wzgledem wizualnym i dzwiekowym, ale scenariusz leży i kwiczy, dopuki beniof i weiss mogli sie podeprzec martinem to jakos to szlo, no ale jak sami musieli cos wymyslic to juz wyszla kapa. rozwoj bohaterow typu Dany przez 7 sezonow, przekreslili w 2 odcinki bo tak im akurat pasowalo zeby zaszokowac widza i nakrecic cos czego akurat nie przewidywali.
Ja obecnie ogladam Wojownika na hbo - bardzo fajne kino kopane

jak za czasow starego Jakiego Chana
No i swiezynka Paragraf 22, rezyserowany przez Clooneya, i gra tam pare znanych osob, typu doktor house jak dla mnie obiecujaco

Because life is too short to drive boring cars.