Drogi Kolego ja też właśnie nie słyszałem widziałem raz na żywo taki właśnie dzisiaj bo objechałem trochę ulic w sprawie poszukiwania modeli e46 widziałem taki na niebieskiej e46 ale nie było żadnych znaczków świadczących o pojemności szyby były maxymalnie przyciemnione wiec nic nie było widać a nie chciałem lukać do środka zeby nie na robić sobie wstydu oscentacyjnie ślipiąc

w środek tak na żywo to nie wygladało to lepiej jak z M pakietem czy m powerem tylko zaciekawiło mnie co ma niby oznaczać AEROPAKIET bo raczej z aerodynamiką to nie ma nic wspólnego bo chyba w/g mojego rozumowania najbardziej aerodynamicznym zderzakiem jest wersja CSL
wydaje mi się ze nazwa AEROPAKIET jest nazwa tylko sprzedawcy właściciela tego kompletu zderzaka który jest po prostu zwykłym pakietem ospojlerowania be em ki dziękuje za znalezienie go w "ETEKU " może mi ktoś powiedzieć czy takie zderzaki były w jakiś specjalnych wersjach nadwoziowych czy silnikowych ?? i czy takie coś było włałsnie w wersiach : Coupe, 330Ci (M54), ECE, Left Hand Drive, Neutral dziękuje i pozdrawiam