--==Mały==-- napisał(a):
MAJSU napisał(a):
A ja powiem że prawidłowo. Dojechać polaczków podatkami, nakazami, mandatami i wcisnąć do śmierdzącego autobusu

Niech poczują smak socjalizmu na który tak chętnie głosują

+1 wolność już była teraz są zakazy, nakazy, nowe podatki i obowiązki z każdym miesiącem coś nowego.
Nie ma znaczenia na kogo zagłosujesz. Głowne partie obu stron i tak robią posłusznie co Ci wyżej im każą. Pieniądz rządzi światem, a ten kto rządzi pieniądzem ma w grasci wszystkich polityków.
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ze te wszystkie co rusz to nowe zakazy i nakazy nie tylko w ruchu drogowym , ale i w całym życiu nie skończą się!
Coraz to nowszych zaostrzeń będzie przybywać coraz szybciej tak, az spełni się przepowiednia o Państwie policyjnym w którym nie będziesz mógł dosłownie nic zrobić, nawet wyjść z miasta do lasu bez odpowiedniego zezwolenia , mieć dzieci itp. Jeden świat - jeden rząd i jedni władcy których nikt juz w tedy nie będzie mógł powstrzymać.
Nie wierzę ,ze nie ma na świecie dość pieniędzy , i możliwości aby w jedną chwilę zaprzestać wszystkich wojen, znaleźć jedzenie dla każdego głodującego. Ale oni

celowo nas niszczą , inflacją, dodatkowymi podatkami, utrudnieniami czym się da!
Byle nas dobić do dna, stworzyli cały ten przeklęty system finansowy ktory działa jako odkurzacz wysysający dobra z dolu i pchający im do kieszeni, nie po to ze im mało TYLKO PO TO ZEBYSMY MY NIE MIELI !!!
Nie wiem czy dobrze rozumiecie powagę sytuacji bo ludzie którzy coś takiego stworzyli, a stworzyli i nie zaprzeczy nikt temu

są źli do szpiku kości!
Wiec wyobraźcie sobie co z nami zrobią gdy nas zaczipują jak bydło i zlikwidują gotówkę bo juz o tym mówią w bialy dzień , chipy RFiD - poczytajcie sobie. Gdy nikt nie będzie nawet w stanie podnieść na nich palca

wiecie co za przepisy w tedy wprowadzą? Nie wierzycie w to wszystko, ze będzie az tak źle? To zobaczcie co robią na bliskim wschodzie

Palestyńczyków zamknęli w getcie niczym się nie różniącym od tego które było we warszawie czy Wrocławiu

tak i nas pozamykają jak nie ruszymy tyłków teraz, nie wyjdziemy na ulice i rozwalimy w pył tego syfu. We Francji wyszli na ulicę, to samo w Hongkongu, a Wy na co czekacie?
PIENIĄDZ MUSI BYC OPARTY W ZŁOCIE , LUD MUSI BYĆ WOLNY !
tylko tyle wystarczy , aby rozwiązać wszystkie problemy, nawet te nasze drogowe