BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 08:13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kryzys 2020, największy kryzys wszech czasów?
PostNapisane: 15 marca 2020, 08:29 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
W podziemiach chrześcijan walczących z NWO :D jest jeden koleś, który takie oto wiadomości zostawia. Zaklina rzeczywistość, czy też może faktycznie Trump działa, tylko przez ostatnie lata się do tego przygotowywał?

"Wiele lat temu powiedziano nam, że nastąpi wydarzenie, które poddałoby kwarantannie Amerkę i prawdopodobnie resztę naszej planety, a wszystko po to, aby w tym czasie odbyły się masowe aresztowania bandytów gospodarczo-politycznych na całym świecie.
Zachęcano nas wiele razy wcześniej do zaopatrzenia się w żywność, wodę i zapasy. Zostaliśmy również poinstruowani, aby zachować spokój, gdy to nadejdzie.
Może zostać na całym świecie wdrożone Prawo Marshalla, aby powstrzymać ludzi od wychodzenia na ulice podczas tych aresztowań. Szkoły byłyby zamknięte, loty uziemione, lotniska zamknięte itp.
Dlaczego?
Ponieważ będą aresztowani ludzie odpowiedzialni za udział w korupcji, światową pedofilię, handel ludźmi, przestępstwa przeciwko ludzkości, zabójstwa, gwałty itp.
Ilość akt winnych jest ogromna.
Obejmuje to artystów z Hollywood, sportowców, pracowników NBA i NFL, polityków, pastorów, dyrektorów bankowych, dyrektorów korporacji, przedstawicieli szkół, trenerów i nauczycieli.
Wśród podejrzanych są lekarze, prawnicy, sędziowie, profesorowie szkół wyższych, nauczyciele szkolnni, policjanci, strażacy, właściciele firm, pracownicy lotnisk, piloci, bankierzy, księża, itd.
Codziennie podejrzani są obecnie aresztowani za swoje zbrodnie przeciwko ludzkości.
Wielu z nich jest zaangażowanych w nikczemne zachowania i tajne stowarzyszenia, więc populacja nie była wtajemniczonea w ich złe czyny, obelgi rytualne, handel dziećmi, polowania na dzieci, rytualne morderstwa, i wiele innych.
Trybunały wojskowe rozpoczęły się w styczniu 2019 r.
Korupcja jest ogromna
Trump poprosił, aby ludzie nie byli w tłumie...
Jednym z powodów innym niż złapanie wirusa jest to, że skorumpowani przywódcy NWO mogą podjąć próbę odwetu, ponieważ wiedzą, że byliśmy zaangażowani w tajną operację przeciwko nim.
Bądź bezpieczny. Planeta jest oczyszczana. Wirus Corona to „okładka”.
Prawdą jest, że globalne elity NWO stworzyły wirusa i próbowały zainfekować masy ludzi.
Trump i globalny Sojusz opowiedzieli się za operacją i wykorzystali ją jako osłonę, aby móc aresztować w czasie kwarantanny bandytów z globalnych elit, w tym PAPIEŻA i ONZ, królewską rodzinę, polityków i elity Hollywood.
Producent filmowy, pedofil i stręczyciel Wenstein dostał właśnie wyrok 23 lat pozbawienia wolności! Nie on jeden!
Media głównego nurtu ogłaszają obecnie, że znani i popularni ludzie zachorowali na wirusa...
W rzeczywistości zostali aresztowani. Niektórzy są już w więzieniu GITMO w USA od jakiegoś czasu.
W pewnym momencie zostanie to wszystko publicznie ogłoszone. Zachowaj spokój i zaopatrz się w środki czystości, wodę i pozywienie.
Ci, którzy nie mają żywności i zapasów, będą mieli okazję zdobyć ją od sąsiadów lub wojska, ponieważ żołnierze prawdopodobnie będą w Twojej okolicy, aby 1) aresztować i 2) uspokoić wszystkich.
Możliwe, że zostanie wprowadzona godzina policyjna.
Nowa polityka pieniężna i nasz nowy system finansowy zabezpieczony złotem zostaną wdrożone w życie, a tryliony pieniedzy zostaną wprowadzone do gospodarki. Pieniędzy jest dość, o to się nie martw. To się wydarzy po masowych aresztowaniach na świecie. W przeciwnym razie te nikczemne istoty po raz kolejny skradłyby nasze bogactwo i same się wzmocniły.
Wkrótce zostanie przywrócony legalny rząd i prawo konstytucyjne. W końcu ludzkość stanie się coraz lepsza. Nastanie ekscytujący czas na życie na tej planecie "

Ze swojej strony dodam ,ze faktycznie coś się zmienia. Od 2016 widzę ogrom nowych stron w necie informujących o sytuacji - kto to sponsoruje? Nawet media głównego nurtu zaczynają przedstawiać sytuację - przykład to ten reportaż z wp o NWO, albo ten dokument z TVP1 o Iluminatach :)

Wrzucę go tutaj jeszcze raz.

A co do papieża to słyszeliście co ostatnio powiedział? :szok:

PostNapisane: 15 marca 2020, 09:32 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
kszyhu napisał(a):
Chiny za to się rozkręcają na dobre. 11.03 dostałem pw od Majfrenda że teraz jest najlepszy moment na zakupy. Bowiem do każdego zamówienia maseczka ochronna gratis :D
U nas dopiero jazda się zaczyna. 2 osoby zmarły, obydwie potwierdzone że zostały dobite a nie zabite przez koronę.
Jednak na początku tygodnia papieru i podpasek w sklepach zabrakło. Wczoraj chciałem jakiechs mięsiwo, nie ma nigdzie.

Znajomy w biedrze stał, to gość kupił wszystkie pampersy za 1600 zł xD

Alduwiel, te dokumenty paranormalne to to samo, co są wrzucane o ufo, duchach, itp itd

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 15 marca 2020, 10:51 
Zacna persona forum

Moje BMW: e38
Kod silnika: M67
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=134212
Alduwiel miałeś rację :przestraszony: depopulacja in progress :rotfl:
Obrazek

PostNapisane: 15 marca 2020, 11:40 
Moderator

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:zdziwko: :szok: :przestraszony: :niepewny:

https://nypost.com/2020/03/15/queen-eli ... whoOWbGinA

A propo niedowiarków których de facto ubywa to mój szwagier był wielkim przeciwnikiem moich teorii. W szczególności szczepień :D stal w opozycji praktycznie ze wszystkim co mówiłem. Np ze jest banka na nieruchomościach, ze szczepienia to trutka, ze bankierzy chcą przejąc władzę nad światem itd. Teraz od roku śmiał się ze mnie ze chatę sprzedam :D bojąc się ,,krachu wszechczasów" heh od czwartku czyli dnia największych spadków na gpw w historii mówi na mnie ,,wyrocznia" i stwierdził ,ze od teraz wierzy we wszystko co powiem :D

PostNapisane: 15 marca 2020, 11:52 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
Dla jednych dokument, dla innych chwila relaksu która nie podnosi ciśnienia na obecną chwilę :hyhy:

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 15 marca 2020, 11:59 
Moderator

Obrazek

Jezu :przestraszony: :przestraszony: zeby tylko to sie okazało prawdą ....

Tego ranka o 4:30 premier Kanady Justin Trudeau został skazany przez USA za przestępstwa korporacyjne i finansowe. Właściciele mediów zostali pouczeni, aby prać mózgi wszystkim, że Trudeau i jego żona mają wirusa Corona i że nie wyjdą z domu przez jakiś czas

Tom Hanks został aresztowany 48 godzin temu za pedofilię i jest obecnie przetrzymywany w pokoju hotelowym w Australii, odmawiając powrotu do USA. Następnymi aresztowaniami celebrytów będą Celine Dion, Madonna, Charles Barkley i Kevin Spacey. Wszyscy będą zgłaszać infekcje wirusem Corona

Włoskie lotniska zostały całkowicie zamknięte, ponieważ ponad 80 Watykanowi i urzędnikom finansowym skazano te same przestępstwa za przestępstwa finansowe, pedofilię, handel dziećmi i wykorzystywanie seksualne

Zjednoczone Emiraty Arabskie dokonały masowych aresztowań własnej rodziny królewskiej i jej oddziałów

Harvey Weinstein, skazany na hollywoodzkiego gwałciciela, zgodził się na układ w zamian za swoje zeznania przeciwko setkom najlepszych hollywoodzkich celebrytów i ich zaangażowaniu w biznes narkotykowy, pedofilię i handel dziećmi. Zamiast 55-letniego wyroku otrzymał jedynie 23-letni wyrok. W zamian przedstawił zeznania przeciwko niektórym z największych i najpotężniejszych nazwisk, w tym księciu Andrew Wielkiej Brytanii, byłemu prezydentowi Billowi Clintonowi, byłemu wiceprezydentowi Joe Bidenowi, Tomowi Hanksowi, Oprahowi, Ellen DeGeneres, Quentinowi Tarantino, Charlie Sheenowi, Bobowi Sagetowi, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, Podesta, NXIVM i PIZZAGATE kluby zajmujące się handlem seksualnym oraz setki innych, którzy byli bezpośrednio związani z Jeffreyem Epsteinem

Jeffrey Epstein podobnie mógł zawrzeć układ i sfałszować samobójstwo w więzieniu w zamian za zeznanie

Dyrektorzy niektórych dużych światowych korporacji zostali oskarżeni / aresztowani, a niektórzy zostali zmuszeni do rezygnacji - wszystko w ciągu ostatnich 30–60 dni - takich jak prezesi NBA, Harley Davidson, Fundacji Billa Gatesa, Intel, McDonald's, Cesar Nagrody i Disney; Watykański Szef Policji; itd. W ciągu najbliższych 3 miesięcy nadejdzie około 700–800 kolejnych rezygnacji

Stworzony przez laboratorium wirus Corona był przykrywką dla programu masowych obowiązkowych szczepień. Teraz stała się największą tajną operacją wywiadowczą USA, jaką świat kiedykolwiek widział. Ta masowa operacja mająca 158 000 aresztowań usunie i schwyta największych złych i skorumpowanych polityków, celebrytów i dyrektorów generalnych, w tym globalne elity i bankierów, takich jak George Soros, urzędnicy ONZ i założyciele GRETA, Inc.

Prezydent Trump wygra wybory w 2020 r., A aresztowania byłych prezydentów USA nastąpią na początku 2021 r. Wszystkie poważne aresztowania zostaną przedstawione przez media jako teorie przypadkowe lub spiskowe. Wszystkie aresztowane osoby otrzymają „Rommel Death”, co oznacza, że ​​będą mieli wybór między śmiercią przedstawioną publicznie jako samobójstwo lub przypadkową śmiercią w zamian za zapewnienie, że jego reputacja pozostanie nienaruszona, lub, alternatywnie, mogą zdecydować się na proces karny, który doprowadziłby do publicznej hańby

Niektórzy przywódcy religijni zostaną aresztowani lub zmuszeni do rezygnacji, a niektórzy nagle „zachorują”. Watykan będzie pierwszym, a Papież zostanie usunięty w 2020 roku. Produkcja wydobytego przez człowieka Adrenochromu zostanie ujawniona, a Hollywood i Watykan zostaną ujawnione jako bezpośrednio odpowiedzialne za to

Nadchodzi dwumiesięczne całkowite zamknięcie najpopularniejszych operacji na świecie, takich jak szkoły, giełda papierów wartościowych, niektóre banki, lotniska, żegluga, podróże, imprezy, gale, wystawy, gry sportowe, mistrzostwa sportowe, ceremonie wręczenia nagród muzycznych , Mecze NBA / NHL / Baseball oraz rejsy statkami. (TYMCZASOWO) >> Wystąpią niedobory żywności i stopniowa utrata energii elektrycznej. Ceny gazu spadną, koszty żywności wzrosną, ubezpieczenie wzrośnie, zapasy złota i srebra spadną, a wiele korporacji zbankrutuje lub poniesie znaczną stratę finansową, na przykład w przypadku tego, co stanie się z Air Kanada, Disney i Coca-Cola

Witamy w Wielkim Przebudzeniu. Co stanie się tego lata i jesieni, zmieni historię świata!

Nie wiem czy to faktycznie się dzieje, ale wiem jedno to całe zło o jakim jest napomknięte w tej wypowiedzi wyżej istnieje na 100%

PostNapisane: 15 marca 2020, 12:08 
Zacna persona forum

No to kolejna teoria, która można sprawdzić w najbliższych dniach.
Jak znowu okaże się wyssanym z palca kitem, to alduwiel rzuci nowym newsem?
Kiedy ta karuzela się skończy :D

PostNapisane: 15 marca 2020, 12:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: e38
Kod silnika: M67
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=134212
A tym wszystkim zupełnie przypadkiem dowiedział sie Alduwiel z Poznania.
Raz piszesz ze prezydent Trump jest marionetka innym razem ze USA rozpoczeło tajną operacje ktora jak rozumiem uwolni swiat od całego zła. :ok:

PostNapisane: 15 marca 2020, 13:05 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 i e34
Kod silnika: M52TUB30
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=161768
alduwiel, zanim coś napiszesz sprawdź co to jest :)
Adrenochrom to związek organiczny :rotfl:

PostNapisane: 15 marca 2020, 14:23 
Forumowy terrorysta

Eurokołchoz nie radzi sobie z uchodzcami i nie radzi sobie z koronawirusem, historia zatacza koło. :rotfl:

PostNapisane: 15 marca 2020, 14:38 
Moderator

Wiem doskonale co to adrenochrom. Wspominałem o nim gdy rozmawialiśmy o elitach Hollywood i wypowiedzi Mela Gibsona ;) w temacie 500 milionow

Dlaczego Wy podchodzicie do tego co Wam udostępniam zero jedynkowo? Tak jakbym był jakimś wspólnikiem Sorosa czy Trumpa i mial informacje z pierwszej ręki.
Ja nie wiem co się wydaży, jedynie alarmuje ze istnieje plan depopulacji oraz przejęcia władzy przez bankierów. Co i jak się skończy to juz tylko czas pokaże :)
Jestem dobrej myśli i liczę, aby to nie był żart.

W każdym razie zbyt pięknie to wygląda, aby było prawdziwe ;) jesli to wszystko prawda to zamówię sobie pomnik Trumpa i postawie przed chatą :D

PostNapisane: 15 marca 2020, 19:23 
Uzależniony od forum :)

kai napisał(a):
Znajomy w biedrze stał, to gość kupił wszystkie pampersy za 1600 zł xD

https://www.facebook.com/10001717042374 ... o&d=n&vh=e

PostNapisane: 16 marca 2020, 00:17 
Moderator

Banki narodowe na całym świecie w tym amerykański FED obniżają stopy procentowe. Dlatego też tak bardzo krzyczą na złą gotówkę ponieważ wiedzą, że jeśli ludzie masowo zaczną wypłacać pieniądze to system bankowy zacznie się walić. Żaden bank nie trzyma w skarbcu Waszych pieniędzy. Tylko niewielki procent tej kwoty jest zdeponowany w skarbcu. Gdyby wszyscy zdecydowali się wypłacić pieniądze to dopiero by się przekonali jak chory jest ten system. Dlatego nakłaniają Was do płatności bezgotówkowych, bo wiedzą co ich czeka. Ich nie obchodzi czy przez gotówkę się zarazicie. Wiem też, niektórzy mają problemy z wypłacaniem pieniędzy nie dotyczy to wszystkich ale problem na pewno występuje.

Co bym zrobił na Waszym miejscu? Wypłacił wszystkie pieniądze. W skarpecie Wam nie znikną, a idą bardzo ciężkie czasy. Kryzys, który był w Grecji jest najlepszym dowodem na to co piszę, warto poczytać na ten temat jak dziesiątki tysięcy ludzi stało do pustych kas bankowych czy bankomatów. Po za tym gotówka straci na wartości więc warto też rozważyć jej zamienniki np $. Banki są wstanie przy pomocy NBP i funduszy przetrwać tylko niewielki kryzys, a to co nas czeka chyba przebije wszystko co do tej pory widzieliśmy. Po za tym rząd Was będzie dalej okłamywać wystarczy, że spojrzycie na poziom inflacji i nie jest to wina żadnego wirusa. To efekt działań rządu i decyzji jakie od dłuższego czasu podejmuje.

Jeśli zabronią używania gotówki to ludzie powinni wyjść na ulicę niezależnie od zakazów czy nakazów i jasno pokazać tym na górze gdzie jest ich miejsce. Tylko w ten sposób uwolnimy się od kata jakim jest system finansowy oparty na kredycie i fikcyjnych pieniądzach.

https://www.cnbc.com/2020/03/15/federal ... ySEhOjteJ4

PostNapisane: 16 marca 2020, 00:28 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Co bym zrobił na Waszym miejscu? Wypłacił wszystkie pieniądze. W skarpecie Wam nie znikną a już teraz są braki papieru toaletowego.

alduwiel napisał(a):
Jeśli zabronią używania gotówki to ludzie powinni wyjść na ulicę niezależnie od zakazów czy nakazów i jasno pokazać tym na górze gdzie jest ich miejsce.

Tylko pamiętajcie o zachowaniu bezpiecznej odległości - 2-3m między każdym.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 16 marca 2020, 07:35 
Moderator

Dolar jest po 3.9zl a ja dziś jadę dokupić kolejną pratię papieru toaletowego ;) zobaczymy czy zamieni się w zloto ;)

PostNapisane: 16 marca 2020, 08:16 
Częsty bywalec

Moje BMW: F30
Kod silnika: N55B30
Garaż: Moje 510hp:
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=173040
toria spiskowa -> nie sprawdza się -> "no tak, ale słyszeliście o..[nowa teoria spiskowa]?! -> koło się zamyką

Szczepionki to jedno z największych osiągnięć ludzkości, dzięki tumanom wierzącym w te bzdury zaczęły wracać choroby o których ludzie nie słyszeli od dziesięcioleci. Chcesz dowodów? Idź na najbliższy dowolny cmentarz i zobacz ile znajdziesz grobów dzieci sprzed 40-50 lat a ile widzisz z ostatnich 20.

PostNapisane: 16 marca 2020, 08:30 
Moderator

Obrazeksl

Jak uważasz KrisC ;) pamiętaj tylko , ze ogromna większość antyszczepionkowców (pewnie z 80%) to byli proszczepionkowcy , których dzieci po szczepieniu dostały NOB - tak własnie otwierają się oczy. I własnie mi się niestety tak otworzyły. Na przeciwko moich rodziców mieszka ordynator szpitala onkologicznego dla dzieci w Poznaniu. Gdy ostrzegała mnie przed szczepieniami mojego pierwszego dziecka śmiałem się tak jak Ty teraz KrisC :/ .... życie uczy bardzo dobrze, ale w bolesny sposób :/

PostNapisane: 16 marca 2020, 10:24 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
No dobrze, ale my tez bylismy szczepieni i nic nam nie jest. Zatem czy problem leży w szczepionkach czy tez moze w ich spadającej jakości ?

PostNapisane: 16 marca 2020, 10:48 
Moderator

Ehh Frank, niby od czasow masowej propagandy na szczepienia przeciw grypie czyli od okolo 2000 roku szczepionki nie są juz tymi szczepionkami kotrymi nas szczepiono. W kazdym razie pomijajaąc nie potwierdzone informacje to pewnikiem jest ze kazde szczepienie oslabia uklad odpornosciowy tak jak tlumaczyl to Cejrowski. My dostawialismy chyba 6 szczepien a nasze dzieci juz 12 obowiazkowych wiec o to chyba chodzi.

PostNapisane: 16 marca 2020, 11:04 
Zacna persona forum

Frank napisał(a):
No dobrze, ale my tez bylismy szczepieni i nic nam nie jest. Zatem czy problem leży w szczepionkach czy tez moze w ich spadającej jakości ?

jak za 20 lat ludzie przestana w ogole sie szczepic to nie bedzie kogo zapytac :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1