BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 10:25

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kryzys 2020, największy kryzys wszech czasów?
PostNapisane: 30 marca 2020, 22:34 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
kai napisał(a):
Chłopie, ja właśnie 7 milionów kredytu wziąłem
Kiedy pijemy ? :D

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 30 marca 2020, 23:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
Frank napisał(a):
kai napisał(a):
Chłopie, ja właśnie 7 milionów kredytu wziąłem
Kiedy pijemy ? :D

Chyba w przyszłą niedzielę jak ten prąd wyłącza csy coś i to uchwala.

Trochę mi namieszał alduwiel, bo najpierw mówił, żeby wszystko sprzedawać i kredytu się pozbyć, a teraz że kredyty będą umorzone. No nic! Zdarza się! Ale w sumie miał rację! Bo albo będą umorzone jak teraz mówi, albo nie będą, jak mówił prędzej. Ja tam zaczynam go słuchać, bo się wsysstko zgadza!

PostNapisane: 31 marca 2020, 07:02 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
A skąd ja mialem wiedziec, ze rownolegle do planu tych bandziorow jwst prowadozny plan dobrych ludzi kroryz chca się tym smieciom sprzeciwić? Niestety nie udalo mi się dotrzeć do Qanona wczesniej bo zwyczajnie nie były jego posty tak jak teraz ogolnodostępne na alternatywnych Polskich stronach informacyjnych. To chyba ja powinienem miec wyrzuty sumienia, ze nie potrzebnie przeznaczylem 6 tyg na rozpisywanie się o calej sytuacji podczas gdy okazalo się ze wlasnie teraz została rozegrana glowna bitwa ktorą wygraliśmy i caly moj wyklad byl bez sensu :)

Kai pozwol,ze Ci powiem bo chyba nie wiesz ;) ja nie ejstem wrozką i nie wiem co jak dokladnie się to potoczy. Ale najprawdopodobniej, wiekszosc bankow na swiecie nalezy do Kabal i wszystkie dlugi u nich zostaną umorzone - tak gadają w usa. A dodatkowo mają wyliczyć ile ukradly kasy tr banki swiatowe i mają tę kasę zwrocić ludziom CALĄ KASĘ Z KRADZIEZY Z OSTATNICH 100 LAT mają wyliczyc ile to i zwrocic ludziom.

Ostatnio edytowano 31 marca 2020, 07:22 przez Alduwiel, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 31 marca 2020, 07:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
No właśnie, nie jesteś wróżka i wszechwiedzący a na takiego się kreujesz.
Posty nie były dostępne? Ten film jest PONAD ROK na youtube, a oryginalny jeszcze dłużej :)

Dotarłeś do sensacji, rok za późno. Gratuluję

PostNapisane: 31 marca 2020, 07:14 
Moderator

Nie kreuje się na takiego tylko Ty mnie tak odbierasz jakbym wszystko co mówił miało się na 100% wydarzyć.
Podczas gdy przyszlość jest plastyczna , jest ciagle w biegu dlatego przewidywania co do przyszłości są zawsze jedynie przewidywaniami kai ;)

Tak dotarlem do Q o rok za pozno,sek w tym ,ze dopiero teraz wszystko to co mówił Q się potwierdza dlatego jego nowiny nabrały rozgłosu. Wcześniej każdy z obudzonych uwazał , ze Trump ściemniał w kampanii o tym ,ze rozprawi się z bankierami bo po zaprzysiężeniu nic dosłownie nic nie robił, aby tym jebańcom ukrócić plany. Dlatego w podziemiach kazdy mowił,ze Trump to piesek Rotchildow na ich smyczy i kolejny raz zostalismy udupieni :)
Dopiero teraz Trump się ujawnił ze swoimi dzialaniami - widac ostatnie lata musial się przygotowywać bo tyle z tym roboty -tzn az tak to wszystko tam jest zainfekowane , ze nie dalo się od tak z marszu wszystkiego wyprostować.

Jak sami wiecie przygotowałem się na ten czarny scenariusz :/ czyli bankructwo usa i wielki krach jakiego nie widzieliśmy :) dobrze , ze się pomyliłem ;)

Vit0 napisał(a):
No dobra, to może będę żałował, ale wejdę w dyskusję :P

alduwiel napisał(a):
Tak wlasnie będziemy wreszcie zarabiać godne pieniadze za swoją pracę. Zlikwidują podatek dochodowy i wprowadzą dochód podstawowy dla każdego mieszkańca na Ziemi :hurra:

Tak w mega skrócie i uproszczeniu. Skoro nam nic nie umorzą, to my nadal będziemy spłacać kredyty, tak jak i nasi rodzimi przedsiębiorcy, czyli finalnie dla pracowników zmieni się...nic?
Skoro beneficjentem owych zmian w głównej mierze będą Stany, to jakim cudem mają mieć taki wpływ na nasz rząd, żeby znieść podatek dochodowy i wprowadzić dochód podstawowy dla każdego mieszkańca Ziemi? Przecież to wymagałoby utworzenia Jednego Rządu dla całej Ziemi, żeby wprowadzić takie ustalenia.. Jedno wyklucza drugie moim zdaniem. Albo NWO i Rząd Światowy, albo "każdy sobie rzepkę skrobie" ;)

Beneficjentem tych zmian jest cały świat. Choćby my Polacy mamy zaciągnięty w banku światowym bandycki dług nie do spłacenia, i co roku cały podatek dochodowy jaki płacimy my wszyscy idzie tylko i wyłącznie na pokrycie SAMYCH odsetek tego długu. Qanon twierdzi ,ze wszystkie długi czy to hipoteczne czy bankowe zaciągnięte w bankach kabal ZOSTANĄ UMORZONE.

RADUJCIE SIĘ :hurra: :hurra: NIEBAWEM WSZYSCY ODCZUJECIE CO TO ZNACZY ŻYĆ W WOLNYM KRAJU :)

PostNapisane: 31 marca 2020, 10:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e65 & e36
Kod silnika: N62b44 & M52b20
alduwiel kilka tygodni temu straszyłeś mnie i nie tylko, że raty kredytów hipotecznych będą 2 razy wyższe niż teraz i mamy sprzedawać nieruchomości. Ty uciekałeś z kraju, znaczy chciałeś uciekać ale nie mogłeś :rotfl:
Sory ale dla mnie Twoje wywody są na poziomie 3 latka albo stwierdzenia - jutro będzie padało, albo nie będzie padało :mur:

PostNapisane: 31 marca 2020, 10:53 
Moderator

Roznica jest pomiedzy straszeniem ,a ostrzeganiem. Ja to robilem w dobrej wierze i wierz mi, nie wiedziałem, ze trwa wlasnie oblawa na tych smieci z drugiej strony. Gdyby tak bylo to bym nie sprzedawał mojego domu na ktory mialem zaciagniety kredyt ;) zresztą nie ma nic zlego w mowieniu prawdy, a ja mowilem Wam tylko prawdę.

Gdybym wiedział o Q wczesniej to na 100% moja relacja wygladała by inaczej :) ok, mozecie miec do mnie o to pretensje ,a ja przepraszam urazonych.

Ostatnio edytowano 31 marca 2020, 10:59 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 marca 2020, 10:56 
Forumowicz

Moje BMW: E46 330CI / E39 520i
Kod silnika: M54B30
kri100s napisał(a):
alduwiel kilka tygodni temu straszyłeś mnie i nie tylko, że raty kredytów hipotecznych będą 2 razy wyższe niż teraz i mamy sprzedawać nieruchomości. Ty uciekałeś z kraju, znaczy chciałeś uciekać ale nie mogłeś :rotfl:
Sory ale dla mnie Twoje wywody są na poziomie 3 latka albo stwierdzenia - jutro będzie padało, albo nie będzie padało :mur:

https://www.youtube.com/watch?v=lHsB1AhgE_A

PostNapisane: 31 marca 2020, 12:07 
Forumowy terrorysta

Przypomniała mi sie prognoza pogody w poznanskim MC radio 102,7 - padać nie powinno chyba ze miejscami :rotfl: .

PostNapisane: 31 marca 2020, 12:11 
Moderator

:oczami: to zle ,ze nas uratowali? Sami chyba sie juz orientujecie,ze depopulacja o jakiej pisałem nie była bajką tylko realnym planem juz wprowadoznym w zycie. Tak więc chemia z jedzenia, chemitrials i szczepionki to wszystko fakty! Zle ,ze Was ostrzegałem przed tym?

A tutaj 13 min które każdy powinien zobaczyć. Na naszych oczach zmienia się świat, o tych czasach zostanie napisane setki książek i steki filmów zostanie nagrane.

PostNapisane: 31 marca 2020, 12:33 
Forumowicz

Moje BMW: 316
alduwiel napisał(a):
CHLOPAKI CHIALEM JUZ WAM OFICJALNIE OGLOSIĆ NAJWSPANIALSZĄ WIADOMOSC NASZEGO ZYCIA :) JESTESMY URATOWANI :hurra: :hurra: czeka nas niebawem przyszlosc o jakiej nawet nie śniliscie. Ja juz :hurra: swiętuję bo jak pandemia się skonczy wszystko oficjalnie zostanie ogloszone :) radujcie się bo czeka nas okres rozkwitu jakiego ludzkośc nie widziała i zareczam Wam mozecie byc pewni , ze tak jak nie zdawaliscie sobie sprawy co nam grozi tak teraz nie zdajecie sobie sprawy jak wspaniały czas nadejdzie juz niebawem hura :hurra: :hurra:

Waldek pomylilem się jednak to nie bedzie najwiekszy kryzys naszych czasow, ale najwspanialszy reset o jakim moglismy marzyć

Gpower znalazł przyczynę walącego się silnika na SK2cs? na seryjnych gratach ponad 650km?

PostNapisane: 31 marca 2020, 13:51 
Moderator

Nie Kuba dużo lepiej :)

PostNapisane: 31 marca 2020, 16:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 525d xD / X3 M40i
Kod silnika: N47T / B58
Garaż: E46 328Ci:
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98605
F20 116i:
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170601
alduwiel napisał(a):
A tutaj 13 min które każdy powinien zobaczyć. Na naszych oczach zmienia się świat, o tych czasach zostanie napisane setki książek i steki filmów zostanie nagrane.

Poświęciłem te 13 minut. Obejrzałem. I moim zdaniem nie jest to jakaś nowa prawda objawiona, tylko własna interpretacja faktów pod z góry obraną tezę. I wmawianie swojej prawdy. Przykład z usunięciem maili przez Hilary Clinton, który podobno nie został przez żadne media nagłośniony, a pamiętam osobiście jak w moim prywatnym telewizorze trąbili o tym.
Podsumowując.. mnie nie przekonało. Nadal uważam, że to materiały dla fanów teorii spiskowych.

F20 116i M-Pakiet by Vit0 -->> Valencia Orange - sprzedane
E46 328Ci by Vit0 -->> Cosmosschwartz - sprzedane

PostNapisane: 31 marca 2020, 18:23 
Moderator

Moze w takim razie warto obejrzec kolejne częsci?

PostNapisane: 31 marca 2020, 19:29 
Przyjaciel forum

F20 116i:
alduwiel, nie twierdzę, ze tak nie zrobię, ale raczej z czystej ciekawości i grzeczności, żeby nie wypowiadać się "nie, bo nie", natomiast skoro już w pierwszej części są rzeczy, które się mijają z prawdą to raczej nie zakładałbym, że dalej będzie inaczej..

PostNapisane: 31 marca 2020, 20:10 
Moderator

Moim zdsniem to o czym mowisz to kwestia interpretacji bo ja inaczej zrozumialem to co tam powiedzieli, mianowicie , ze byl to temat pomijany przez media, ale to nie wyklucza mozliwosci pojawienia się tak mocnych newsow w mediach glownwgo nurtu

PostNapisane: 31 marca 2020, 20:55 
Przyjaciel forum

F20 116i:
https://youtu.be/wfuzqi41KWU?t=626
Od 10:26 do 10:38.
Może to i "czepianie" się słówek/drobnostek, ale jeśli ktoś próbuje przekonać kogoś do takich teorii na samym początku namawiając do potwierdzenia głoszonych prawd nawet dwukrotnie, żeby tylko uwierzyć, a tu się okazuje, że jednak jest jakaś nieścisłość to już pojawia się pewien niesmak, nieufność.

PostNapisane: 1 kwietnia 2020, 07:00 
Moderator

Tak działa dysonans poznawczy ;)

PostNapisane: 1 kwietnia 2020, 10:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
alduwiel napisał(a):
Tak działa dysonans poznawczy

Nope- jest to niezrozumienie tego terminu przez Ciebie.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 1 kwietnia 2020, 10:27 
Moderator

Raczej nie ;) dysonans poznawczy ma miejsce gdy dotychczasowa wiedza ktorą posiadamy, zderza się z rzeczywistoscią ktora jest odmienna od dotychczas uznawanej wiedzy za prawdziwą. Innymi slowy czlowiek dotkniety dysonasnem poznawczym wypiera fakty ktore do niego docierają i zaprzexza im w ramach wlasnego wyobrazenia o swiecie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1