GP-T1000 napisał(a):
kszyhu napisał(a):
alduwiel, co się święci,.co się nie święci... Tu nie chodzi o wiedzę a o władzę. Przecież państwo Polskie istnieje tylko teoretycznie. Tu nie chodzi spiski. Jak ktoś myśli że Polska jest suwerennym narodem, niezawisłym i niepodległym to go serdecznie pozdrawiam. U nas 90% życia zależy od życia innych. A wiadomo jak jest z większością udziałów, to ona decyduje. Można sobie wmawiać, być patriotą, to nie czasy wojny gdzie z niczym decydowaliśmy o swoim być albo nie być. Wszystkie te "mondre" przepisy które nam powoli nakładają (już od dawna) żeby było "bezpieczniej" dąży w jednym kierunku, jeszcze większego ubezwłasnowolnienia. Życie wg przewidywalnego schematu. Niedługo wychodzenie z domu, wydawanie pieniędzy, będzie oznaką wolności/demokracji/dobroci władzy. Pozostała nam jedynie historia, którą już się przeinacza, żeby calkowicie wyplewić z nas poczucie przynależności, psychicznej niepodległości.
Jeśli jest tak jak mówicie i ten ktoś czy oni z ukrycia sterują nami, rządami państw i my o tym nie wiemy, nie możemy nic z tym zrobić to po co im te szczepionki? Te chipy? Ta kontrola nad nami? Bo nie rozumiem.
Ataki na WTC miały ograniczyć też naszą wolność. Tak na mnie to wpłynęło, że musiałem laptop z bagażu podręcznego wyciągnąć i do skrzyni wsadzić, no i kilka razy robili mi test na materiały wybuchowe. No strasznie ograniczony wtedy się czułem hehe.
Wydaje mi się, że tak jak ludzie którzy wierzą w "UFO" i marnują sobie na to życie żeby przekonać innych do tego żeby tak samo obsesyjnie w nie wierzyli tak samo wy tracicie siły na przekonanie do tego, że ktoś nami rządzi. Ja dopuszczam do siebie, że może istnieć inna cywilizacja, bardziej rozwinięta od naszej i możliwe że nas odwiedzają. I dobrze, niech sobie są, żyje jak żyłem. Tak samo i tu.
A jeśli mają zredukować ludność, to spoko, chyba nie zaczną od najbardziej podporządkowanego kontynentu jakim jest Europa. Jesteśmy pracowici, dbamy o środowisko itp itd. No i nie jest nas aż tak dużo, nie rozmnażamy się tak jak Afryka, Azja czy Ameryka Południowa.
GP-T1000 dlatego proponuję kazdemu kto ma pytania przeanalizowanie tylko samej histori. Zapraszam do obejrzenia ,,historii Rotchildow" na cda. Jest to świetny dokument przedstawiający poczatki rodu Rotenchildow, niemieckich bankierow. Tyle wystarczy , aby moc juz sobie samemu na wszystko odpowiedizec. Wszystko co tam jest opowiedziane potwierdza wikipedia. Oni sie tego nie wypierają i nawet nie robią z tego tajemnicy

oni się tą swoją historią szczycą dlatego tez polecam kazdemu ją poznać.
To nie spisek tylko realny rząd swiatowy tylko jeszcze dzialający z ukrycia. Jest panstwo na tym swiecie ktore rządzi potajemnie prawie wszystkim krajami , a nazywa się ,, korporacje". Mają tyle kasy ,ze kupia sobie kazdego, a kogo sie nie da kupic to zabiją lub zrobią szalenscem w oczach spoleczenswt. Swietnie to opisyał ten byly agent cia.
Wysylali go do polityka ( on dzialal akurat w Ameryce srodkowej) z textem: hej przyszedlem Ci pogratulowac wygranej w wyborach. Popatrz tutaj w lewej kieszeni mam kilka milionow $ dla Ciebie i Twojej rodziny, a w prawej mam pistolet gdybys nie chiał przystac na nasze prosby. Co wybierasz?
Prosze teraz sami zastanowcie się co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji?
Ten agent opowiadal o bylym prezydencie Ekwadoru , ktory byl patriotą i nie przystal na prosby .... niebawem smolt z prezydentem spadł... nawet byla seria dziwnych wypadkow wlasnie z udzialem samolotow i znanych politykow w rejonie Ameryki Lacinskiej. Zobaczcie ten dokument spowiedz agenta na yt. Dokument 100% na faktach emitowany na tvp
Kyo to nie oni uknuli spisek, ale sądzę, ze są go swiadomi. Tzn wiedzą kto rozdaje karty i grzecznie biorą do łap to co im podają i robią co tamci kazą. Czasem tylko się przeciwstawią np jak z tymi uchodzcami , ktorych nie przyjeli... ustawa 447 coś robią? NIC!