alduwiel napisał(a):
GP-T1000 dlatego proponuję kazdemu kto ma pytania przeanalizowanie tylko samej histori. Zapraszam do obejrzenia ,,historii Rotchildow" na cda. Jest to świetny dokument przedstawiający poczatki rodu Rotenchildow, niemieckich bankierow. Tyle wystarczy , aby moc juz sobie samemu na wszystko odpowiedizec. Wszystko co tam jest opowiedziane potwierdza wikipedia. Oni sie tego nie wypierają i nawet nie robią z tego tajemnicy oni się tą swoją historią szczycą dlatego tez polecam kazdemu ją poznać.
Widziałem i czytałem o nich, no i co z tego. Nawet jak tak jest. 95% ludzi uważa, że jest tak jak mówią w TV, koniec i kropka. Ich nie przekonasz.
alduwiel napisał(a):
To nie spisek tylko realny rząd swiatowy tylko jeszcze dzialający z ukrycia.
Działa dobrze z ukrycia i do wyjścia w ukrycia ma zaszczepić cały Świat?
alduwiel napisał(a):
Prosze teraz sami zastanowcie się co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji?
Żadnemu szarakowi nikt nie przyjdzie proponować takich stanowisk

A mieszając się w politykę, musisz się z tym liczyć. Patrz Leppera...
alduwiel napisał(a):
Dokument 100% na faktach emitowany na tvp
Tym rozbiłeś bank. Podważasz wiele rzeczy które mówi się oficjalnie w mediach, a tu 100% fakty bo w tvp wyemitowali.
Teoretycznie Wiadomości TVP też powinny być 100% na faktach
-------------------
Wracając do tematu wirusa.
Cały czas obserwuje sytuację na Świecie. Piątek był ciekawy jak na
https://www.worldometers.info/coronavirus/ pokazali 1290 nowych ofiar wirusa w Chinach. Co zwiększyło liczbę ofiar u nich o około 30%. Szybko porównałem z dniem wcześniejszym liczby i wynikało, że z ponad 1000 aktywnych przypadków z czwartku, w piątek mieli zaledwie 116. Natomiast w sobotę liczba aktywnych wróciła do ponad 1000.
Niepokoi mnie Singapur i Japonia. Wydawało się, że panują nad sytuacją, a tu nagle krach. Póki co Szwecja się w miarę trzyma, za którą trzymam kciuki. Oby ich polityka się sprawdziła. A jak się sprawdzi to może się okazać, że będą dominującym państwem po pandemii w Europie.