Witam posiadam e39 , licznik z dużym OBC i mianowicie mam następujący problem że nie wyświetla on całkowicie żadnych błędów informacji o spalonych żarówkach otwartych drzwiach itd. Na początku on raz chodził raz nie zależy jak mu się zachciało , przeważnie chodził w deszczowe dni ale to też na to zbytniej reguły nie było , czy ktoś spotkał się z następującym problemem ?. Bo ja od czytania i słuchania mechaników już głupieje , jedni mówią że Moduł LCM , drudzy że może kostki za licznikiem się poluzowały , a jeszcze następni że winnym może być moduł telefonu w bagażniku lub kostka stacyjki. Ostatnio zauważyłem też że na postoju podświetlenie przycisku świateł awaryjnych przygasa i rozpala się , no i ostatnio również pojawił się problem z padającym aku , raz samochód stoi tydzień podchodzę odpalam bez problemowo a czasami postoi parę godzin i tylko "Cyk Cyk" . A jako iż teraz przebywam na kwarantannie więc nadszedł czas się z tym uporać tylko gdyby chociaż ktoś naprowadził na jakiś trop. Pozdrawiam
|