renoraines napisał(a):
Podaję informacje, ktore można zweryfikowac w sieci, kto i kiedy o podatkach, solidaryzmie spolecznym, Nato , UE, sojusz z Rosją , wojska chinskie itd. Nie musze nic więcej robic, wystarczy, ze poczekam i wykorzystam przeciwko Tobie głupoty jakie wygłaszasz .
Zaorałeś ... samego siebie przeczac sobie. Ośmieszasz się kreowaniem się na znawcę mimo widocznych braków wiedzy i negowaniem podstaw ekonomii. Nie potrafisz poszukac dostepnych informacji w sieci, potwierdzasz wiec , ze nie jesteś inteligentny. Z kims takim nie moge merytorycznie rozmawiać, ale mogę na głupotę się roześmiac ( dotyczy to również idiotycznych w omawianym kontekście nawiązan do reżimu, totalitaryzmu i faszyzmu).

Jaki sojusz z Rosją?

JKM mówi co najwyżej, żeby nie robić sobie wroga z Rosji, bo nie warto. Myślisz, że Twój PiS ze swoją UE Cię ocali jak ktoś zapragnie znowu kawałka Polski dla siebie?

A co do Chin to Polska jest w centrum i powinna to wykorzystywać do wymiany handlowej.
Odpowiedz lepiej najpierw na moje zarzuty merytorycznie i punktowanie Ciebie i popisu. Twój poziom sprowadza się do atakowania PO gdy tymczasem to ta sama banda okrągłostołowa co PiS. System. Postkomunistyczny, zepsuty do szpiku kości.
Ja się nie znam na ekonomii? Ale to Ty popierasz 500+ itp.
Kiedyś szukałem JKM w kontekście prorosyjskości. I nic konkretnego merytorycznego nie znalazłem, tylko bełkot Tobie podobnych.
renoraines napisał(a):
Tego "argumentu" z F10 to już chyba nie przystoi komentować cokolwiek to miało znaczyć. Mogę powiedzieć tyle, że chyba jakieś kompleksy wyszły i abyś nie mierzył innych swoją miarą.
Do 2.8 też masz jakiś problem? Kup se. Tanie jak barszcz się zrobiły. Ty miałeś w ogóle jakiekolwiek BMW kiedykolwiek? Odkąd pamiętam to byłeś randomem z dupy, co do którego nie wiadomo, czy ma w ogóle prawo jazdy.
renoraines napisał(a):
Podaję informacje, ktore można zweryfikowac w sieci, kto i kiedy o podatkach, solidaryzmie spolecznym, Nato , UE, sojusz z Rosją , wojska chinskie itd. Nie musze nic więcej robic, wystarczy, ze poczekam i wykorzystam przeciwko Tobie głupoty jakie wygłaszasz .
Zaorałeś ... samego siebie przeczac sobie. Ośmieszasz się kreowaniem się na znawcę mimo widocznych braków wiedzy i negowaniem podstaw ekonomii. Nie potrafisz poszukac dostepnych informacji w sieci, potwierdzasz wiec , ze nie jesteś inteligentny. Z kims takim nie moge merytorycznie rozmawiać, ale mogę na głupotę się roześmiac ( dotyczy to również idiotycznych w omawianym kontekście nawiązan do reżimu, totalitaryzmu i faszyzmu).
Nie słyszałeś wypowiedzi o wyjsciu z NATO ? Pewnie byłeś zajety zarabianiem na F10 przez 3 mce, pardąsik przez 30 mcy. Beka tak jak wczesniej z Twoich pierdolotów na temat dwa osiem . Nie dosć, ze konstruktor, to rownież koneser i ekonomista

.
Rost napisał(a):
renoraines napisał(a):
ze dyplom prywatnej uczelni na rynku pracy jest mniej warty od konkretnych kierunków/dyplomu UW, UJ, UAM czy politechnik.
Prawda co do joty. Np. w Krakowie prawnik po prywatnej uczelni nie jest wart nic, tak jakby nie ukończył studiów w ogóle. Co innego UJ, większość dobrych kancelarii w Krakowie, zatrudnia ludzi tylko po Jagiellońskim, ale i tak trzeba mieć znajomości, aby się do takowej dostać.
Wyobraź sobie, że na forum pojawiła sie wypowiedź, że psychologia (po UJ) to g*wno, w domysle, ze po tym kierunku się dziaduje.

Znam ludzi, którzy żadnych studiów nie skończyli, a zarabiają wiele więcej niż najbogatsi pracujący na etacie po studiach, których znam. Papier to sobie w uproszczeniu dupę wsadzić albo ją nim podetrzeć. Nie licząc regulowanych przez państwo branż jak wojsko, medycyna, prawo itp.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...