Szczurek1986 napisał(a):
Jak wszyscy wiemy maska chroni tylko przed mandatem
Dokładnie. Testowano maseczki przy uzyciu aerozolu i maseczki wykonane we wlasnym zakresie czy tez wiekszosc maseczek dostepnych w sprzedazy ( poza ffp3 z wymiennymi filtrmi) nie chronią przed koronawirusem, a tylko przed wspomnianym mandatem. Druga sprawa, wilgotna maseczka zwieksza ryzyko infekcji.
Pojawiło się już w temacie, że pieniadz rządzi światem, że chcącemu nie dzieje się krzywda itd. Ale nie można mylić pracowitości, realizacji celów z mitomanią gołodupców , którzy nabrali kredytów, leasingów i nie mają pieniędzy żeby je spłacić. Przyjechali do miasta , blokowali warszawskie ulice jak wcześniej KOD. Wypisz wymaluj partnerzy ku84, nie dosć, że z nażelowanym rudym czubem to z wklęsłą klatką, w rurkach i gołych kostkach. Brakuje jeszcze tipsiary Dzesiki. Ale to nie był oczywiscie protest polityczny.
jiGsaw napisał(a):
Jestem na forum od 2006 roku i - co do zasady - panuje tutaj przyzwoity poziom dyskusji, generalnie odbywa się w oparciu o argumentację logiczną i merytorykę. Jak dotąd jedynym wiarygodnym źródłem informacji w sprawie koronawirusa lub koronaświrusa (bo to bardziej jest związane z tymi maseczkami) są dane liczbowe, analizy statystyczne. Zatem ja widzę, jak na razie, że unikasz stosowania zasad forumowych, czyli rozmowy na wysokim poziomie, nie masz zamiaru odnosić się do merytorycznych i liczbowych argumentów, które zaorały Twoje teorie i przekonania, w zamian proponujesz pyskówki i ubliżanie innym ludziom. Daleko na tym wózku tutaj nie zajedziesz.
Hipokryta - osoba fałszywa, dwulicowa z rozbieżnością między zasadami moralnymi, które głosi, a ich przestrzeganiem we własnym życiu.
Kilka przykładow na szybko z wyszukiwarki, którą trzeba umieć obsługiwać.

Wiecej mi sie nie chce podawac, bo szkoda mi czasu.
jiGsaw napisał(a):
Z mojej kieszeni na bękarty złotóweczka nie pójdzie.
jiGsaw napisał(a):
najlepiej przestańmy wszyscy pracować i róbmy bachory...
jiGsaw napisał(a):
dlaczego bogatsi maja finansować czyjeś bachory i bękarty?
jiGsaw napisał(a):
Taki socjal to wylęgarnie patologii czyli również bachorów i bękartów
jiGsaw napisał(a):
Takie 135i bym przytulił chętnie gdyby nie to, że to auto dla kobiet do miasta. Najprawdopodobniej zoptymalizowane pod kątem rozwożenia bachorów po przedszkolach i parkowania pod hipiermarkietem.
jiGsaw napisał(a):
Do dupy silniki sobie wypatrzyłeś. To po pierwsze. Jak nie masz bachorów i nie traktujesz auta jako przysłowiowy dupowóz to qp. Ogólnie szukaj co najmniej 2.2 silnika wzwyż.
Do kompletu odpowiedzi forumowiczów.
BAWARA napisał(a):
Natomiast nie uzywaj ciagle tych wyrazen-bachory,bękarty itd.Chyba masz gluche jaja i mscisz sie przez to,ze swoich niemasz.
Pawel! napisał(a):
///david napisał(a):
BAWARA napisał(a):
CChyba masz gluche jaja i mscisz sie przez to,ze swoich niemasz.

jiGsaw nie po raz pierwszy pokazuje jakim jest prostakiem.
kryst16 napisał(a):
dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiony przeciwko dzieciom?
Co one są winne że rodzice jak to piszesz "narobili bękartów/bachorów".
Mastello napisał(a):
jiGaw skoro już kilka osób napisalo ,żebyś się hamował w swoich wypowiedziach to chyba logiczne ze mając nawet odmienne zdanie można używać innych określeń .