MAJSU napisał(a):
r4ll napisał(a):
Ja mam inne pytanie, czy ktokolwiek kliknął kiedykolwiek w filmiki
alduwiel'a?

Ja !

Już nie pamietam który to był no ale nie było tam nic odkrywczego

Taaaa

tak samo jak z filmem o szczepieniach, nawet tam nie zajrzałeś na 3 s
Z WaMI JEST DOKALDNIE TEN SAM PROBLEM CO ZE WSZYSTKIMI INNYMI GENIUSZAMI KTÓRZY JUŻ POZJADALI WSZYSTKIE ROZUMY.
ja włąsnie odebrałem paczkę z takim napisem

Wiecie co jest w środku? Coś co dla mnie jest skarbem, a dla innych dowodem, ze jestem łatwowiernym debilem - niezgadnięcie co to

Już Wam wyjaśnię, jest to książka za 110zł z wiedzą o tym jak zdobyć bogactwo. Moi kumple leją ze mnie bo twierdzą ,ze nikt nie napisze w książce gotowego przepisu na zdobycie bogactwa bo gdyby tak było to każdy by został bogaczem. A ja leje na takie podejście i uczę się od 9 lat jak zostać milionerem i wiecie co? Gdyby nie książki dziś miał bym DOSŁOWNIE NIC! Nawet moja kobieta skwitowała ,ze mi odbiło płacić za głupią książkę 110zł jak nic mi ona nie da!! hahaha Ja wiem ,ze nic nie wiem i dlatego szukam wiedzy bo wiedza to skarb!!!
Dlatego zamiast szydzić postanowiłem zagłębić się w temat o spisku bankierów i na chwilę obecną fiuta mojego stawiam w zakładzie o to ,że to prawda TAK JESTEM PEWNY SWEGO!!! A Wy? Gówno wiecie ,a się śmiejecie, a nawet palcem nie kiwniecie, żeby się czegoś dowiedzieć!!! Tak, gratuluję geniusze!!

delivery food carolina beach ncMożecie się śmiać, a to ja się śmieję z Was bo jestem krok przed Wami, a Wasza pycha sprowadzi na Was karę i to już niebawem. Pozdro, ja idę czytać moją NIC NIE WARTĄ GŁUPIĄ KSIĄŻKĘ KTÓRA TAK SAMO JEST ŚCIEMĄ I PRÓBĄ NABICIA KOBZY AUTOROWI IDENTYCZNIE JAK TE NĘDZNE I GŁUPIE FILMIKI Z ŻÓŁTYMI NAPISAMI KTÓRE TWORZONE SĄ TYLKO DLA MONETYZACJI CHYTRUSÓW Z NETA