GP-T1000 napisał(a):
renoraines napisał(a):
Ja mam wywalone na poprawność polityczną. Ty od wczoraj zastanawiałeś sie co odpisac i znów ci nie wyszło. Nastepnym razem przed wysłaniem kliknij sobie podglad posta. Jak ktos mysli to nie klęczy, bo wie ze jest to idiotyczne, przepraszanie za cudze błędy. Niech przeprasza sprawca czyli policjant od Floyda. Natomiast ten kto klęczy jest dzbanem, obojętnie czy to kierowca czy piłkarz, czy policjant czy poznańskie lewactwo, które klęczało i leżało pod pomnikiem Poznańskiego Czerwca.
W odróżnieniu od Ciebie nie siedzę cały czas na forum, a już na pewno nie czekam aż Ty mi odpiszesz, żebym i ja mógł ci "dopiec". Jeśli masz czas na to, to super dla Ciebie. Ja niestety nie ma
Uważam, że cała akcja BLM jest czystym przejawem rasizmu wobec białych. Zresztą od dawna tak jest w poprawnie politycznie światku. Co nie zmienia faktu, że ktoś musi być dzbanem bo mu pracodawca kazał czy uległ naciskom otoczenia. To że ktoś uklęknął to nie znaczy z automatu, że popiera. Tyle w temacie. Zresztą wklejałem też pokłosie debilnej akcji BLM.
I już skończ się doszukiwać
Serio ?

, to nie ma nic wspolnego z siedzeniem cały dzien na forum. Napisałem post i w stosunkowo krótkim czasie sie pojawiłeś - na dole ekranu widac uzytkownicy przeglądajacy
GP-T1000. Przeczytałeś, a odpisałeś następnego dnia. Nie tlumacz sie brakiem czasu, bo skoro sie pojawiłeś tzn, ze czas masz itd.
Klęczy = popiera.
Przecież nie klęczeli przez roztargnienie

tak jak Gersdorf roztargnieniem tłumaczyła swoją obecność na zaprzysiezeniu nowego przewodniczacego KRS czy wzięcie do ręki świeczki

. Trzymaj sie. Pozdr
Edit - przed chwilą też byłeś i czytałeś.