BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 17:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Centralny zamek
PostNapisane: 12 sierpnia 2020, 18:09 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46
Kod silnika: M54B25
Witam od kilku miesięcy walczę z zamkiem centralnym mianowicie to tak, z kluczyka auto zamyka się dopiero za 9 razem, pilot przedliftowy(bateria ok) który programowałem na milion sposobów i centralny z pilota nie reaguje, lecz narazie chcę rozwiązać problem dlaczego auto zamyka za 9 razem z kluczyka i jak to rozwiązać,wymieniłem moduł komfortu na sprawny wersja LOW bo taką mieć powinnem, zamki są dobre tak myślę bo wszystko dobrze zamykają, z przycisku na środku tunelu zamyka dobrze, wkładkę zamka wymieniłem, wzmacniacz antenowy także...na inpie pokazuje mi dwa błędy z czego jeden dotyczy akumulatora który podmieniłem i zniknął pozostał jeden z działu zamka centralnego, nie wiem co z tym drugim, jak by ktoś miał jakiś pomysł jak to mogę rozwiązać to będę wdzięczny

Załączniki:
117444645_2789063127990894_6974390294547145001_n rrrrrrr.jpg
117444645_2789063127990894_6974390294547145001_n rrrrrrr.jpg [ 15.46 KiB | Przeglądane 1163 razy ]
 Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Centralny zamek
PostNapisane: 13 sierpnia 2020, 14:26 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e36 coupe
Kod silnika: M44B19
Masz zamek w klapie bagażnika? Jego przekręcenie też powinno uruchomić centralny.

Tytuł: Re: Centralny zamek
PostNapisane: 13 sierpnia 2020, 19:03 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46
Kod silnika: M54B25
Mam zamek, zamek zamyka gdy całe auto się zamknie, kluczykiem mogę go otworzyć/zamknąć ale nie uruchamia centralnego gdy auto jest zamknięte, tylko po prostu otworzy się tylko bagażnik

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1