BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 16:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 22 października 2020, 22:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Kyokushin napisał(a):
No właśnie to tak nie działa Jig, w tym jest całe clue. Zdrowi 30 letni ludzie również to przechodzą ciężko, a bezobjawowi zarażają pozostałych co prowadzi do problemu zastępowalności ludzi.

No wśród młodych to ile %? Prawie wszyscy mają lekkie objawy co najwyżej.

Rząd korzysta z sytuacji tymczasem...

https://wiadomosci.wp.pl/tk-wydal-wyrok ... 406768832a

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 22 października 2020, 23:22 
Forumowy terrorysta

Nastepny pieniacz z konfederacji :rotfl: :rotfl: :rotfl: w maseczce.

Załączniki:
winnic.jpg
winnic.jpg [ 26.05 KiB | Przeglądane 650 razy ]

PostNapisane: 23 października 2020, 07:01 
Uzależniony od forum :)

jiGsaw napisał(a):

i tu masz rację. Do wyborów daleko, sprawa przyschnie, protestować nie można, ludzie skupieni na covidzie. Można spłacić długi wobec kościoła, wprowadzając mega ważne zmiany, nie posiadając jaj samemu tego zrobić, jawnie, przez projekt rządowy

PostNapisane: 23 października 2020, 07:11 
Moderator

Kod silnika: S65
Garaż: Było:
420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
jiGsaw napisał(a):
sprawdzili kwity i poszli.

co to masz za papier?

wczoraj zmarł chłop którego znałem, 39 lat, nie chuderlak, nie wiem czy na coś się leczył (podobno zdrowy) ale to nie zmienia faktu...

osty rozdane, trzymajcie poziom albo kwarantanna

PostNapisane: 23 października 2020, 07:24 
Przyjaciel forum

MAJSU napisał(a):
jiGsaw napisał(a):

Majsu:

Lepiej SOBIE RADZĄ, po prostu. Demograficznie, społecznie i gospodarczo.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie wiem z czego rechoczesz? To raczej przykre, że tacy ludzie nas podbijają i mają lepsze wyniki demograficzne i gospodarcze.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 23 października 2020, 07:29 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Obrazek

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :oczami:

Zastanawiam się nad zakupem tej książki ,, fałszywa pandemia'', ale ten tytuł wydaje mi się taki stronniczy :D :rotfl: :rotfl: ... z drugiej strony moi bohaterowie tacy jak Braun czy Korwin polecają. Moje bożyszcze Mentezen (od pewnego czasu reaguje na niego jak nastolatki na J.Bibera) tez poleca, wiec chyba pozycja obowiązkowa dla każdego :hyhy:

„Łatwiej jest oszukać ludzi, niż przekonać ich, że zostali oszukani” – Mark Twain

Dane sugerują, że COVID-19 odznacza się śmiertelnością, która mieści się w granicach sezonowej grypy.

Prof. dr med. John Ioannidis, epidemiolog i biostatystyk, jeden z najczęściej cytowanych naukowców świata: … wirus wpływa w znacznie wyolbrzymiony sposób na nasze życie. To jest zupełnie nieproporcjonalne do rzeczywistego zagrożenia, które pochodzi od koronawirusa. Astronomiczne, gospodarcze szkody, które teraz powstają, nie są adekwatne do zagrożenia tym wirusem. Jestem przekonany, że umieralność z powodu koronawirusa nie będzie widoczna w umieralności rocznej nawet w postaci piku (wzrost zgonów odbiegający od średniej).

... każdy, kto umarł na tzw. koronawirusa, miał choroby współistniejące.

… koronawirus tylko na zasadzie wyjątku jest śmiertelny, a w większości wypadków jest w znacznej mierze nieszkodliwą infekcją wirusową.

Prof. dr med. Klaus Püschel, ekspert w dziedzinie medycyny sądowej, dyrektor Instytutu Medycyny Sądowej kliniki uniwersyteckiej w Hamburgu : Na pytanie, czy widzi jakieś różnice w ciałach zmarłych, w których stwierdzono obecność koronawirusa w porównaniu do innych chorób zakaźnych, odpowiada: Nie. Obraz jest podobny do innych infekcji wirusowych dróg oddechowych i płuc. Myślę, że z czasem ustalimy coś specyficznie związanego z COVID-19, ale zasadniczo przebieg i obraz organów wewnętrznych jest taki sam.

Nie ma epidemii ani pandemii koronawirusa. Ani w Polsce, ani w żadnym innym kraju. Chociaż niektóre rejony świata mają większe problemy niż inne, nie wynika to jednak z większej śmiertelności koronawirusa jako takiego, ale z dodatkowych czynników, „podłoża”, na które natrafia wirus, jak np. duża ilość zakażeń szpitalnych, zły stan służby zdrowia, panika, struktura wiekowa społeczeństwa, stan zdrowia populacji itp. Myślę, że stanie się to jasne po lekturze tej książki. Zdaję sobie sprawę, że teza o braku pandemii może brzmieć dla niektórych zupełnie niewiarygodnie i rodzić dysonans poznawczy, ale każdy z Czytelników powinien zadać sobie pytanie, czy wierzy niezależnym i odważnym naukowcom, pomiędzy którymi są również światowej klasy specjaliści, i przedstawianym przez nich danym naukowym, czy rządowi, politykom i ich anonimowym „ekspertom”.

Ze Wstępu dr. Mariusza Błochowiaka

PostNapisane: 23 października 2020, 07:57 
Przyjaciel forum

Alduwiel znamy już twoje teorie spiskowe. Jak świat stary zawsze ludzie węszyli spiski czasem mieli rację jednak przeważnie to byli własnie szaleńcy. Kto chciał przeczytał twoje posty obejżał twoje filmy wg mnie już starczy.
Przeczytaj wyżej co napisał DaaN. Ja również znam taki przypadek z ostatnich dni więc nie jest to już coś odległego co nas niendotyczy i nie zagraża.
Czy maska mi pomoże? Nie wiem szkodzić nie szkodzi tam gdzie są ludzie chodzę i żyję. Wiem że nie chciał bym żeby ktoś zbuntowany lub po waszemu świadomy w sklepie stał obok mojego Ojca, Matki, Babci czy Dziadka i kasłał czy kichał na nich bez maski więc sam noszę z szacunki dla innych nie z obawy o siebię.
Mam też kilku klientów lekrzy różnej specjalności. Oni zawsze chodzą w maskach nawet w prywatnym aucie jadąc samemu mają maski na twarzach wydaje mi się że oni mają większą wiedzę ode mnie.

PostNapisane: 23 października 2020, 08:00 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
rexman napisał(a):

Ty jesteś po prostu mendialnie ogłupiony. A do tego chyba młody, bo nerwowy.
Ja przestałem ulegać konformizmom i nie płynę z prądem jak każde g...
Maski są na razie tylko próbą generalną przed tym, co nas czeka.

Jak zrezygnujesz z wolności na rzecz bezpieczeństwa, to nie będziesz miał ani tego, ani tego. 1984r George Orwell.

No to bycie tym non konformistą zaprowadziło Cię tam gdzie nie powinno, jakiś typ mówi Ci że dostał wynik na Covida pocztą chociaż ustawowo nie ma nawet takiej opcji, ani w PL ani w IRL a Ty mu ufasz :D Następnym razem jak przyjdzie po 10tyś na walkę z rządem światowym i w zamian ofiaruje Ci kamień magiczny to oddawaj hajs bez zastanowienia ! Bądź non konformistą do końca !

--==Mały==-- napisał(a):
Czy maska mi pomoże? Nie wiem szkodzić nie szkodzi tam gdzie są ludzie chodzę i żyję. Wiem że nie chciał bym żeby ktoś zbuntowany lub po waszemu świadomy w sklepie stał obok mojego Ojca, Matki, Babci czy Dziadka i kasłał czy kichał na nich bez maski więc sam noszę z szacunki dla innych nie z obawy o siebię.
Mam też kilku klientów lekrzy różnej specjalności. Oni zawsze chodzą w maskach nawet w prywatnym aucie jadąc samemu mają maski na twarzach wydaje mi się że oni mają większą wiedzę ode mnie.

Maska Ci nie pomoże, chyba że FPP3 ale tak jak piszesz ochroni innych, ale gdzie w Polsce ktoś pomyśli o drugiej osobie ? Polska to kraj bubków, egoistów, indywiudalistów którzy myślą że są lepsi od każdego i ża akurat oni znają ta najprawdziwszą prawdę co czyni ich jeszcze lepszymi od innych. Widać to na chodnikach - nikt Cię nie przepuści, w sklepach - nikt Ci nie powie - Pan przejdzie przede mnie bo mam Pan mało rzeczy, w resturacjach - gdzie kelenrzy traktują Cię jak zarazę czy na drodze gdzie zakompleksione typki z małymi kuśkami siadają Ci na zderzaku gdy wyprzedzasz lewym pasem.

Ostatnio edytowano 23 października 2020, 08:06 przez MAJSU, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 23 października 2020, 08:04 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Majsu :D kiedys, gdzies na jakims spocie to z checia piwo z Toba wypije :D

PostNapisane: 23 października 2020, 08:17 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Teorie mają to do siebie ,ze nie idzie ich potwierdzić. Natomiast spiskowa praktyka dziejów jest łatwo dostrzegalna, wystarczy przeanalizować system monetarny którym sie posługujemy, a który został tak skonstruowany ,ze prowdzi tylko do zadłuzenia WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO. to jest element zniewolenia i jak Benjamin Franklin wyjaśniał dokładnie kolonistom na czym polega wajcha i ze cała bieda jaka ich dotknęła jest winnikiem korzystania z Angielskiej waluty to z miejsca ogłoszono niepodległość i wyemitowano nowa walutę, wolną od inflacji/dodruku. Historycy do dziś dzień są zgodni ,że gdyby nie ta bandycka polityka monetarna króla Jerzego to dziś USA by nie istniało. Mija 250 lat ,a ten sam cwanycyk, którym zniewolono kolonie jest stosowany na szeroką skalę na całym świecie. Każda moneta jaka jest na świecie obaczona jest długiem do spłacenia , aktórego de facto nie da sie spłacić i o to chodzi. to jest mechanizm którym sie zniewala całe państwa i to nie jest żadna teoria spiskowa tylko same fakty! Dzis zdobywanie pieniędzy przypomina grę w krzesełka. Muzyka gra, wszyscy wokoło krzesełek krązą, muzyka sie kończy wszyuscy siadają,a jeden zostaje na lodzie... tak wałsnie został celowo zaprojektowany nasz system monetarny, właśnie po to , abyśmy byli biednymi niewolnikami po wsze czasy.

Bankierzy juz od czasu Andrew Jaksona potajemnie rządzą światem za pomocą FINASÓW. Pieniądz rządzi światem, dziś każdego idzie kupić, a więc wszystko może ten który ma!

Papież ogłasza ,ze związki homo są ok juz dla Boga itd ... ŚWIAT STOI NA GŁOWIE i sam się tak nie wywrócił...

Ostatnio edytowano 23 października 2020, 15:07 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 października 2020, 09:08 

alduwiel napisał(a):
Teorie mają to do siebie ,ze nie idzie ich potwierdzić. Natomiast spiskowa praktyka dziejów jest łatwo dostrzegalna, wystarczy przeanalizować system monetarny którym sie posługujemy, a który został tak skonstruowany ,ze prowdzi tylko do zadłuzenia WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO. to jest element zniewolenia i jak Benjamin Franklin wyjaśniał dokładnie kolonistom na czym polega wajcha i ze cała bieda jaka ich dotknęła jest winnikiem korzystania z Angielskiej waluty to z miejsca ogłoszono niepodległość i wyemitowano nowa walutę, wolną od inflacji/dodruku. Historycy do dziś dzień są zgodni ,że gdyby nie ta bandycka polityka monetarna króla Jerzego to dziś USA by nie istniało. Mija 250 lat ,a ten sam cwanycyk, którym zniewolono kolonie jest stosowany na szeroką skalę na całym świecie. Każda moneta jaka jest na świecie obaczona jest długiem do spłacenia , aktórego de facto nie da sie spłacić i o to chodzi. to jest mechanizm którym sie zniewala całe państwa i to nie jest żadna teoria spiskowa tylko same fakty! Dzis zdobywanie pieniędzy przypomina grę w krzesełka. Muzyka gra, wszyscy wokoło krzesełek krązą, muzyka sie kończy wszyuscy siadają,a jeden zostaje na lodzie... tak wałsnie został celowo zaprojektowany nasz system monetarny, właśnie po to , abyśmy byli biednymi niewolnikami po wsze czasy.

Bankierzy juz od czasu Andrew Jansona potajemnie rządzą światem za pomocą FINASÓW. Pieniądz rządzi światem, dziś każdego idzie kupić, a więc wszystko może ten który ma!

Czyli Polska powinna wejść do strefy Euro czy nie ?

alduwiel napisał(a):
Papież ogłasza ,ze związki homo są ok juz dla Boga itd

Po co znowu kłamiesz ?

Zacytuję papieża
Cytuj:
Homosexual people have the right to be in a family. They are children of God

PostNapisane: 23 października 2020, 09:15 
Moderator

Kod silnika: S65
420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
MAJSU napisał(a):

Po co znowu kłamiesz ?

oni mu kazali

PostNapisane: 23 października 2020, 09:19 
Przyjaciel forum

Majsu wszystko można zrozumieć na swój sposób i dorobić do teg ideologię choć autor miał inne intencje.
Co by nie mówić świat zmiarza w dziwnym kierunku co nie znaczy że pojadyńczy człowiek nie może zostać w tym wszystkim "normalny" szanować innych i być poprostu sobą.

PostNapisane: 23 października 2020, 09:50 

DaaN napisał(a):
oni mu kazali

Idąc z jego logiką to innej opcji nie ma jak umyśle działanie bo przecież to na pewno nie błąd a umyślne, zaplanowane działanie.

--==Mały==-- napisał(a):
Majsu wszystko można zrozumieć na swój sposób i dorobić do teg ideologię choć autor miał inne intencje.

Można ale tylko jeżeli ma się złe intencje albo jest się zwykłym wiejskim głupkiem. Franciszek powiedział jasno, tutaj nie ma miejsca na inne interpretacje.

--==Mały==-- napisał(a):
Co by nie mówić świat zmiarza w dziwnym kierunku co nie znaczy że pojadyńczy człowiek nie może zostać w tym wszystkim "normalny" szanować innych i być poprostu sobą.

:10: Wczoraj byłem kupić flaszkę na urodziny w Auchan, przed wejściem stoi wielki kosz na karmę dla zwierząt z Warszawskich schronisk, kupiłem 20kg karmy, wrzucam a tam nawet dno nie zakryte... :/ Tu nie chodzi o kasę. Co roku w pracy pomagam w zbiórce pieniędzy i jedzenia na Korabiewice, nie pracują tu biedni ludzie a żydzą nawet 10zł ! :wstyd:

W Polsce w ogóle nie dba się o wspólnotę a rządzący widzą że za to dzielnie nas i napuszczanie na siebie daje efekty w 5 minut.

PostNapisane: 23 października 2020, 09:51 

jiGsaw napisał(a):

Aborcja, aborcją. A to, że właściwie już prawie przepchnięto nowelizację ustawy dotycząca walki z covidem...
Będą obowiązkowe szczepienia, bez względu czy się to komuś podoba czy nie. Jeśli Ktoś będzie "podejrzany," a poważnie to nawet nie musi być, a i tak będzie zmuszony do "zabiegów medycznych".

Miałem się już nie odzywać bo nie mam ochoty czytać wyzwisk, ale sprawdziło się to o czym pisałem wcześniej.

kszyhu napisał(a):
Ja stawiam, że niedługo czekaja nas kolejne zaostrzenie restrykcji. A później obowiązkowe szczepienia (choć się zarzekają że nie będą), po których problem wirusa nagle zniknie. Jak na przerwę wakacyjną.

PostNapisane: 23 października 2020, 10:14 
Częsty bywalec

Jest:
A co to ten prad? Slonie zabijaja! popatrz pan. Przeciez to strach podejsc, sie zblizyc. Pewnie diabla wymysly. Spisek! Tyle stuleci bez pradu ludzie zyli, a teraz to co? Postep? Postepem chca nas zniewolic. Po co te prady, ja mowie, do Boga sie pomodlic istarczy. Zachcialo sie. Swiatla w nocy. Kto to widzial. W nocy to sie spi. W dzien slonce daje duzo swiatla. Swieczka starczy. Po co prad.

PostNapisane: 23 października 2020, 10:32 
jiGsaw napisał(a):

tymczasem też:
Cytuj:
Konfederacja jest jedynym klubem/kołem w Sejmie, którego 100% posłów podpisało się pod wnioskiem do TK, który doprowadził do dzisiejszego rozstrzygnięcia

https://twitter.com/krzysztofbosak/stat ... 6294792194

Obrazek

PostNapisane: 23 października 2020, 10:45 
Tangiers Casino Manager

Moje BMW: Giulia Veloce
MAJSU napisał(a):
A przedsiębiorca to jakaś uber jednostka społeczna ? Nie omylna ?

Poprawiłem Ciebie bo to nie polityk a co za tym idzie nie kłamie pod wybory jak politycy tylko zakłada plan i go realizuje bo ma to we krwi. Nie jest kolejnym kłamiącym politykiem i dlatego ludzie go wybrali. Trump to rekin biznesu.

Przedsiębiorca, w tym przypadku Trump wie co to gospodarowanie hajsem, prowadzenie firmy, wie co to zysk, strata i wie co się stanie jeśli gospodarkę się zamknie w USA czy to globalnie, wie to bo całe życie jest osobą przedsiębiorczą, obracającą SWOIMI pieniędzmi a USA to kolejna "wielka firma", którą przyszło mu poprowadzić, a że większość rzeczy robi perfekcyjnie i praktycznie zawsze dochodzi do zamierzonego celu to efekt ciężkiej pracy i wrodzonej przedsiębiorczości. I takich ludzi u nas brakuje, którzy umieliby poprowadzić kraj i rozumieli by skutki lockdownu i mordowania gospodarki. Nasi politycy gówno wiedzą o prowadzeniu biznesu, potrafią tylko rozdawać socjale i trwonić hajs na potęgę a debile dalej będą głosować bo 500zł ich zaślepi.

Większość osób pracujących na etacie niestety tego nie rozumie i nigdy nie zrozumie. Widzę wręcz jak etatowcy cieszą się idąc na L4 . . .

PostNapisane: 23 października 2020, 11:01 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
A co to ten prad? Slonie zabijaja! popatrz pan. Przeciez to strach podejsc, sie zblizyc. Pewnie diabla wymysly. Spisek! Tyle stuleci bez pradu ludzie zyli, a teraz to co? Postep? Postepem chca nas zniewolic. Po co te prady, ja mowie, do Boga sie pomodlic istarczy. Zachcialo sie. Swiatla w nocy. Kto to widzial. W nocy to sie spi. W dzien slonce daje duzo swiatla. Swieczka starczy. Po co prad.

Dając takie porównania tylko udowadniasz swoje dwucyfrowe IQ. Jak rozumiem pójdziesz na ochotnika i poprosisz o podwójną dawkę szczepień na wirusa grypopodobnego?

smietnik napisał(a):
jiGsaw napisał(a):

tymczasem też:
Cytuj:
Konfederacja jest jedynym klubem/kołem w Sejmie, którego 100% posłów podpisało się pod wnioskiem do TK, który doprowadził do dzisiejszego rozstrzygnięcia

https://twitter.com/krzysztofbosak/stat ... 6294792194

Obrazek

Niestety. Ja popieram JKM w 99%, ale ludzie są za głupi by go wybrać. Niestety (po raz drugi), trzeba było się zbratać z katonacjolstwem i takie są tego efekty. To główna i jedyna poważna wada, Konfederacji. Mimo wszystko nie ma lepszej opcji ze względu na całą resztę.

KU84 - 100% racja!

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Ostatnio edytowano 23 października 2020, 11:09 przez jiGsaw, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 października 2020, 11:06 
Częsty bywalec

Jest:
A to mozna tak? Dwa razy szybsze 5g bym mial. Pierwszy w kolejce bede stal!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1