BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 21:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 24 października 2020, 13:51 
Forumowy terrorysta

jiGsaw napisał(a):
renoraines napisał(a):
Jigsaw mam beke z glupot jakie wypisujesz zyjac w rownoleglej rzeczywistosci. :rotfl: Wstawiasz posty,linki ktore maja rzekomo pograzyc rzadzacych a okazuje sie ze krecisz bat na siebie. :rotfl: Nie myslisz, dlatego regularnie jestes zaorany i to przez wiele osob.
Powtorze to kolejny raz , wystarczy odczekac a foliarze i szury z konfederacji sami sie pograza. :rotfl:

Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem tego, co ja piszę, a później mnie oskarżasz o brak myślenia. :rotfl: Ja wiedziałem jak głosowała Konfa, ale to rządzący PiS ma decydujący głos, a tutaj szli ramię w ramię. Od początku znam wady i zalety Konfy i mówię o tym otwarcie. Nie ma partii idealnej, możesz sam założyć swoją... JKM był zbliżony do ideału, ale tutaj ludzie są stanowczo zbyt głupi by to zrozumieć, więc pojawiła się Konfa.

Jigsaw nie myslisz wiec sikasz pod wiatr :rotfl: .Nie możesz pogodzic się z tym, ze dałeś się podpuścić i brniesz dalej kompromitując się z każdym postem. Czy to bredząc o reżimie, dyktaturze, zniewoleniu czy tez negujac demokracje czy też krytykując osobę, która w sklepie poprosiła o to żebyś sie odsunął. :wstyd:
Kreujesz się na znawcę, a sam się pogrążasz swoimi idiotycznymi wypowiedziami na tematy, o których nie masz pojęcia. :rotfl:
Ja nie musze zakładac partii, ja mam z czego życ w przeciwieństwie do gołodupców z konfederacji. Ludzie są mądrzy dlatego widzą przygłupów z konfederacji, którzy nic w życiu nie osiągnęli, a jadąc na populistycznej narracji o likwidowaniu podatków , weszli do sejmu tylko po to, żeby dorwać się do koryta. Covidioci do wszystkiego się dopie*dalają a w rzeczywistości na niczym się nie znają ponieważ w d*pie byli, g*wno wiedzą. :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 24 października 2020, 15:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Póki co o PiS dorwał się do koryta mówiąc tłuszczy to co chce usłyszeć, obiecując im rozdawanie kasy itd.

Niczemu nie dałem się podpuścić, po prostu dyskutuję merytorycznie. Demokracja powszechna to reżym ciemnoty i tępoty. A odsuwa się ten, kto się boi, fundamentalne prawo natury i tego jak działa ten świat. :)

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 24 października 2020, 16:09 
Forumowy terrorysta

:rotfl:

Załączniki:
images.jpg
images.jpg [ 7.21 KiB | Przeglądane 664 razy ]

PostNapisane: 24 października 2020, 18:32 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
Powiem szczerze że BMW forum potrafi idealnie ułożyć sytuację :ok: :ok:

PostNapisane: 24 października 2020, 19:02 
Przyjaciel forum

No nic, będzie coraz to gorzej jeżeli chodzi o gospodarkę. W ciągu kilku miesięcy można się spodziewać rozruchów, wzrostu przestępczości, palenia aut na ulicy itp. itd.

Tymczasem zapożyczona anegdotka:

Oficjalnie: PiS to prawica bezobjawowa. :D

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 24 października 2020, 21:49 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
alduwiel napisał(a):
Nie wiem, ja tam rzadko bywam i nie interesuje się tym bo pizzeria działa na franszingu teraz i ktoś inny tam jak to się mówi ,,robi co chce''

A wracając do tematu to przedwczoraj pozbawili nas już wszystkiego.
Klepnięta została ustawa o przymusowych szczepieniach.
Oczy jak zwykle zostały skutecznie zamydlone tematem zastępczym jakim jest aborcja. Nie widzicie, że zawsze kiedy przepychają coś co nas niszczy to tematami zastępczymi są lgbt albo aborcja? Obudźcie się w końcu!!!!
Dz.U.2020.1845 t.j. | Akt obowiązujący
Wersja od: 20 października 2020 r.
Art. 36. [Zastosowanie środków przymusu bezpośredniego]
1. Wobec osoby, która nie poddaje się obowiązkowi szczepienia, badaniom sanitarno-epidemiologicznym, zabiegom sanitarnym, kwarantannie lub izolacji obowiązkowej hospitalizacji, a u której podejrzewa się lub rozpoznano chorobę szczególnie niebezpieczną i wysoce zakaźną, stanowiącą bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia lub życia innych osób, może być zastosowany środek przymusu bezpośredniego polegający na przytrzymywaniu, unieruchomieniu lub przymusowym podaniu leków.
2. O zastosowaniu środka przymusu bezpośredniego decyduje lekarz lub felczer, który określa rodzaj zastosowanego środka przymusu bezpośredniego oraz osobiście nadzoruje jego wykonanie przez osoby wykonujące zawody medyczne. Każdy przypadek zastosowania środka przymusu bezpośredniego odnotowuje się w dokumentacji medycznej.
3. Lekarz lub felczer może zwrócić się do Policji, Straży Granicznej lub Żandarmerii Wojskowej o pomoc w zastosowaniu środka przymusu bezpośredniego. Udzielenie pomocy następuje pod warunkiem wyposażenia funkcjonariuszy lub żołnierzy w środki chroniące przed chorobami zakaźnymi przez tego lekarza lub felczera.
4. Przed zastosowaniem środka przymusu bezpośredniego uprzedza się o tym osobę, wobec której środek przymusu bezpośredniego ma być zastosowany, i fakt ten odnotowuje się w dokumentacji medycznej. Przy wyborze środka przymusu bezpośredniego należy wybierać środek możliwie dla tej osoby najmniej uciążliwy, a przy stosowaniu środka przymusu bezpośredniego należy zachować szczególną ostrożność i dbałość o dobro tej osoby.
5. Przymus bezpośredni polegający na unieruchomieniu może być stosowany nie dłużej niż 4 godziny. W razie potrzeby stosowanie tego przymusu może być przedłużone na następne okresy 6-godzinne, przy czym nie dłużej niż 24 godziny łącznie.
6. Przytrzymywanie jest doraźnym, krótkotrwałym unieruchomieniem osoby z użyciem siły fizycznej.
7. Unieruchomienie jest dłużej trwającym obezwładnieniem osoby z użyciem pasów, uchwytów, prześcieradeł lub kaftana bezpieczeństwa.
8. Przymusowe podanie leku jest doraźnym lub przewidzianym w planie postępowania leczniczego wprowadzeniem leków do organizmu osoby - bez jej zgody.

Cały ten ambaras jest tylko po to, abyśmy dostali szczepionkę! Łatwo się czyta miedzy wierszami, ale wpierw trzeba zrozumieć prawdę: nie ma rządu ani polityków. Jest tylko teatr i zatrudnieni przez globalistów aktorzy...
A więc wszystko się skończy jak wszyscy dostaną szczepionkę i o to chodzi. Ta szczepionka okaże się najbardziej szkodliwą szczepionką ze wszystkich dotychczas. Powikłania to będzie norma, ale nikt za to nie beknie bo w końcu była robiona na szybko i nie było czasu na testy. Nawet prawo już odpowiednio pod to zmienili: w czasie pandemii dopuszcza się użycie eksperymentalnych leków itd...

Kolejny piękny przykład na to że z myśleniem to u Ciebie jest słabo ale owcą jesteś wyborną ! :D Wkleić filmik z jutuba, wkleić teskt z jakiejś stronki ale samemu pomyśleć to już ciężko. Kropki umiesz łączyć ale tylko jak ktoś Ci je wcześniej ponumeruje :D

Zobacz sobie to: https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 81570L.pdf numer artykułu ten sam.

Dowód na podróże w czasie ! Ta ustawa była uchwalona 12 lat temu :O Cóż za mind do licha Aldek ! Albo może to taki planu był już uknuty lata temu co ? Zobacz ! od 2008 już sobie tą plandemie planowali !

PostNapisane: 24 października 2020, 22:25 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Z tymi szczepieniami, to obowiązkowe są od 2008, ta kwestia się nie zmieniła. Wtedy kto rządził? :)

MAJSU napisał(a):
od 2008 już sobie tą plandemie planowali !

( ͡° ͜ʖ ͡°)

PostNapisane: 25 października 2020, 02:30 
Przyjaciel forum

Obrazek

Mnie najbardziej doskwierają zwłoki w windzie, nieraz ktoś padnie w wejściu i drzwi się blokują, winda stoi na jakimś piętrze. Trzeba wówczas iść schodami gdzie trup ściele się gęsto i odór jest nie do wytrzymania, gdyż pośród ocalałych nie ma już komu uprzątać zwłok. No i na koniec ta trauma gdy wyjeżdżam z hali garażowej i nie sposób ominąć wszystkich ciał poległych

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 25 października 2020, 04:22 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
jiGsaw napisał(a):
No i na koniec ta trauma gdy wyjeżdżam z hali garażowej i nie sposób ominąć wszystkich ciał poległych
Bo nie pracujesz w korpo w stolycy, byś się przyzwyczaił.

PostNapisane: 25 października 2020, 07:22 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Majsu teraz to się sam zaorałeś... hahaha, poziom GIMBUS!

Obrazek

Obrazek

Majsu proszę wez flamaster i narysuj wielki X na ścianie w swoim pokoju. Następnie wez stan przy ścianie po przeciwnej stronie. Wez rozpęd i celując w X wygarnij z całej siły z główki ala Baran w ten X...nie przejmuj się jak nie trafisz dokladnie w sam środek X i w razie potrzeby zabieg możesz powtorzyć...

Ostatnio edytowano 25 października 2020, 09:06 przez Alduwiel, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 25 października 2020, 08:34 

Generalnie chodzi i art 46 a i b.
Który brzmi...

Cytuj:
Art. 46a.27) W przypadku wystąpienia stanu epidemii lub stanu zagrożenia epidemicznego o charakterze i w rozmiarach przekraczających możliwości działania właściwych organów administracji rządowej i organów jednostek samorządu terytorialnego, Rada Ministrów może określić, w drodze rozporządzenia, na podstawie danych przekazanych przez ministra właściwego do spraw zdrowia, ministra właściwego do spraw wewnętrznych, ministra właściwego do spraw administracji publicznej, Głównego Inspektora Sanitarnego oraz wojewodów:

1) zagrożony obszar wraz ze wskazaniem rodzaju strefy, na którym wystąpił stan epidemii lub stan zagrożenia epidemicznego,

2) rodzaj stosowanych rozwiązań - w zakresie określonym w art. 46b

- mając na względzie zakres stosowanych rozwiązań oraz uwzględniając bieżące możliwości budżetu państwa oraz budżetów jednostek samorządu terytorialnego.

Art. 46b.27) W rozporządzeniu, o którym mowa w art. 46a, można ustanowić:

1) ograniczenia, obowiązki i nakazy, o których mowa w art. 46 ust. 4;

2) czasowe ograniczenie określonych zakresów działalności przedsiębiorców;

3) czasową reglamentację zaopatrzenia w określonego rodzaju artykuły;

4) obowiązek poddania się badaniom lekarskim oraz stosowaniu innych środków profilaktycznych i zabiegów przez osoby chore i podejrzane o zachorowanie;

5) obowiązek poddania się kwarantannie;

6) miejsce kwarantanny;

7) (uchylony)28)

8) czasowe ograniczenie korzystania z lokali lub terenów oraz obowiązek ich zabezpieczenia;

9) nakaz ewakuacji w ustalonym czasie z określonych miejsc, terenów i obiektów;

10) nakaz lub zakaz przebywania w określonych miejscach i obiektach oraz na określonych obszarach;

11) zakaz opuszczania strefy zero przez osoby chore i podejrzane o zachorowanie;

12) nakaz określonego sposobu przemieszczania się.

Chodzi o przypadek stanu epidemii i nie jak to podają obowiązkowe szczepienia dla wszystkich... A faktycznie osoby chore lub podejrzane.

Tak, że w tej kwestii zaistniała manipulacja.

https://www.infor.pl/akt-prawny/DZU.202 ... ludzi.html

Jeszcze szukałem info o zapisie, "o klauzuli dobrego samarytanina" która to najbardziej mnie zdziwiła, a miała też wejść z tymi zmianami. Zwalnia służby zdrowia od odpowiedzialności za błędy medyczne w czasie walki z covidem. W połączeniu z obowiązkowym szczepieniem nie wyglądało to obiecująco. Mimo wszystko nie widzę tego zapisu samarytanina, a szczepienia jednak nie dla wszystkich a dla osób chorych lub podejrzanych. Więc... Niektóre poważne portale robią sobie...

PostNapisane: 25 października 2020, 08:45 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
alduwiel, Akurat to Konfederacja jako jedyna poparła w całości wniosek do TK w sprawie aborcji w 2019r, w pis to gdzieś 40%, ale średnio rozgarnięci winią pisiory. W świetle konstytucji ciężko było o inny wyrok, podobnie było w Niemczech i wyrok był taki sam, nie wiem tylko kiedy ustalono termin ogłoszenia wyroku, wtedy można mówić o celowym wywołaniu protestów, zresztą ludzi którzy w większości protestowali wcześniej za obrona konstytucji ;)

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 25 października 2020, 09:05 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
U mnie w rodzinie dodatnie. 38.4, kaszel, normalnie bym powiedział, że jesień więc nic dziwnego, ale ta utrata węchu jest zaskakująca.

PostNapisane: 25 października 2020, 11:33 
Przyjaciel forum

Proste pytanie - czy ta utrata węchu różni się jakoś znacząco do tej utraty węchu i smaku, która zwykle towarzyszy przejściowo tego typu infekcjom? Kilka dni tego tupu objawów miałem wiele razy w życiu, po prostu zatkany nos to nie ma węchu, a 90% smaku, to węch.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 25 października 2020, 13:48 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
Proste pytanie - czy ta utrata węchu różni się jakoś znacząco do tej utraty węchu i smaku, która zwykle towarzyszy przejściowo tego typu infekcjom? Kilka dni tego tupu objawów miałem wiele razy w życiu, po prostu zatkany nos to nie ma węchu, a 90% smaku, to węch.

właśnie 0 kataru, aktualnie żadnego kataru, żadnego kaszlu, żadnej gorączki. po prostu brak węchu

PostNapisane: 25 października 2020, 16:41 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Kyokushin napisał(a):
Z tymi szczepieniami, to obowiązkowe są od 2008, ta kwestia się nie zmieniła. Wtedy kto rządził? :)

MAJSU napisał(a):
od 2008 już sobie tą plandemie planowali !

( ͡° ͜ʖ ͡°)

O Panie ! Po co to wyciągałem :rotfl: Sam pomysły podsuwam :rotfl:

alduwiel napisał(a):

Obrazek

Obrazek
.

"Kiedy piszesz komuś że jest dzbanem który jedynie umie wklejać filmy i wypowiedzi innych a on w próbie udowodnienia Ci że tak nie jest znowu wkleja Ci wypowiedzi innych"

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kszychu mądry chłop :ok: Umiał przeczytać i wyłapać manipulacje :) Ale to trzeba umieć czytać ze zrozumieniem i wyciągać wnioski.

PostNapisane: 25 października 2020, 17:16 
Administrator

Dżejms Błąd z Ciućkowa nie może się mylić.

PostNapisane: 25 października 2020, 17:33 
Zacna persona forum

Oj konfa, wy dzbany. Z tk strzał w stopę i to ogromny. Foto z komentarzu pod postem na insta bosaka
Obrazek

PostNapisane: 25 października 2020, 17:37 
Administrator

Wpieprzanie się w aborcyjny kompromis z 1993 roku było bezdennie głupie i tego obronić się nie da.

PostNapisane: 25 października 2020, 17:46 
Zacna persona forum

Myślę, że za tydzień już nie bedzie postu na fb ile konfederacji w tym tygodniu przyszło lajków

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1