BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 21:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 30 października 2020, 08:01 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Tyle, ze nic sie nie zmieni. Zakladam- nie mam pewnosci, ale zakladam, ze dudus zawetuje cokolwiek pis bedzie chcialo przepchnac. Cos sie pokrzyczy, cos tam sie zrzuci na druga strone i bedzie tak jak bylo.

Druga sprawa to, to co lewusy robia. Zamienia sie ten strajk kobiet w qwerty impreze, przypominajaca blm. I na to, na ten moment wedlug mnie trzeba zwrocic uwage. Zdalne nauczanie sie nie sprawdza. Popatrz na te julki z protestow. Wiadomo, kazda kobieta raczej chce decydowac o swoim losie, tu popieram, kompromis ktory jest teraz. Nie trzbea go zmieniac, ale to wlasnie mlodziez tak latwo dajaca sie manipolowac wychodzi na ulice.

Po dupie dostana ich rodzice i dziadkowie. Za 2 tygodnie bedze ostra zmula z Covidem. Osobiscie ciesze sie ze mojrj rodziny to juz nie bedzie dotyczyc- juz nie na ten sezon.

Poza tym za duzo lewusow ostatnio na swiecie. Protest za protestem. Popatrz, ze cywilizowane demokratyczne kraje sa podjudzane do rewolucji itp.

Nienawidze czerownych. Nienawidze wprost. I wlosy deba staja jak historia powoli sie powtarza.

W sumie. Po co tyle pisac. Obrazki warte wiecej niz tysiac slow. Slowo na dzis: hipokryzja:

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 30 października 2020, 08:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DamianTra napisał(a):
Tyle, ze nic sie nie zmieni. Zakladam- nie mam pewnosci, ale zakladam, ze dudus zawetuje cokolwiek pis bedzie chcialo przepchnac. Cos sie pokrzyczy, cos tam sie zrzuci na druga strone i bedzie tak jak bylo.

Druga sprawa to, to co lewusy robia. Zamienia sie ten strajk kobiet w qwerty impreze, przypominajaca blm. I na to, na ten moment wedlug mnie trzeba zwrocic uwage. Zdalne nauczanie sie nie sprawdza. Popatrz na te julki z protestow. Wiadomo, kazda kobieta raczej chce decydowac o swoim losie, tu popieram, kompromis ktory jest teraz. Nie trzbea go zmieniac, ale to wlasnie mlodziez tak latwo dajaca sie manipolowac wychodzi na ulice.

Po dupie dostana ich rodzice i dziadkowie. Za 2 tygodnie bedze ostra zmula z Covidem. Osobiscie ciesze sie ze mojrj rodziny to juz nie bedzie dotyczyc- juz nie na ten sezon.

Poza tym za duzo lewusow ostatnio na swiecie. Protest za protestem. Popatrz, ze cywilizowane demokratyczne kraje sa podjudzane do rewolucji itp.

Nienawidze czerownych. Nienawidze wprost. I wlosy deba staja jak historia powoli sie powtarza.

W sumie. Po co tyle pisac. Obrazki warte wiecej niz tysiac slow. Slowo na dzis: hipokryzja:

Obrazek

Kiedy największy lewus tego tematu najeżdża na innych lewusów, a później wyciera sobie mordę hipokryzją. :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 30 października 2020, 08:21 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Paweł widziałem oba te filmy :)

To jest celowa odgórna próba zniszczenia kościoła katolickiego. Są jednostki złe wszędzie, a nie tylko w kościele. To ze ktoś tam od góry na to przyzwalał i to tuszował to nie po to , aby chronić swoich, tylko po to, aby to się działo częściej.
Globaliści/Syjoniści chcą przejąć władze nad światem i zniszczyć kościół katolicki. Ustanowić jeden rząd światowy, oraz jedną religie tzw new Age.

Będą robić wszystko , aby ludzie się odwrócili od Boga. Potem ma nastąpić wielki kataklizm (może juz teraz właśnie następuje) ,który sprawi ,ze wielu ludzi będzie bardzo cierpieć i w tedy mają na wszystkie sposoby zacząć promować New Age tak, aby ludzie odwróceni od Boga mogli czymś wypełnić te pustkę...

Ostatnio edytowano 30 października 2020, 08:28 przez Alduwiel, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 30 października 2020, 08:22 
Częsty bywalec

Jest:
jigsaw tabletki wziete? To ze zyjesz w swoim urojonym swiecie, to juz wiadomo nie od dzis. Masz pewna opinie na tym forum, niektorzy maja przez to lepszy dzien, bo wiecej smiechu, i tylko w niej sie pograzasz. Jak to mozliwe, zeby tak rozdmuchac swoje procesy negowania rzeczywistosci, zeby tylko zostac w strefie komfortu... ehh

Czlowieku, nie masz hobby, pasji. Trudno. Nie omijaj clue wypowiedzi, zeby poczuc sie lepiej.

PostNapisane: 30 października 2020, 08:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
DamianTra, wystarczy spojrzeć na sondaże jak Lewica "zyskuje" poparcie.

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... orszy.html

Obrazek

PostNapisane: 30 października 2020, 09:00 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Co do mojego posta wyzej to tak twierdzi skruszony bankier Ronald Bernard

https://youtu.be/y-EC0-Zy3qA

Fajna historia człowieka ktory dotarł na sam szczyt naszego chorego systemu finansowego. Posłuchacie co tam się dzieje :) Bernard oddal zycie za ten wywiad...

Fajne w tym wywiadzie jest to, ze nawet sceptyk dostrzeże w nim prawdziwe emocje których nie da się grać :)

Ostatnio edytowano 30 października 2020, 09:43 przez Alduwiel, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 30 października 2020, 09:16 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
jigsaw tabletki wziete? To ze zyjesz w swoim urojonym swiecie, to juz wiadomo nie od dzis. Masz pewna opinie na tym forum, niektorzy maja przez to lepszy dzien, bo wiecej smiechu, i tylko w niej sie pograzasz. Jak to mozliwe, zeby tak rozdmuchac swoje procesy negowania rzeczywistosci, zeby tylko zostac w strefie komfortu... ehh

Czlowieku, nie masz hobby, pasji. Trudno. Nie omijaj clue wypowiedzi, zeby poczuc sie lepiej.

Twoje podejście do ludzkich swobód obywatelskich, wręcz konstytucyjnych i sposób reagowania, oraz prowadzenia dyskusji, klasyfikuje cię jako typowego "lewaka". Stąd trochę się zdziwiłem twoimi wywodami. Tylko tyle i aż tyle. Ja żyję w świecie faktów, to nie urojenia. :) Jak mawiał Antoine De Rivarol "Kto ma rację na dzień przed innymi, ten przez dobę uchodzi za idiotę".

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 30 października 2020, 09:24 
Częsty bywalec

Jest:
Jigsaw, co tylko powinno sklonic Cie do myslenia, ze jesli w przypadku mojej osoby twoje wnioski sa tak dalekie od rzeczywistosci, ze odleglosci we wszechswiecie brakuje, to co sie dzieje w innych, duzo powazniejszych tematach.

PostNapisane: 30 października 2020, 09:27 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
DamianTra napisał(a):
Jigsaw, co tylko powinno sklonic Cie do myslenia, ze jesli w przypadku mojej osoby twoje wnioski sa tak dalekie od rzeczywistosci, ze odleglosci we wszechswiecie brakuje, to co sie dzieje w innych, duzo powazniejszych tematach.

Nie ma szans, Jig widzi sprawy zero jedynkowo :) Ma od nowości dwie szufladki w głowie Lewak / Mądrry człowiek i tak sobie kataloguje aż do czasu jak trafi na kogoś kto w danym temacie ma zdanie zgodnie z jego "Mądry człowiek" a w innym temacie ma odmienne, wtedy następuje mind fuc.k :D zazwyczaj zaczyna wtedy też krzyczeć coś o Hołowni :rotfl:

Poza Sekielskim jeszcze warto to zobaczyć https://tvn24.pl/polska/stanislaw-dziwi ... ki-4725944

:ok:

PostNapisane: 30 października 2020, 09:54 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Pawel! napisał(a):
Porównanie jednego z symboli strajku kobiet do SS jest poniżej poziomu gówna,
Dla mnie podobieństwo obu symboli jest jasne. Tzn ja jestem poniżej poziomu gówna, tak ? Na żywo jak możesz dostać w pysk też jesteś taki wylewny ? Ostatnim razem jak malowano czerwone pioruny na kościołach to był w Polsce 1944.

PostNapisane: 30 października 2020, 09:56 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Here we go again :D

Ale to prawda, ludzie porównują do symolu ss, bo to jest symbol ss. Wystarczyło wziąć inny symbol, np sierpa i młota. Wtedy do SS nie byłby porównywany.

PostNapisane: 30 października 2020, 09:59 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Kyokushin napisał(a):
Wystarczyło wziąć inny symbol,
Tak jak pisałem wyżej, od razu czachę z piszczelami SS, idealnie pasuje do aborcji i nie kojarzy się ze szkopami.

PostNapisane: 30 października 2020, 10:20 
Częsty bywalec

Jest:
Ludzie: znak protestu jawnie nawiazuje do faszyzmu, kolorami, narracja, symbolem

feminazistki:Niee, to tylko jest znak pioruna. Przeciez zadna elektrownia nie jest faszystowska

Ludzie: Obrazek

Feminazistki: Obrazek

PostNapisane: 30 października 2020, 10:28 
Przyjaciel forum

MAJSU - następny hipokryta głoszący poparcie dla Konederacji, ale głosujący na... lewicę. :rotfl:

DamianTra napisał(a):

Moje wnioski są zgodne ze stanem faktycznym:

1. Prawica generalnie ma jasny stosunek do wolności i - co za tym idzie - do kwestii maseczek i innych durnych obostrzeń w imię tłuszczy demokratycznej. "Volenti non fit iniuria" i co za tym idzie - "kto się boi, ten się chroni", fundamentalne prawa, oparte na prawie naturalnym, są podstawą poglądów prawicowych. Czyli jesteś tutaj lewakiem.
2. Co do zasady lewica zaczyna obrażać rozmówców, gdy brakuje jej argumentów, nie potrafi odpowiadać na przedstawiane fakty, czy dane liczbowe. Kieruje się głównie emocjonalnymi wysrywami, a nie analizą matematyczno - logiczną, przy formułowaniu swoich wniosków i wypowiedzi. Tutaj też się podpiąłeś pod typowego lewaka.

A zatem dla mnie jesteś lewarek i tyle.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 30 października 2020, 10:38 
Częsty bywalec

Jest:
Jesli ci lepiej w swoim domku z kart, albo forcie z poduszek poukladanych na kanapie to spoko! Postronnym czytelnikom Twoje slowa moga jednak mowic cos zupelnie innego. Jigsaw juz nawet lepiej wie, kim ja jestem.

Masz czlowieu, czlowieka na wyciagniecie reki, ktory mowi, ze sie mylisz a i tak brniesz w swoje.

Ehh masz koc, zeby zrobic drzwi w forcie, czy zorganizowac jakas zbiorke dla potrzebujacego?

PostNapisane: 30 października 2020, 10:47 
Przyjaciel forum

Słucham? Jeżeli się nie zgadzasz, z którymś punktów, to może weź sobie jakaś próbkę i przebadaj. Przykładowo możesz użyć partii politycznych, jedyną prawicową jest Konfederacja - tam możesz posłuchać ludzi i popatrzeć jak się zachowują, wyciągniesz wniosek nt. maseczek i innych głupkowatych obostrzeń.

Co do drugiego to mam LATA doświadczeń codziennych niemal dyskusji i przepychanek, takie są moje wnioski, a ty się zachowałeś dokładnie w sposób typowego lewaka.

No i trzecie w zasadzie - ta hipokryzja aż z każdej strony bijąca po oczach, to znak rozpoznawczy każdego lewaka.

Nie ma czegoś takiego, że jesteś "tylko trochę lewakiem". Przykro mi, czas zaakceptować pewne kwestie, będzie ci łatwiej.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 30 października 2020, 10:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
Frank napisał(a):
Pawel! napisał(a):
Dla mnie podobieństwo obu symboli jest jasne. Tzn ja jestem poniżej poziomu gówna, tak ? Na żywo jak możesz dostać w pysk też jesteś taki wylewny ? Ostatnim razem jak malowano czerwone pioruny na kościołach to był w Polsce 1944.

Nie odniosłem się do Ciebie personalnie, nie mam problemu mówienia tego co myślę do kogoś poza Internetem.
Błyskawicę można przyrównać do wielu symboli/piktogramów/znaków, każdy sobie może wybrać, PiS wybrał SS nie bez przyczyny, i po Twojej reakcji widać że skutkuje.
Kilka postów wyżej Daan i MAJSU też użyli błyskawic, dla mnie błyskawica to symbol ostrzeżenia.

Co do wrzucania wszystkich aborcji do jednego "worka" to tylko 13% Polaków zgadza się z postanowienie TK/PiS, ponad 70% jest za tym że dotychczasowy kompromis aborcyjny powinien pozostać taki jaki był, wnioski można łatwo wyciągnąć

Ostatnio edytowano 30 października 2020, 11:00 przez Pawel!, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 30 października 2020, 10:56 
Częsty bywalec

Jest:
Zebys sie nie zdziwil jakie konatacje i jakie poczatki miala konfederacja. Kto zaczynal finansowanie i dlaczego robia to co robia. Mozesz sie zdziwic, ze to co w TV jest prawicowe, moze okazac sie czerwone do szpiku kosci. Jak myslisz, komu moze zalezec na wmowieniu ludziom, ze pandemii nie ma i spowodowanie upadku sluzby zdrowia, finansow, bo obostrzenia itd? Bo powiedz, strasznie by bylo jakby tak powiedzmy miesiac ludzie mocno sie pilnowali i stosowali do obostrzen rzadzacych? No nie. Wiec... komu zalezy zeby robic odwrotnie niz zalecaja rzadzacy, co bezposrednio powoduje zapasc gospodarcza i jeszcze gorsze skutki covida w polsce? Rosja? hmmmm.... pomyslmy... Ale to polityka. W dupie mam polityke. Przejmuje sie za to pandemia i tym, ze za 2 tygodnie bedzie wielka tragedia.

Powtarzam. Myslisz sie w ocenie czlowieka, bo sobie cos ubzdurales. Mozesz ta pomylke zweryfikowac na zywo, bo przy rozmowie z tym czlowiekiem, ale nie. Wiesz lepiej. Uff. jak dobrze ze specjalista z internetow potrafi powiedziec kim jestem...

Niby dorosly a jak dziecko. To co. Podasz numer swojego konta na ta zbiorke na koc do fortu?

Pawel! napisał(a):
Frank napisał(a):
Pawel! napisał(a):

Nie odniosłem się do Ciebie personalnie, nie mam problemu mówienia tego co myślę do kogoś poza Internetem.
Błyskawicę można przyrównać do wielu symboli/piktogramów/znaków, każdy sobie może wybrać PiS wybrał SS nie bez przyczyny, i po Twojej reakcji widać że skutkuje.
Kilka postów wyżej Daan i MAJSU też użyli błyskawic, dla mnie błyskawica to symbol ostrzeżenia.

Wez rzuc okiem na moja powyzsza wypowiedz. Mnostwo. Mnostwo jest tego typu powiazan. Ze dla ciebie sie ni ekojarzy, wcale nie musi znaczyc ze tak nie jest.

Ostatnio edytowano 30 października 2020, 11:08 przez DamianTra, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 30 października 2020, 11:01 
Forumowy terrorysta

Wyrok TK w odniesieniu do konstytucji musial byc wlasnie taki .

Ci sami ktorzy krzyczeli konstytucja lacznie z bolkiem otua (osrodek terapii uzaleznien alkoholowych :rotfl: ) dzis krzycza ze wyrok niewazny. :rotfl: Jak z demokracja, wygraja to demokracja dobra, przegraja demokracja zla. :rotfl:

Cyrk, ktory widzimy na ulicach jest okreslany rowniez #strajkmotlochu (motloch to tlum ludzi zachowujacych sie po chuligansku). Szmaty zadaja aborcji na zyczenie, puszczaja sie to ich problem.

Kosciol tworza przede wszystkim ludzie , osoby wierzace. Hierarchowie z prymasem Polakiem ( ironia losu ze nazywa sie Polak , a poglady ma antypolskie) to poboczna sprawa. Gdy ktos wierzy, to w Boga, a nie w ksiezy.
Dla osob wierzacych niszczenie kosciolow , jak rowniez kradziez z grobow kwiatow , wieńców, jest czyms niewybaczalnym. Nie ma sie co dziwic ze taka holota dostaje wpierdol. Sa swietosci ktorych sie nie narusza . To samo dotyczy symbolu grudnia'70 Zbyszka Godlewskiego /Janka Wisniewskiego to co zrobila swolocz w Gdyni.

PostNapisane: 30 października 2020, 11:10 
Częsty bywalec

Jest:
Tutaj fajnie to jest omowione:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1