BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 12:56

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 1 listopada 2020, 20:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Serio nie macie większych problemów niż ten znak?
Na skrzynkach elektrycznych też jest to oznacza że to skrzynki SS?
Tego tematu nie da się czytać jak ostatnio wszystkich na forum jeden wielki burdel i bzdury.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 1 listopada 2020, 20:33 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
--==Mały==-- napisał(a):
Serio nie macie większych problemów niż ten znak?
A dało sie wybrać inny znak ? Nie wszyscy są idiotami nie znającymi historii. Jak nie możesz czytać forum to idz na FB, tam są sami mądrzy ludzie i protestują w słusznej sprawie, pozdrawiam.

PostNapisane: 1 listopada 2020, 20:41 
Przyjaciel forum

Każdy znak można skojarzyć z czymś.
Ten jest całkowicie inny niż znak ss a jak ktoś wiąże te dwa znaki to widać że nie ma.w życiu większych problemów i szuka chuja do dupy. Stajk kobiet to błyskawica na tle twarzy kobiety.
Obrazek
Symbol SS
Obrazek
Podobny w [cenzura] wręcz taki sam.
Tak samo jak to.
Tu nawet bardziej widać podobieństwo.
Na skrzynkach elektrycznych mamy znaki SS SKANDAL!!!
Obrazek

PostNapisane: 1 listopada 2020, 20:56 
Administrator

--==Mały==-- napisał(a):
Każdy znak można skojarzyć z czymś.
Nie wiem, jakby protestujące kobiety miały znak rumianku albo tulipana to raczej nikt by tam SS nie widział i by nie było problemu. Już pisałem na FB , że swastyka ma 8000 lat i nikt jak ją wywiesi na oknie nie będzie kojarzony ze starożytnością, podobnie jak sierp i młot nie będzie symbolem kółka młodzieży wiejskiej tylko ZSRR, nie wiem czego tu nie rozumieć, ale jak ktoś tego broni to chyba ma w tym ukryty biznes bo głupota to za mało.

PostNapisane: 1 listopada 2020, 20:57 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Naziolski symbol, naziolskie antyludzkie poglądy, no ciężko z nazistami nie skojarzyć.

Kazdy powyższe propagujący powinien być zwinięty z art 256 kk.

Nawet lewackie dwójmyślenie nie da rady tego przekręcić.

PostNapisane: 1 listopada 2020, 21:42 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
https://www.facebook.com/watch/?v=1282130832120255

Kiedy Wy się wreszcie obudzicie?

Ostatnio edytowano 1 listopada 2020, 21:50 przez Alduwiel, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 1 listopada 2020, 21:43 
Forumowy terrorysta

Obrazek

Cytuj:
Styl, język i postulaty strajku kobiet to prosta droga do ośmieszenia i skompromitowania protestów.

Gdyby PIS miał lepić przeciwnika idealnego - wyglądałby właśnie tak.

Czy ktos nadal traktuje ten ciamajdan poważnie?

Pozostajac przy wątku komediowym :rotfl:

Cytuj:
"Po 90 tys. zł pensji z góry wypłacili sobie liderzy Konfederacji z partii KORWiN, gdy pojawiło się ryzyko, że majątek tego ugrupowania może przejąć państwo. Mogło dojść do bezpodstawnego wzbogacenia się" - podał portal wprost.pl. Jak dodano w tekście, śledczy powinni też sprawdzić, czy nie popełniono przestępstwa menedżerskiego, czyli wyrządzenia znacznej szkody majątkowej partii, co podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Po 108 300 zł trafiło na konta posłów Konfederacji Janusza Korwin-Mikkego i Konrada Berkowicza oraz Sławomira Mentzena (nie dostał się do Sejmu). 49 260 zł wypłacono sekretarzowi Konfederacji, zarazem ówczesnemu skarbnikowi partii KORWiN, Marcinowi Sypniewskiemu
Pieniądze pochodziły - jak wskazano - z subwencji partii KORWiN, która w wyborach parlamentarnych uzyskała 4,76 proc. głosów, co sprawiło, że przyznano jej ok. 4,2 mln zł rocznie (przez cztery lata).

Były to pensje w 2019 r. dla części członków prezydium ugrupowania Korwin-Mikkego. Problem w tym, że gdy pieniądze były wypłacane, to ciało statutowe miało zarejestrowany w sądzie inny skład od tego, którego członkom zapłacono pieniądze. Istniało też realne ryzyko, że nowe prezydium nie zostanie nigdy zarejestrowane, a partia zostanie zlikwidowana i jej majątek przejmie Skarb Państwa. Dopiero 8 maja 2019 r. sytuacja została prawnie uporządkowana

Dodano w nim, że dodatkowo poseł Berkowicz dostał przelew z partii KORWiN na kwotę 126 tys. zł za usługi informatyczne, które miał wykonać. "Są wątpliwości, czy tak się stało" - zaznacza autor tekstu.

Wszystkie powyższe działania budzą poważne obawy o ich zgodność z prawem

https://niezalezna.pl/361276-wprost-spr ... -przelewow

Cytuj:
Trzy bardzo polskie nazwiska Korwin-Mikke, Berkowitz i Mentzen. Niczym rada parafialna przy Knesecie :rotfl:

Przypomina sie Kijowski z KOD-u, ktory rownież wystawiał faktury za usługi informatyczne, jak skończył to wiemy. :rotfl:

Grabie grabią do siebie, a Korwin i konfederacja nie są zbawcami narodu działającymi pro bono. :rotfl:

Cytuj:
Zajebiscie. Niech sie pogrążają. Wrócą do poziomu planktonu. Stały polityczny patent janusza. Raz na jakiś czas nabrać jakiś kucy, którzy na niego zagłosują, szarpnąć trochę państwowej kasy i tak się kręci swój polityczny biznesik od 30 lat ciągle znajdując frajerów.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 1 listopada 2020, 21:52 
Moderator

https://www.cda.pl/video/51423001c?fbcl ... Kq1YzKzKt0

Weź ktoś zobacz wreszcie jakiś filmik który proponuje obejrzeć i pogadajmy :)

MAJSU TEN Z LINKA WYŻEJ MA BIAŁE NAPISY TO MASZ JUŻ DOWÓD ,ZE TO JEST NAGA PRAWDA !!!
.

edit: w 9,30 jest akurat ten słynny wywiad z Billem Gatsem za który dostałem bana od Maaada, a którego mi cofnął dopiero sprawiedliwie Kyo za co mu bardzo dziękuję. Maaad słusznie ,ze oddałeś odznakę :D prawdy siłą nie pokonasz ;)

PostNapisane: 2 listopada 2020, 08:33 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
alduwiel, ale potrzebujesz poklepania po pleckach.

Waldek ci w ktoryms temacie- zalozonym w celu szukania poparcia- napisal zdrowe podejscie do zycia.

Polecam przemyslec ;)

PostNapisane: 2 listopada 2020, 08:37 
Moderator

Ja nie szukam poparcia, tylko robię to co uważam za słuszne :) czyli informuje ludzi.... To po prostu ważne dla mnie.

Zobaczyłeś ten film wyżej?

PostNapisane: 2 listopada 2020, 08:52 
Administrator

alduwiel napisał(a):
Ja nie szukam poparcia, tylko robię to co uważam za słuszne czyli informuje ludzi.... To po prostu ważne dla mnie.
Ja to akurat rozumiem.

PostNapisane: 2 listopada 2020, 09:58 
Moderator

Kod silnika: S65
420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
alduwiel, ale też mamy wyjść na ulice? czy jaki masz cel tego uświadamiania? tylko jaki symbol sobie przyjąć żeby każdego zadowolić?

PostNapisane: 2 listopada 2020, 10:25 
Moderator

Nie DaaaN macie się z tym tylko zapoznać i przemyśleć.
A co dalej to juz sami decydujcie choć moim zdaniem warto by było powiedzieć o tym innym oczywiście jesli tak jak ja uznacie to za stosowne ;)

PostNapisane: 2 listopada 2020, 10:56 
Częsty bywalec

Jest:
alduwiel... wiesz, ze ludzie maja swoje zycia? Ze nikt nie chce ogladac jakichs wysrywuw z cda czy prywatnych filmow z fejsa? Chyba, ze ci z poczucia jakiejs dziwnej, samemu wymyslonej misji.

PostNapisane: 2 listopada 2020, 11:08 
Moderator

Wiem, ale się nie poddaję :)

PostNapisane: 2 listopada 2020, 11:14 
Moderator

420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
tylko po to żeby inni wiedzieli i nic z tym nie robić?

to jakiś spisek alduwiel

:rotfl:

PostNapisane: 2 listopada 2020, 11:23 
Moderator

Zeby wszyscy Ci którzy rozumieją sytuacje mieli odwagę mówić o tym to by bylo juz coś. Jest taka nagonka , ze szok! Tez moi znajomi ktorzy zgadzają się z tym wsyztskim to dziwią mi się bo z ich punktu widzenia to jak walka z wiatrakami i wystawianie się na pośmiewisko.
Ja mam inne zdanie i wiem , ze trzeba mimo to próbować, nie zrażać się niepowodzeniami próbować nawet 5 tys razy az w koncu się uda. Pytanie brzmi czy mi się uda zmienic swiat? Pewnie nie :) ale to nie zmienia faktu , ze i tak będę próbował. Dlaczego? Bo tak nakazuje mi sumienie.

PostNapisane: 2 listopada 2020, 12:51 
Moderator

420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
byłem ciekaw czy z taką wiedzą robisz jakieś ruchy, czy żyje Ci się lepiej, spokojniej lub jakieś inne masz cele

PostNapisane: 2 listopada 2020, 14:39 
Częsty bywalec

Jest:
alduwiel, ale wiesz, ze Twoja racja jest tylko twoja. Wiesz, ze Twoja prawda objawiona jest jedyna prawda objawiona, ale z Twojego punktu widzenia? Wiesz, ze ktos kto ma na to wywalone/ nie chce sobie glowy zaprzatac zoltymi napisami/ jest bardziej przyziemny i woli skupiac sie na tym na co realnie ma wplyw/ po prostu nie wierzy w te teorie/ spiski, ma dokladnie tyle samo prawdy w swoich mysleniach jak i Ty? Zdajesz sobie z tego sprawe, nie?

PostNapisane: 2 listopada 2020, 14:57 
Moderator

Tak zdaję sobie sprawę , ale działam mimo to bo właśnie w tedy dzieją się cuda.

Zresztą ja tez lubię teorie spiskowe i nie gadaj bo wszyscy Wy je tak samo lubicie. Zaraz to udowodnię.

Proszę oto najnowsza teoria spiskowa przed Wami i ide o zakład ,ze przeczytacie ja całą od początku do końca, więc jednak ciekawi ;)
Rzecz jest o naszym systemie finansowym, który się oto właśnie przed Wami wali
Nowa gospodarka światowa obejmuje wprowadzenie waluty cyfrowej, powszechnego dochodu podstawowego, wymagań dotyczących szczepionek na podróże oraz „Światowego programu spłaty długu”. Ciągły cykl blokad w 2021 r. Ostatecznie doprowadzi do międzynarodowego załamania gospodarczego. Rządy na całym świecie zaoferują obywatelom kuszące wyjście, obiecując wyeliminowanie wszelkich osobistych długów (hipoteki, pożyczki, karty kredytowe itp.)
W Stanach Zjednoczonych pomysł ten został już wdrożony w 2020 r. Poprzez Program Ochrony Płac (PPP) – program pożyczki gwarantowanej, który umorzy dług, jeśli pożyczkobiorca zastosuje się do określonych instrukcji. W obliczu zbliżającej się zapaści gospodarczej wszelkie pożyczki zostaną umorzone, jeśli obywatel zgodzi się uczestniczyć w „Światowym programie spłaty zadłużenia”, finansowanym przez Międzynarodowy Fundusz Walutowy (MFW).
Aby umorzyć wszystkie długi, obywatele będą musieli zrezygnować z posiadania jakiejkolwiek własności prywatnej, zaakceptować powszechny dochód podstawowy i zapisać się na harmonogram szczepień przeciwko COVID-19 i COVID-21.
Wraz z rozpoczęciem się blokad i sankcjami ekonomicznymi obywatele będą mogli podróżować i gromadzić się na stadionach i obiektach publicznych ze wszystkimi dotychczasowymi swobodami, o ile przedstawią dowód tożsamości potwierdzający, że zostali zaszczepieni wszystkimi obowiązkowymi szczepieniami Covid-19 i COVID-21 . W Kanadzie we wszystkich prowincjach i na wszystkich terytoriach zakłada się obozy dla zatrzymań, aby zmusić ludzi do przestrzegania nowych planów.
Kanadyjski informator ujawnił, że ten identyfikator szczepionki będzie w Kanadzie nazywany kanadyjskim HealthPass. Informator ostrzega, że światowi przywódcy w Australii, Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Kanadzie i Nowej Zelandii będą dążyć do „całkowitej i całkowitej wtórnej blokady znacznie surowszej niż ograniczenia pierwszej i drugiej fazy kroczącej”. Te nowe blokady zostaną przesunięte w listopadzie 2020 r. Do stycznia 2021 r. Poprzez zwiększenie liczby testów COVID-19 i liczby przypadków. Nadchodzące plany blokady są zgodne z planem „Wielkiego Resetowania” nakreślonym przez Światowe Forum Ekonomiczne i Wydarzenie 201, zarówno finansowane, jak i forsowane przez Fundację Billa i Melindy Gatesów, która dąży do przestrzegania na całym świecie eksperymentów ze szczepionkami i modyfikacji genetycznych ludzi.Placówki medyczne osiągną szczytową wydajność, a rząd zaostrzy ograniczenia dotyczące blokowania, wprowadzając trzecią blokadę do drugiego kwartału 2021 r.
Oczekuje się dużych niedoborów zapasów, załamania łańcucha dostaw i niestabilności gospodarczej, ponieważ wszyscy ludzie są zaangażowani uniwersalny program dochodu podstawowego mający na celu ograniczenie głodu, bezdomności i niepokojów społecznych. Oczekuje się, że do trzeciego kwartału rządy rozmieszczą personel wojskowy w głównych obszarach metropolitalnych i na drogach w celu utworzenia punktów kontroli podróży. Te taktyki zostały już przetestowane w 2020 roku. Każdy, kto jest uzależniony od tych systemów, zostanie zmuszony do przestrzegania harmonogramu szczepień HealthPass. Każdy, kto się z tym nie zgadza, będzie uważany za „zagrożenie dla zdrowia publicznego” lub „wróg państwa”.
The Great Reset
There is an urgent need for global stakeholders to cooperate in simultaneously managing the direct consequences of the COVID-19 crisis. To improve the state of the world, the World Economic Forum is starting The Great Reset initiative.
https://www.weforum.org/great-reset

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1