BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 09:31

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 4 listopada 2020, 12:06 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
DamianTra napisał(a):

Bardziej zero-jedynkowego slimaka to nie widzialem.

+1 :ok:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 4 listopada 2020, 12:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B28/M54B22
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159139
DamianTra napisał(a):
Ja jebie...

Polaczyc nieogarniecie organizatorow punktu poboru wymazu, z jednostkowym przypadkiem mlodego czlowieka i historia babci z sanatorium w celu pokazania, ze nagonka medialna na tego wirusa jest przesadzona...

ja jebie...

Co tam tak jebiesz.... lepiej zacznij myśleć. Wyjdzie na zdrowie.

Wyraźnie napisałem:

Mateusz118 napisał(a):
wynik pozytywny nie jest wyrokiem śmierci.

Mateusz118 napisał(a):
jednostki mogą przechodzić go bardzo ciężko, może nawet okazać się śmiertelny

Sporo osób jednak przechodzi go lekko. Osoby które przeszły covid, w rozmowie zawsze opisywały go jako grypa lub coś troszkę silniejszego. Ktoś przejdzie łagodniej, drugi troszkę bardziej odczuje skutki. Zamknięcie gospodarki z tego powodu wydaje mi się być przesadzone.

BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET

PostNapisane: 4 listopada 2020, 12:15 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
I mowisz to na podstawie czego? Tego, ze Ty znasz jedna osobe, ktora przeszla lekko?

Wez ta historie rzadzacym Holandia, Belgia, Szwajcaria, Szwecja, Anglia, ze znasz tego typa. Jestem pewien, ze zdejma wszystkie restrykcje.

Czego nie rozumiesz? Ze Ty znasz kogos, kto tak powiedzial, statystycznie nie znaczy nic. Czego nie rozumiesz, ze nie jestes sam i nie jestes pepkiem swiata. Czego nie rozumiesz w tym, ze na swiecie zyja starsze osoby, z wieksza grupa ryzyka. Czego nie ogarniasz w tym, ze sa ludzie, ktorzy potrafia dodawac wiecej niz 2+2 i wiedza ile osob moze przejsc nieciekawie ta chorobe i ile trzeba byloby lozek, sprzetu i ludzi zeby to ogarnac? Czego nie rozumiesz, ze nie ma na swievie panstwa- nawet najbogatszego ktory jest w stanie bez zadnych restrykcji sobie z tym poradzic? CZego nie ogarniasz? Kto blokuje cala gospodarke? Nikt. Nikomu to nie jest na reke. Wyobraz sobie, ze tak jest. Niewiarygodne, co?

Kto sie zaraza? Kto ma w dupie obostrzenia? Kto dorabia teorie do przyziemnych spraw? Kto chodzi na protesty w celu walki z obostrzeniami, rzadem i boi sie lockdownu? Rzad robi to wszystko? Nie. Odpowiem ci. Ludzie.

Czego nie ogarniasz w tym, ze od tego jak ludzie sie zachowuja zalezy to, czy bedzie trzeba obostrzenia zwiekszac/ zmniejszac? Czego nie ogarniasz w tym, ze zeby jeden z drugim jelop nie byl madrzejszy od specjalistow i sie pilnowal, to mozliwe, ze byloby duzo lepiej?

PostNapisane: 4 listopada 2020, 12:31 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Debil... no debil !

A czego Ty nie rozumiesz w tym że będąc typowym kałwidowcem krzyczy się że testy oszukane, testy nie wykrywają kałwida ale jak u ziomeczka wykryjO kałwida to kałwida na pewno ma a nie przeziębienie i jak lekko przechodzi to kałwid huy ?

Czego Ty nie rozumiesz !

PostNapisane: 4 listopada 2020, 12:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DamianTra napisał(a):
I mowisz to na podstawie czego? Tego, ze Ty znasz jedna osobe, ktora przeszla lekko?

Wez ta historie rzadzacym Holandia, Belgia, Szwajcaria, Szwecja, Anglia, ze znasz tego typa. Jestem pewien, ze zdejma wszystkie restrykcje.

Czego nie rozumiesz? Ze Ty znasz kogos, kto tak powiedzial, statystycznie nie znaczy nic. Czego nie rozumiesz, ze nie jestes sam i nie jestes pepkiem swiata. Czego nie rozumiesz w tym, ze na swiecie zyja starsze osoby, z wieksza grupa ryzyka. Czego nie ogarniasz w tym, ze sa ludzie, ktorzy potrafia dodawac wiecej niz 2+2 i wiedza ile osob moze przejsc nieciekawie ta chorobe i ile trzeba byloby lozek, sprzetu i ludzi zeby to ogarnac? Czego nie rozumiesz, ze nie ma na swievie panstwa- nawet najbogatszego ktory jest w stanie bez zadnych restrykcji sobie z tym poradzic? CZego nie ogarniasz? Kto blokuje cala gospodarke? Nikt. Nikomu to nie jest na reke. Wyobraz sobie, ze tak jest. Niewiarygodne, co?

Kto sie zaraza? Kto ma w dupie obostrzenia? Kto dorabia teorie do przyziemnych spraw? Kto chodzi na protesty w celu walki z obostrzeniami, rzadem i boi sie lockdownu? Rzad robi to wszystko? Nie. Odpowiem ci. Ludzie.

Czego nie ogarniasz w tym, ze od tego jak ludzie sie zachowuja zalezy to, czy bedzie trzeba obostrzenia zwiekszac/ zmniejszac? Czego nie ogarniasz w tym, ze zeby jeden z drugim jelop nie byl madrzejszy od specjalistow i sie pilnowal, to mozliwe, ze byloby duzo lepiej?

:rotfl:

Właśnie dlatego Holandia, Dania, Szwecja, Norwegia, Finlandia żyje z grubsza normalnie i w pompie mają wirusy grypopodobne.

Filimik z galerii handlowej w Norwegii:

https://www.facebook.com/15675714402265 ... 392772696/

Damian... Ty jeszcze nie odniosłeś się merytorycznie do twardych danych liczbowych i innych faktów oraz efektów analiz logiczno - matematycznych, które przedstawiałem w tym temacie. Naprawdę nie wiem jak mam ci wytłumaczyć, że zabita gospodarka zabije i unieszczęśliwi więcej osób, niż bezpośrednio ten wirus. Jak nie wierzysz to jedź sobie do Afryki zobaczyć na własne oczy do czego prowadzi bieda i anarchia.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 4 listopada 2020, 12:53 
Częsty bywalec

Jest:
jigsaw, ja do foliarskich 'wnioskow'. Celowo 'wnioski' w apostrofie, bo to nie ma z prawdziwymi wnioskami nic wspolnego, sie nie odnosze. Co z tego, ze nawet w powyzszej wiadomosci pierdolisz jak potluczony, bo nie masz pojecia o takiej Holandii. Nie mam czasu ciepunktowac, bo po pierwsze, czas, po drugie i tak olejesz bo to ci sie nie dodaje i pojdziesz dalej gadac c to samo z nadzieja, ze kogos tym zarazisz. To ze sobie dodales 2+3=4 w swojej glowie to luzik, ale nie bede ci tlumaczyl na czym polega dodawanie, bo skoro z lat mlodosci nie nauczyles sie jak pozyskiwac informacje, jak je weryfikowac, jak ogolnie funkcjonowac w XXI wieku, a nie w wiosce gownem splywajacej w sredniowieczu, to ja cie tym bardziej tego nie naucze. Po prostu.

Nagrac ci film z Bialegostoku z galerii? o okreslonych godiznach jest podobna liczba kupujacych. Wez chlopie sie jebnij, tak mocno. Powaznie, nie zaszkodzi. I przestan byc madrzejszy od naukowcow w tematach o ktorych nie masz pojecia zielonego i sobie fruwasz po powierzchni tematu myslac, ze go poznajesz.

PostNapisane: 4 listopada 2020, 13:11 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B28/M54B22
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159139
DamianTra napisał(a):

Jedną osobę dałem w tej wypowiedzi, nie pisałem o wszystkich mi znanych przypadkach a o tej jednej konkretnej.

Obecnie nie znam bezpośrednio osoby która potrzebowała respiratora. Wiem że są takie przypadki, na szczęście osoby z mojego otoczenia przechodzą to dosyć lekko. Chyba nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi. Na szczęście to forum i możesz czytać do skutku za darmo. Nawet mając włączonego ad blocka.

BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET

PostNapisane: 4 listopada 2020, 13:17 
Częsty bywalec

Jest:
Alez to bardzo prawdopodobne, ze zle cos/ kogos zrozumialem. Ba. Nawet wiecej, ze bardzo. Nie ma tu tonu glosu, mowy ciala i generalnie informacji komunikatu, na ktore zwraca swiadomie, czy nie czlowiek.

Jesli zrozumialem Cie zle, to sorki; mea culpa. Po prostu osobiscie mam serdeczne dosyc wszelkiego "pandemii nie ma, covid to sciema, szwecja sobie poradzila", bo kazde z tych zdan to czysta bzdura.

No i Mateusz tego Ci chyba zycze, zeby ludzie z otoczenia sobie jak najlepiej z tym swinstwem poradzili.

PostNapisane: 4 listopada 2020, 15:08 

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
jak się podobają kolejne obostrzenia ?

PostNapisane: 4 listopada 2020, 16:05 
Częsty bywalec

Jest:
Mozna sie bylo tego spodziewac. I na tym sie nie skonczy, bo prostesty sie odbija dopiero za ok. tydzien.

Poza tym ludzie to wciaz debile i mimo pozaru w swoim domu, oni siedza w lazience i mowia, ze wszystko gra.

Profesor powiedzial wprost. To nie jest juz czas zaciagania hamulca. To czas zapinania pasow i czekania na zderzenie sie ze sciana,

PostNapisane: 4 listopada 2020, 16:23 
Forumowy terrorysta

DamianTra napisał(a):

Widzimy efekty zachowania tych "mondryh".

Ogol glowe, a nie nogi :rotfl: nowa forma protestu strajku kobiet https://propolski.pl/ogol-glowe-a-nie-nogi/ .
https://mobile.twitter.com/chmielevsky1 ... m2nfihshoc
Nasuwa sie ponowne skojarzenie z II ws, golono glowy kobietom, ktore zhanbily sie kontaktami z hitlerowcami.

Załączniki:
El5RascWkAE13dt.jpeg
El5RascWkAE13dt.jpeg [ 83.93 KiB | Przeglądane 511 razy ]

PostNapisane: 4 listopada 2020, 16:35 
Przyjaciel forum

Przynajmniej postawiły na antykoncepcję, a nie na aborcje. :rotfl:

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 4 listopada 2020, 16:51 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
OMG co za geniuszki :zakrecony: nogi jak Yeti na znak protestu.

PostNapisane: 4 listopada 2020, 17:10 
Częsty bywalec

Jest:
One nie ogarniaja. Tu nie zagladaja kobiety, wiec moge. Duzo skuteczniejsze byloby: przestan zmywac, przestan gotowac, przestan robic zakupy. A tak? walcza o aborcje a zaraz w ogole nie bedzie trzeba tego robic xD

PostNapisane: 4 listopada 2020, 17:24 
Przyjaciel forum

Damian - ludzie nie chcą mieć tu drugiej Afryki. Jedynym problemem i głównym jest to ze zapuścili ochronę zdrowia u nas na maksa...

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 4 listopada 2020, 17:31 
Częsty bywalec

Jest:
Aaaaa zadam Ci bardzo, ale to bardzo wazne pytanie. Sam sobie odpowiedz, tu nie pisz, bo ja odpowiedz znam. Inni tez to ogarnal.

Wiec cwiczenie na dzisiaj:

Ile jest krajow, nawet najbogatszych, ktore ogarniaja sytuacje pandemiczna na swiecie?

Aaa odpowiem Ci... kilka. W skali swiata. Z ZUPELNIE inna kultura, spoleczenstwem, zasadami, ludzmi, systemami. Zaden z nich nie jest w Europie.

Wnioski? Nieee, nie pozwole Ci ich samemu wyciagnac. Wnioski sa takie, ze tu nie chodzi tylko o wydolnosc/ niewydolnosc sluzby. Oczywiscie, wydolna sluzba poradzilaby sobie lepiej niz niewydolna, ale obostrzenia mialbys te same. Podobne. Ba. Zaryzykowalbym zalozenie, ze z lepszym pilnowaniem sie zwyklych ludzi i biedna sluzba zdrowia, lepiej by kraj sobie poradzil niz z mega bogata sluzba i ludzmi ktorzy maja wyje****. W pandemii to nie pieniadze, szpitale i rzadzacy sie zarazaja tylko zwykli, szarzy ludzie. I to od tych ostatnich zalezy czy i jak pandemia wplywa na gospodarke. Rzad reaguje. Nie powoduje. Zaraz mi ze Szwecja wyskoczysz.

Poczekajmy na koniec pandemii z wyciagneiciem wnioskow, ktory kraj przyjal dobra strategie. Na razie wszedzie wyglada tak samo i nawet ta Twoja super bardzo fajna Szwecja zaostrza restrykcje:
Obrazek

Poza tym na przykladzie pilakrzy, czy wiesz czym odrozniaja sie zawodowcy od sezonowych gwiazdek?
Zawodowcy maja stala forme, nie zmieniaja jej co mecz i mozna na nich liczyc. Powiedz. Jeszcze do niedawna mowiles, ze wirusa nie ma. Wtorowali ci taki alduwiel itp. Potem, ze pandemia to sciema, ze spisek. Potem, ze no trabia w TV, strasza a nic sie nie dzieje. I za kazdym razem spuszczales z tonu bo sie okazywalo ze poprzedni 'wniosek' byl do dupy. Powiedz mi co taki ja pisze od poczatku? Trzeba sie pilnowac i przestrzegac tych prostych zasad- maseczka, dystans, dezynfekcja, jednoczesnie nawoluje zeby nie byc madrzejszym od specjalistow i nie skakac wyzej swojej dupy, bo sie nie da. I powiedz mi... czyja postawa jest w dluzszej perspektywie..lepsza?

PostNapisane: 4 listopada 2020, 20:34 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Nikt nie mówił, ze wirusa nie ma ma

PostNapisane: 4 listopada 2020, 21:01 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
jiGsaw napisał(a):
z grubsza normalnie i w pompie mają wirusy grypopodobne.

Twoja ignorancja i lenistwo w weryfikacji głoszonych teorii są wręcz POWALAJĄCE.

One redline a day keeps a mechanic away.

PostNapisane: 4 listopada 2020, 21:19 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
Damian - ludzie nie chcą mieć tu drugiej Afryki. Jedynym problemem i głównym jest to ze zapuścili ochronę zdrowia u nas na maksa...

Misiu kolorowy, mam klientow z niemiec, austrii, francji, czech, slowacji, rumunii, holandii. Codziennie rozmawiam z tymi ludzmi i mam obraz na to co dzieje sie w innych krajach, nie z mediow, a bezposrednio od zwyklych ludzi. Uwazasz, ze tam staly kontenery respiratorow i po 5 lat i czekaly na wybuch pandemii, a Polska jak zwykle pokazala wszystkim srodkowy palec i teraz jest w dupie? Klient z Francji, ktorego zona pracuje w szpitalu, mowil wczoraj, ze prawie jej nie widuje i kobieta podpiera sie juz nosem. Inni tez mowią, że jesli chodzi o sluzbe zdrowia jest slabo, dlatego kto moze, siedzi na zdalnej i na maxa ogarnicza wychodzenie. Dzis dzwonilem do rodzicow- wczoraj na zakaznym zmarla sąsiadka- 70 lat miala problemy z plucami. Ok- współistniejące. Tylko, ze w sali obok lezy jej 50letnia corka, ktorą do tej pory, odwiedzajac rodzicow, widzialem, jak nie na rowerku, to na kijach. I na sms mamy, jak sie czuje- odpisala, ze jest pod tlenem od 3 dni, nie oddzwoni, bo nie da rady mowic i prosi o modlitwe. Moje obie szwagierki, ktore nie mialy ze soba kontaktu (21, 26lat- dziewczyna robila kilka razy w tygodniu 70 basenow i jezdzila wiekszosc weekendow rajdy/wyscigi mtb- nie wiem jak to sie nazywa) leżą z gorączką 39, bólem gardla i bolem stawow (o braku wechu nie wspominam). No ale kur.. przeciez to zwykla grypa... taki mamy klimat. I nie panikuję, tylko godzę sie z tą sytuacją, czy mi sie to podoba, czy nie, bo czegos takiego nikt sie nie spodziewal, nie byl na to gotowy i mimo, ze wiekszosc osob przejdzie to bezobjawowo lub delikatnie, to tylko idiota moze w tym momencie zaprzeczac powadze sytuacji lub prowadzic takie bezsensowne insynuacje czyja to wina, ze jest tak, a nie inaczej. Życzę wam tylko, zeby nikt na wlasnej skorze lub skorze czlonka rodziny nie musial sie o tym przekonywac.

PostNapisane: 4 listopada 2020, 22:05 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
alduwiel napisał(a):
Sołtys napisał(a):
rad320i to że nikogo nie znasz jest dowodem, że Covid to ściema?
Do wszystkich, którzy wmawiają, że nie żadnego wirusa na czele z alduwiel i jego urojeniami:

Użytkowniku alduwiel skończ więc pajacować i zachowaj swoje chore wizje dla siebie.

Ty jakiś przerąbany koleś jesteś bo ja nigdy nic takiego nie twierdziłem , tak więc to Twoje urojenia.

Moim zdaniem pandemia to nie jest ściema i umrze bardzo duzo osób.

alduwiel napisał(a):
Ogólnie (miałem to napisać wcześniej, ale nie chciałem psuć Wam rozmowy) biorąc pod uwagę, ze plan przejęcia władzy nad światem przez globalistów to pewnik to pandemia nie może być sciamą :(

Słuchajcie oni sobie wymyślają bzdury typu baza na ciemnej stronie księżyca, powrot z zaświatów JFK juniora, reptailony, plaska Ziemia, czapki z aluminium chroniące przed 5g i setki innych tego typu bzdur i sobie wrzucają to do jednego worka potem razem z prawdą, którą chcą ukryć/osmieszyć , i ludzie to łykają :/ ale co do pandemii to robienie z tego sciemy by im pokrzyzowlao plany. Za to prawdziwa pandemia to iskra od której moze się to stać. Bo wiele się zmieni...

Aby powstał rząd światowy potrzebny jest globalny problem, który miałby ten rząd światowy rozwiązać.

Ps kolego Damian przeczytaj taką książkę,, granice wzrostu" wydaną przez klub Rzymski :) to moze się obudzisz... Pozdro bracie (Majsowi nie doradzam bo jemu to juz nic nie pomoże :D )

proszę bardzo oto dowód, moj post z przed tygodnia czy 2 i za przeproszeniem Ty kolego robisz z siebie pajaca zabierając głos bez przeczytania tematu :cisza:

Mój post z 9 października

A mam tu wkleić mój CAŁY temat o depopulacji? Poł roku temu mówiłem ,ze umrze wachta wiary? Wklejałem zdjęcia pomników/megalitów z zapisem planu ograniczenia liczby ludzi do 500 milionów? Przytaczałem cytaty na ten temat tzw elit? Tyle pracy w to włozyłem, a tu dalej trafiają się tacy co i tak zrozumieli wszystko na opak :/

edit wkleję :)

viewtopic.php?f=10&t=170851&start=0

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1