BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 08:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 6 listopada 2020, 12:20 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
alduwiel napisał(a):
Co mi Waldek napisał? Ze zarobił 500 tys na czysto w 2 miesiące? A ja zarobiłem 60 tys na czysto w 2 miesiące, a w tym czasie przeszedłem Badurs gate, zabiłem 167 łowców w Huncie, złożyłem z dziećmi chyba z 10 modeli lego, przesiedziałem na placu zabaw z dziećmi 183 godziny a w tym czasie napisałem ze 200 postów i ani trochę nie uważam, abym ten czas tracił. Ja robię to co chcę, jestem wolny. Jesteście lepsi ode mnie bo zapierdzielaliscie w robocie i zarobiliście więcej? Mi tam już starcza to co mam juz teraz, a z racji że 80% mojego dochodu to progresywny dochód pasywny to przyszłość tez się maluje różowo. Moim zdaniem Waldka podejście jest dalekim od prawidłowego bo jak już masz dość dużo to uważam, że warto się zając rodziną i WAZNIEJSZYMI SPARWAAMI niż ciągłe uganianie się za dolarami ;)
Moim zdaniem praca to strata czasu Waldek ;)

O proszę ! A jednak czasem coś mądrego potrafisz zrobić,napisać :ok: Aczkolwiek nie mów innym co dla kogo jest sukcesem bo dla każdego to może być coś całkowicie odmiennego. Pjona !

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 6 listopada 2020, 13:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Dokładnie wreszcie coś z czym się zgadzam.

PostNapisane: 6 listopada 2020, 14:23 
Przyjaciel forum

Kod silnika: S65B40
Alduwiel szacunek za osiągnięty sukces. Roboczogodzine masz pewnie lepsza niż Waldek i to się liczy. :)

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 6 listopada 2020, 15:46 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Wrzucam kij w mrowisko. Ciekawy jestem Jigsaw i Alduwiel Waszych opinii:

PostNapisane: 6 listopada 2020, 15:59 

DamianTra napisał(a):
Wrzucam kij w mrowisko. Ciekawy jestem Jigsaw i Alduwiel Waszych opinii:

:rotfl: :D

PostNapisane: 6 listopada 2020, 16:01 
Częsty bywalec

Jest:
daaaaamn, it is... Majsu popsules :P

https://wiadomosci.wp.pl/ratownik-wykry ... cDKiK9htZY

W skrocie: jak ktos sie nie zna, to i tak interpretuje, ze sok ma covida. Jak ktos sie zna, to sie zapyta jakie pH ma sok i czy test byl do tego przygotowany. Nie, nie byl.

Co tylko pokazuje, ze kazdy wysryw internetowy nie naukowca, jest tyle wart ile jest zer i jedynek w takiej komputerowej wiadomosci. No i to tylko pokazuje, ze slowa pewnej pani doktor sa jak najbardizej aktualne:

"glupie i niemądre rzeczy nawet powiedziane w dobrej wierze rozchodzą sie viralowo, a prawdziwe i naukowe nie chcą "

Ostatnio edytowano 6 listopada 2020, 16:22 przez DamianTra, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 6 listopada 2020, 16:06 

Haha Ty myślisz że to ich przekona :rotfl: Przecież ta laborantka jest na liście płac NWO !

Prosta sprawa ! Lejesz sok, sok ma COVID ! Dorabianie pseudointelektualnego wytłumaczenie jak każdy chop widzi jak jest !
:rotfl:

P.S Nie wiem czy wiesz ale Aldek już to wklejał na poprzedniej stronie :rotfl: Miałem skomentować ale to już bym suchej nitki nie zostawił a dziś Piątek :D

PostNapisane: 6 listopada 2020, 16:12 
Częsty bywalec

Jest:
Aa nie, Majsu. Ja sobie postanowilem wewnetrznie, ze nie bede wysrywami zajmowal jakiegokolwiek miejsca w glowie i nie czytalem. Przyznaje sie bez bicia :D

Dostalem przed chwila ten filmik od ratownika. Oczywiscie zaraz potem wytlumaczenie Pani doktor tez wyslal kwitujac, ze wszedzie znajduja sie ludzie, ktorym wydaje sie ze cos wiedza.

PostNapisane: 6 listopada 2020, 16:14 

Nie coś a wszystko ! Ty spoko chop jesteś bo przyznajesz sie ze czegos nie wiesz znaczy żeś gupi. No ale ucz się od naszych as`ów :cwaniak:

PostNapisane: 6 listopada 2020, 16:21 
Częsty bywalec

Jest:
Mi tam styknie, ze wiem jak sie oddycha. Musze co prawda o tym nie zapominac, bo jak juz mieszam herbate, to zdarza sie przydusic, ale...

im mniej wiesz, lepiej spisz xD

PostNapisane: 6 listopada 2020, 16:50 
Przyjaciel forum

kurde jestem tu widze jakąs wyrocznią ;)
Nie wiem skąd wam przyszlo do glowy że pracuje 24/7 (a bo Wojtas powiedzial... to wiarygodne zrodlo :D)
jestem dostępny do uslug 12/5 a nie 24/7, moj dochod pasywny to ok 150k pln netto a sam swoimi rekami wytwarzam ok 100k pln netto, wiec moge tez nic nie robic i zyc pasywnie tylko mi sie to nie widzi jeszcze.

moja praca to nie noszenie gruzu, moja praca sprawia mi realną przyjemność, nauka nowych rzeczy czy rozwiazywanie nietrywialnych problemow czy nauczanie mlodych ludzi i potem patrząc jak zarabiają 5x-10x więcej niz zarabiali - to naprawde motywujace
ja sie nie stresuje "w pracy", nie jestem zmeczony, nie mam zlych dni, trudnych momentow, nie dotyka mnie covid oraz zadne inne troski zwiazane z "typowym-ksiazkowym" modelem prowadzenia biznesu mnie nie dotycza, to co ja tworze to cos zupelnie nowego - nowy rodzaj i definicja prowadzenia firmy i generowania dochodu, nie przeczytacie o tym w ksiazkach w ktorych jakis ziomek co nakradl 100lat temu bedzie wam mowil ze 30% nalezy inwestowac, 30% wydawac a 30% oszczedzac... glupoty i powielanie schematow, brak kreatywnosci zabija ekspansje biznesu.

moge programowac z domu, z jachtu, z monako czy z wloch, pracuje 100% zdalnie (i najczesciej pracuje z domu bo mi wygodnie i jestem domator - z wyboru - nie z przymusu)

ja w przeciwienstwie do alduwiela w nosie mam jak spedzacie czas i czy robicie to dobrze czy zle, to wasze zycie i jesli nikomu swoim postepowaniem nie robicie krzywdy to macie prawo przezyc je tak jak tylko checie.

ja jestem w obecnej chwili w trakcie skalowania dochodu pasywnego bo to co ja robie sam osobiscie juz sie nie skaluje - po prostu robie to bo lubie, ale nie rozwijam, kto wie, moze jak osiadne 0,5 mln miesiecznie z pasywnego dochodu to tez nie bede pracowal - nie wiem ALE na bank nie bede nikomu mowil jak ma zyc ;) i wmawial mu co mu daje szczescie a co nie

a co do samego kryzysu i innych bajek to juz pisalem: najlepiej mentalnie byc gotowym na utrate wszystkiego, tak jest najprosciej jak ktos widzi szczescie w pieniadzach to nic dziwnego ze boi sie je stracic i umiera ze stresu, ja mam na to gleboko wywalone, pieniadze zapewniaja mi wygodne zycie ale szczescia to nie daja ;)

Pozdro ;)

PostNapisane: 6 listopada 2020, 17:10 

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
MAJSU napisał(a):
Haha Ty myślisz że to ich przekona :rotfl: Przecież ta laborantka jest na liście płac NWO !

Prosta sprawa ! Lejesz sok, sok ma COVID ! Dorabianie pseudointelektualnego wytłumaczenie jak każdy chop widzi jak jest !
:rotfl:

P.S Nie wiem czy wiesz ale Aldek już to wklejał na poprzedniej stronie :rotfl: Miałem skomentować ale to już bym suchej nitki nie zostawił a dziś Piątek :D

Sam sok Covida ma ale z wódką już go nie ma... a kto będzie pił sam sok ? Weekend idzie ;) ;)

PostNapisane: 6 listopada 2020, 20:42 
Przyjaciel forum

wujekwaldus napisał(a):
kurde jestem tu widze jakąs wyrocznią ;)
Nie wiem skąd wam przyszlo do glowy że pracuje 24/7 (a bo Wojtas powiedzial... to wiarygodne zrodlo :D)
jestem dostępny do uslug 12/5 a nie 24/7, moj dochod pasywny to ok 150k pln netto a sam swoimi rekami wytwarzam ok 100k pln netto, wiec moge tez nic nie robic i zyc pasywnie tylko mi sie to nie widzi jeszcze.

moja praca to nie noszenie gruzu, moja praca sprawia mi realną przyjemność, nauka nowych rzeczy czy rozwiazywanie nietrywialnych problemow czy nauczanie mlodych ludzi i potem patrząc jak zarabiają 5x-10x więcej niz zarabiali - to naprawde motywujace
ja sie nie stresuje "w pracy", nie jestem zmeczony, nie mam zlych dni, trudnych momentow, nie dotyka mnie covid oraz zadne inne troski zwiazane z "typowym-ksiazkowym" modelem prowadzenia biznesu mnie nie dotycza, to co ja tworze to cos zupelnie nowego - nowy rodzaj i definicja prowadzenia firmy i generowania dochodu, nie przeczytacie o tym w ksiazkach w ktorych jakis ziomek co nakradl 100lat temu bedzie wam mowil ze 30% nalezy inwestowac, 30% wydawac a 30% oszczedzac... glupoty i powielanie schematow, brak kreatywnosci zabija ekspansje biznesu.

moge programowac z domu, z jachtu, z monako czy z wloch, pracuje 100% zdalnie (i najczesciej pracuje z domu bo mi wygodnie i jestem domator - z wyboru - nie z przymusu)

ja w przeciwienstwie do alduwiela w nosie mam jak spedzacie czas i czy robicie to dobrze czy zle, to wasze zycie i jesli nikomu swoim postepowaniem nie robicie krzywdy to macie prawo przezyc je tak jak tylko checie.

ja jestem w obecnej chwili w trakcie skalowania dochodu pasywnego bo to co ja robie sam osobiscie juz sie nie skaluje - po prostu robie to bo lubie, ale nie rozwijam, kto wie, moze jak osiadne 0,5 mln miesiecznie z pasywnego dochodu to tez nie bede pracowal - nie wiem ALE na bank nie bede nikomu mowil jak ma zyc ;) i wmawial mu co mu daje szczescie a co nie

a co do samego kryzysu i innych bajek to juz pisalem: najlepiej mentalnie byc gotowym na utrate wszystkiego, tak jest najprosciej jak ktos widzi szczescie w pieniadzach to nic dziwnego ze boi sie je stracic i umiera ze stresu, ja mam na to gleboko wywalone, pieniadze zapewniaja mi wygodne zycie ale szczescia to nie daja ;)

Pozdro ;)

Cieszę się, że uzyskałem swój efekt. :P

Działaj dalej. Jestem tylko ciekaw jak to zrobiłeś, że się odciąłeś od tyvh wszystkich toksycznych ludzi, którzy na pewno krytykowali Twoją pracowitość/kreatywność. Ktoś, kto myśli nieszablonowo, osiąga sukces, staje się męczący dla innych ludzi. A zatem otoczenie, często niestety również najbliższa rodzina, będzie Cię, nawet podświadomie, pchać w kierunku przeciętności. Właśnie po to byś nie stał się w ich życiu obrazem, którego ciężko się pozbyć. Obrazem pokazującym, że można inaczej. Że np. "kiszonka na etacie" to nie jest szczyt marzeń. Że to co dla jednych jest sufitem, dla innych jest podłogą. Że można się rozwijać, rozwijać i dalej chcieć rozwijać, że można dać gazu nawet na ostatnim zakręcie, kiedy połowa rozbiła się już na pierwszym, a większość drugiej połowy po pierwszym odpuściła, myśląc, iż boga za nogi złapali. Jak to mawia JE JKM "orzeł chce wzlecieć, to kupa nieudaczników trzyma go za nogi i nie pozwala.
Dziesięciu słabeuszy trzyma za nogi jednego orła i nie pozwala mu wlecieć".

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 6 listopada 2020, 22:05 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Ok to zaczniemy od samego początku.

https://www.facebook.com/robert.majka.5 ... 1673509172

Z tym się też nie zgadzacie? Czy to co powiedział ten koleś jest Waszym zdaniem prawdą czy nie prawdą (bo żółte napisy)?

Ps Waldek to Ty mi pierwszy wyjechałeś ,ze powinienem robić coś mądrzejszego w życiu :)

PostNapisane: 6 listopada 2020, 22:08 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 6 listopada 2020, 22:16 
Forumowy terrorysta

Korwin-Mikke zna sie na ludziach , nigdy sie na nich nie zawodzi :rotfl:

Cytuj:
Stały polityczny patent janusza. Raz na jakiś czas nabrać jakiś kucy, którzy na niego zagłosują, szarpnąć trochę państwowej kasy i tak się kręci swój polityczny biznesik od 30 lat ciągle znajdując frajerów.

Holownia uczestniczy w protestach zwolenników aborcji, a prywatnie jest za zaostrzeniem prawa dotyczącego aborcji .
Analogia, w zaleznosci od potrzeb " na nute" umra to umra vs tragedia bo zmarli. Chyba, że Szymek jest roztargniony tak jak Gersdorf ...

Obrazek

PostNapisane: 6 listopada 2020, 23:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
renoraines, mem fajny , trochę prawdziwy niestety :wstyd:

PostNapisane: 7 listopada 2020, 08:27 
Przyjaciel forum

Damianek dopisz proszę nazwiska tych 177 polskich lekarzy do swojej listy szurów i foliarzy:

https://dorzeczy.pl/kraj/159976/obostrz ... b7gmj0652Q

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 7 listopada 2020, 09:22 
Częsty bywalec

Jest:
Ja nie ogarniam jak mozna byc tak zero-jedynkowym. Powaznie. Jak mozna tak olewac jedne informacje, skupiac sie na innych, pojedynczych, tylko dlatego ze ma sie taki a nie inny swiatopoglad i wierzenia.

Jestem pewien, ze nie masz pojecia jak wyglada wspolczesna nauka, badania naukowe, interpretacja wynikow, przez co jestem niemal pewien, ze nie ogarniasz rzeczywistosci.

Ja nie bede sie z toba klocil o tematach, w ktorych mam malo do powiedzenia. Jedyny moj przekaz to:

noscie maseczki, trzymajcie dystans i dezynfekujcie dlonie. Wedlug zalecen specjalistow i ministerstwa. Tyle. Wystarczy, ze ludzie beda sie tego pilnowac i zadne chleby za 1000zl sie nie pojawia. Im wiecej bedzie ludzi 'wiedzacych lepiej', nie pilnujacych sie i wierzacych w smerfy.. a nie, wroc. wierzacych w brak skutecznosci tych metod ograniczania transmisji wirusa, tym bedzie trzeba wiecej obostrzen wprowadzac.

Prosty ciag przyczynowo-skutkowy.

Jak tam slupku. Dotarlo? Bo ja nie jestem z tych co 50 razy beda robic to samo z nadzieja ze za 51 wynik sie zmieni, jesli wczesniej bylo ciagle to samo.

PostNapisane: 7 listopada 2020, 09:39 

///david napisał(a):
renoraines, mem fajny , trochę prawdziwy niestety :wstyd:

A co w nim prawdziwego ?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1