BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 30 kwietnia 2025, 22:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 11 listopada 2020, 16:06 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Innego wyjścia nie mieli.
Szkoły powinni od razu zamknąć, natomiast świetlice muszą być otwarte bo rodzice którzy nie mogą pracować zdalnie, nie mogą zostawić dzieci bez opieki.

Nie da się tego do końca uszczelnić.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 listopada 2020, 16:06 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Wiesz.. ja bym tak z 0-1 podejsciem co jest debilizmem/nie debilizmem byl ostrozny. Mam duzo nauczycieli w rodzinie, sam nim do niedawna bylem. To nie takie proste. Nie chce argumentow rzucac, ale dam jeden przyklad.

Co chwile slysze, ze UE robi debilne prawa (wiele z nich jest debilnych). Jednym ze sztandarowych przykladow sa banany. Ze nie mozna sprzedawac prostych. No co ma prostosc bananow do mozliwosci sprzedazy ktos spyta.

Ano... okazuje sie, ze swiezo zerwane banany, moczone, plukane w nie pamietam czym, ale czyms bardzo niezdrowym, sie prostuja. Nie dalo sie w krajach 3 swiata zakazac stosowania tego srodka. Ale dalo sie zbanowac tutaj proste banany. No i tu wydaje sie glupie. Ale okazuje sie, ze nie do konca jest.

Podobnie moze byc z tym, ze starsze dzieci moga zostac w domu czesto same, mlodsze nie. Przy starszych teoretycznie jest mniej roboty.

Ale ja tak tylko na chwile tutaj.

Edyta: oo kyoku to potrafi tresciwie, a dosadnie.

PostNapisane: 11 listopada 2020, 16:11 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Kyokushin napisał(a):
Innego wyjścia nie mieli.
Szkoły powinni od razu zamknąć, natomiast świetlice muszą być otwarte bo rodzice którzy nie mogą pracować zdalnie, nie mogą zostawić dzieci bez opieki.

Nie da się tego do końca uszczelnić.
Może kościoły otworzymy i księża się będą zajmować dziećmi ? Na matury dali rade w czasie strajku przyjechać. Nauczyciele to też ludzie i miewają dzieci, którymi trzeba sie zająć. NIe ma co tu [cenzura]. Albo szkoły zamykamy albo otwieramy, widać ,ze Kaczafi ma jakis problem z nauczycielami i od strajku im dojeżdza, sorry, dla mnie to debilizm i tyle.

Pomijam juz fakt, ze od marca do czerwca swietlice były zamkniete a mielismy 300 zachorowan dziennie a nie 27000.

PostNapisane: 11 listopada 2020, 18:31 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
No i szkoły są zamknięte :) Jedynie świetlice otwarte. Przy pierwszej fali mieliśmy też większe zamknięcie niż teraz. Jeżeli ono nastąpi, pewnie i zamkną świetlice.

PostNapisane: 11 listopada 2020, 20:11 
Forumowy terrorysta

Obrazek

:rotfl:

PostNapisane: 11 listopada 2020, 22:48 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 11 listopada 2020, 23:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DamianTra napisał(a):
Zmieniasz temat. Jedno nie ma zwiazku z drugim. Chcesz wnioski o calym kraju wyciagac z 3 wartosci. Nie masz totalnie wiedzy na temat na jaki sie wypowiadasz. Ciagle brniesz w swoje bezrefleksyjnie... no mowie, psychologowie beda mieli mnostwo roboty analizujac pewne zachowania. Bo schematy sie powtarzaja.

Ale z jakich trzech wartości? W Szwecji NA Covid - 19 już praktycznie nikt nie umiera, ilość ciężkich przypadków jest marginalna, nie ma ryzyka zapchania ochrony zdrowia, nie ma obostrzeń, nie ma ryzyka lockdown'u, nie ma ryzyka zniszczenia ich gospodarki, nie ma ryzyka śmierci/nieszczęścia ich obywateli spowodowanych walką z wirusem. Podsumowując - Szwecja nie odczuła i nie odczuje problemów, z którymi my się borykamy i jeszcze długo będziemy borykać, bo ich po prostu nie stworzyła. Pełen sukces.

Frank - mamy w Polsce rządy socjalistów. Jeżeli nie głosowałeś na Konfederację, to oznacza, że popierałeś istnienie państwowych szkół w obecnej formie, a zatem i świetlic przyszkolnych. Faktem jest, że akurat w tym przypadku efektywnie jest gdy jeden pedagog w świetlicy opiekuje się powiedzmy 20 dziećmi gdy ich rodzice pracują, niźli ci rodzice by mieli osobno się organizować albo każdy z osobna opłacać opiekunki dla tych dzieci aby rodzice mogli pracować. Skazywanie rodziców na zaniechanie pracy aby zastąpić to, co wykonywały świetlice, przyspieszy katastrofę gospodarczą i zwiększy ilość zmarłych ludzi z powodu działań podjętych wobec istnienia Covid - 19. Mało Ci?

Ps. Po raz kolejny składam hołd tym, którzy już odtrąbili sukces związany z rzekomym opracowaniem tych szemranych szczepionek. :rotfl:

https://wgospodarce.pl/informacje/87997 ... rwShjQ74dI

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 12 listopada 2020, 00:24 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
EJ, to może Wy mnie uzdrowicie wyjaśniając mi to i owo :)
Wystarczy ,ze obalicie jedną kwestię na której zbudowany jest cały mój światopogląd. W sumie to jest dla mnie dowód niezbity, a reszta to już była tylko na potwierdzenie tezy. To więc mi wyjaśnicie teraz to zmienię zdanie i przyznam, ze się nabrałem na internetowy kawał :hyhy: Mianowicie jak to możliwe ,ze Aron Ruso były przyjaciel Rockef3elera wyjawił w przedśmiertnym wywiadzie , który to miał miejsce w 2007 ,że planują i sam Rockefeler na jednym z obiadów (byli dobrymi kumplami , co tydzień odwiedzali się w chatach na obiedzie) mu o tym powiedział, że planują ZLIKWIDOWAĆ GOTÓWKĘ I ZACZIPOWAĆ LUDZI TAK , ABY MOGLI TYMI CZIPAMI PŁACIC W SKLEPACH. Jakim cudem to się nagle teraz dzieje? he? W tedy 13 lat temu likwidacja gotówki i czipy to było sf mocniejsze niż cokowiek wcześniej widziałem i słyszałem, a jestem fanem sf ;) i nagle sie to dzieje! Pod genialnym wrecz przykryciem! EPIDEMIA!@

PostNapisane: 12 listopada 2020, 01:18 
Pierwsze kroki

alduwiel napisał(a):
Wystarczy ,ze obalicie jedną kwestię na której zbudowany jest cały mój światopogląd. W sumie to jest dla mnie dowód niezbity, a reszta to już była tylko na potwierdzenie tezy. To więc mi wyjaśnicie teraz to zmienię zdanie i przyznam, ze się nabrałem na internetowy kawał :hyhy: Mianowicie jak to możliwe ,ze Aron Ruso były przyjaciel Rockef3elera wyjawił w przedśmiertnym wywiadzie , który to miał miejsce w 2007 ,że planują i sam Rockefeler na jednym z obiadów (byli dobrymi kumplami , co tydzień odwiedzali się w chatach na obiedzie) mu o tym powiedział, że planują ZLIKWIDOWAĆ GOTÓWKĘ I ZACZIPOWAĆ LUDZI TAK , ABY MOGLI TYMI CZIPAMI PŁACIC W SKLEPACH. Jakim cudem to się nagle teraz dzieje? he? W tedy 13 lat temu likwidacja gotówki i czipy to było sf mocniejsze niż cokowiek wcześniej widziałem i słyszałem, a jestem fanem sf ;) i nagle sie to dzieje! Pod genialnym wrecz przykryciem! EPIDEMIA!@

Podaj chociaż jeden konkretny dowód na to, że to się faktycznie dzieje

PostNapisane: 12 listopada 2020, 01:29 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: TESLA
Kod silnika: ELEKTRYCZNY
Garaż: TESLA MODEL 3 Performance | BMW e92 328iA ALPINWEISS III | DODGE CHALLENGER R/T | Opel vivaro XD | G30 518d+ RWD 8HP
DjStar napisał(a):
alduwiel napisał(a):

Podaj chociaż jeden konkretny dowód na to, że to się faktycznie dzieje

Przykleiła mu się do ręki karta z czipem, którą po przyłożeniu ręki zapłacił rachunek do 100pln, a teraz wsadza nam te czipy w dupy i będzie śmiesznie w sklepie jak grubasy zaczną próbować dupami dosięgnąć do terminala.

E46 M3 Alpinweiss III viewtopic.php?f=89&t=171180
BYŁO:
E92 335i Schwarz 2 IC turboworks + Charge Pipe Turboworks
367KM/541NM http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167595

e39 540iA SEDAN CANYONROT ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147863

e36 318is Coupe HELLROT MOTORSPORT INTERNATIONAL LIMITED EDITION ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145412

e36 328i Coupe ALPINWEISS III
->> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141651[/color]

PostNapisane: 12 listopada 2020, 07:28 
Przyjaciel forum

Alduwiel u nas w firmie od 5 lat poziom gotówki jest ten sam , kto się nauczył płacić kartą ten płaci nic się nie zmienia epidemia też nic nie zmieniła.
Często Ci co używają tylko kart robią to z powodu debetów i braku środków gotówkowych a jedną debetówkę spłacają drugą. Państwo też naciska na płatności bezgotówkowe ale nie z powodów które podajesz tylko płatność kartą=paragon a gotówka już nie wszędzie.
W każdym razie 10-15 lat temu był na to wielki bum a teraz od wielu lat jest stabilizacja i poziom się nie zmienia. Procent płatności bezgotówkowych jest od 20 do 50 zależnie od punktu handlowego i danego dnia ale są takie gdzie nigdy nie przekracza 20%.
Póki co u nas karta nie jest zobowiązującym środkiem płatniczym a jedynie zastępczym i nawet jak z winy sprzedawcy nie możesz nią zapłacić to masz problem i musisz organizować gotówkę. Takie kraje jak Polska będą używać gotówki jeszcze długo ale np w usa stawiam że ponad 50% to karta choć oni też lubią widok gotówki.

PostNapisane: 12 listopada 2020, 09:00 
Przyjaciel forum

--==Mały==-- napisał(a):
Alduwiel u nas w firmie od 5 lat poziom gotówki jest ten sam , kto się nauczył płacić kartą ten płaci nic się nie zmienia epidemia też nic nie zmieniła.
Często Ci co używają tylko kart robią to z powodu debetów i braku środków gotówkowych a jedną debetówkę spłacają drugą. Państwo też naciska na płatności bezgotówkowe ale nie z powodów które podajesz tylko płatność kartą=paragon a gotówka już nie wszędzie.
W każdym razie 10-15 lat temu był na to wielki bum a teraz od wielu lat jest stabilizacja i poziom się nie zmienia. Procent płatności bezgotówkowych jest od 20 do 50 zależnie od punktu handlowego i danego dnia ale są takie gdzie nigdy nie przekracza 20%.
Póki co u nas karta nie jest zobowiązującym środkiem płatniczym a jedynie zastępczym i nawet jak z winy sprzedawcy nie możesz nią zapłacić to masz problem i musisz organizować gotówkę. Takie kraje jak Polska będą używać gotówki jeszcze długo ale np w usa stawiam że ponad 50% to karta choć oni też lubią widok gotówki.

W zeszłym roku klient zaprosił mnie na 2 tygodnie do Goteborga i... w wielu restauracjach itp... NIE DAŁO SIĘ ZAPŁACIĆ GOTÓWKĄ. Jest tragedia. Co gorsza - jeżeli będziesz kupował alkohol kartą, to może się zdarzyć, że przyjdą do Ciebie smutni panowie (to samo jest w Norwegii) z urzędu do mieszkania i zrobią wywiad, czy przypadkiem w rodzinie nie ma problemu alkoholowego (bo może np. trzeba zabrać Ci dzieci?). To jest już głęboka komuna.

Ja, ze względu na formę inwestowania krótkoterminowego, którą uskuteczniałem w jakimś okresie, nosiłem sporo gotówki przy sobie. Od tego czasu stałem się zagorzałym gotówkowcem, i jak nie mam przy sobie słusznej ilości na bieżące/potencjalne wydatki, to się czuje jak kobieta wychodząca z domu bez makijażu. Praktycznie wszędzie płacę gotówką, nieraz się łapię na tym, że nie jestem pewien, czy pamiętam swój aktualny PIN do karty. A w dobie tej srandemii to tym bardziej - nie życzę sobie najmniejszej inwigilacji, a płatność kartą = ślad, że byłeś tam o jakiejś godzinie. W razie wykrycia ogniska choroby łatwo będzie zebrać kilku jeleni, w tym Ciebie, na kwarantannę. Do tego dowód fiskalny, jak zauważyłeś. Także jak gdzieś teraz widzę/słyszę "zachęcamy do płatności kartą" itp., to z dumą wyciągam gotówkę, staram się w takich miejscach płacić wręcz, ostentacyjnie, jak najdrobniejszymi monetami.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 12 listopada 2020, 09:59 
Częsty bywalec

Jest:
Co myslicie o wczorajszym dniu? Oczywiscie ludzie idioci, nie potrafia zrozumiec co to znaczy marsz zmotoryzowany... ehh kibole to swoisty sposob \dziwnego myslenia\

TVP- swietujemy niepodleglosc! Pieknie jest, patrioci przejechali przez warszawe

TVN- Wlosi to, Niemcy tamto, Hiszpanie siamto- nic o marszu, dopiero jak sie cos zaczelo dziac. WANDALE!!! znowu. Zakazac!! Jak oni moga wychodzic w czasie pandemi...

Polsat- Poszli, wyszli, zaczeli, grupy kiboli pobila sie z policja

I mnie tak zastanawiac zaczelo jedno. Jest sobie kamienica. Caaaaala zamknieta. Na najwyzszym pietrze \strajk kobiet\. Dwa piertra nizej, w tym samym pionie, jedyne mieszkanie otwarte. Nie mieszkanie. Pracownia jakiegos artysty. TVN pierwszy pokazuje plomienie w mieszkaniu... no pamietajac narracje czerwonych, proby manipulacji w poprzednim ustroju, to mi sie lampka zapala. Wiadomo jak powstala i kto zalozyl TVN. Nie wiem, nie tworze zadnych teorii, po prostu sie lampka zapalila.

Policja w Warszawie jest pod nazdorem trzaska. Rzucaja hukowymi w dziennikarzy, strzelaja gumkami, dziesiatki bialych helmow od razu od poczatku marszu. A jednym z elementow zapobiegania eskalacji przez policje jest nie wychylanie sie i nie rzucanie w oczy- tak chronia wiele meczy. Stoja po lasach, gotowi, ale nie wychylaja sie. Bo sama ich obecnosc potrafi prowokowac. Glupi nie sa.

W skrocie: dalsze dzielenie Polakow trwa. Tylko 0-1. Albo lewicowy postepowiec, albo zacofany i homofobiczny patriota. nic pomiedzy- tak wygladaja dzisiaj media. Przykre troche. A to powinno byc po prostu swieto niepodleglosci.

PostNapisane: 12 listopada 2020, 10:46 
Forumowy terrorysta

DamianTra napisał(a):

I mnie tak zastanawiac zaczelo jedno. Jest sobie kamienica. Caaaaala zamknieta. Na najwyzszym pietrze \strajk kobiet\. Dwa piertra nizej, w tym samym pionie, jedyne mieszkanie otwarte. Nie mieszkanie. Pracownia jakiegos artysty. TVN pierwszy pokazuje plomienie w mieszkaniu... no pamietajac narracje czerwonych, proby manipulacji w poprzednim ustroju, to mi sie lampka zapala. Wiadomo jak powstala i kto zalozyl TVN. Nie wiem, nie tworze zadnych teorii, po prostu sie lampka zapalila.

Ustawka TW_n Mewa& Konarski
https://www.tysol.pl/a56466-Video-Co-za ... mieszkaniu

Obrazek

PostNapisane: 12 listopada 2020, 10:57 
Częsty bywalec

Jest:
Ja bym tak na pewno tego nie pisal, tym bardziej ze ta kamera stala w tym samym budynku, ale kilka pionow dalej. Moze powiazana/ moze nie.

Mi tylko do konca nie dodaje sie fakt, ze 2-3-4 lata temu byl spokoj, a teraz jedyna wiadomosc to \wandale, faszysci, naziole\. Wiadomo, ze czerwonym latwo idzie nazywanie takimi inwektywami ludzi, ktorzy po prsotu cenia swoj kraj. Z drugiej stromy kuce z ruchu narodowego, powiazanego z konfederacja, dobrze wiedzieli o co chodzi. Dlaczego oni nie skupili sie bardzoej na zapewnianiu spokoju, skoro to oni 'organizowali'. Wiadmo, ze kibole, dresy czy inny margines ma w dupie caloksztalt, raczej teraz po domach chwala sie ile to psom kamieni nawrzucali czy jak blisko podbiegli i krzykneli chwdp. Tak wyglada to srodowisko. Malo trzeba, zeby ich wlaczyc i zeby nawet nie mieli swiadomosci ze zostali wykorzystani.

Grubymi nicmi szyte te cale protesty, wandalizmy i narracje. Ehh. Kiedys uwazalem, ze jak poumieraja komunisci to sie uspokoi. Teraz widze, ze kolejne pokolenie nadchodzi. Tak sie zastanawiam... kiedy tu bedzie normalnie...

PostNapisane: 12 listopada 2020, 11:29 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
DamianTra napisał(a):
Co myslicie o wczorajszym dniu? Oczywiscie ludzie idioci, nie potrafia zrozumiec co to znaczy marsz zmotoryzowany... ehh kibole to swoisty sposob \dziwnego myslenia\

TVP- swietujemy niepodleglosc! Pieknie jest, patrioci przejechali przez warszawe

TVN- Wlosi to, Niemcy tamto, Hiszpanie siamto- nic o marszu, dopiero jak sie cos zaczelo dziac. WANDALE!!! znowu. Zakazac!! Jak oni moga wychodzic w czasie pandemi...

Polsat- Poszli, wyszli, zaczeli, grupy kiboli pobila sie z policja

Policja w Warszawie jest pod nazdorem trzaska. Rzucaja hukowymi w dziennikarzy, strzelaja gumkami, dziesiatki bialych helmow od razu od poczatku marszu. A jednym z elementow zapobiegania eskalacji przez policje jest nie wychylanie sie i nie rzucanie w oczy- tak chronia wiele meczy. Stoja po lasach, gotowi, ale nie wychylaja sie. Bo sama ich obecnosc potrafi prowokowac. Glupi nie sa.

W skrocie: dalsze dzielenie Polakow trwa. Tylko 0-1. Albo lewicowy postepowiec, albo zacofany i homofobiczny patriota. nic pomiedzy- tak wygladaja dzisiaj media. Przykre troche. A to powinno byc po prostu swieto niepodleglosci.

Ja myśle że klasyka, kibole to debile, zbieranina najgorszej patologii. Żadne mieszkanie nie było otwarte, rzucona raca rozbiła szybę i wpadła do środka. Są nagrania i widać że kompletnie nikt dookoła nie reaguje na to że jakieś przygłupy rzucają racami i butelkami w kamienice. Wiadomo było że będzie jakiś przypał więc czemu się tu dziwić że TV to od razu pokazała?

PostNapisane: 12 listopada 2020, 11:39 
Przyjaciel forum

Przez dwa tygodnie dochodziło praktycznie codziennie do nielegalnych marszy, zgromadzeń, aktów prowokacji, wandalizmu itp. itd., bo niektórym się nie podobało, że nie można dzieci zabijać itp., a później ta sama hołota, która im przyklaskiwała wręcz, z tęczowym trzaskusiem na czele, zabroniła ludziom... corocznego marszu niepodległości proponując im w zamian jakieś kiszenie się w autach. Przecież to było WPROST oczywiste, że w takim razie tym więcej ludzi na niego pójdzie, a ci którzy bywają agresywni staną się z tego powodu jeszcze agrsywniejsi. Obie strony politycznego konfliktu najpierw się prowokują, a później... są wielce zdziwieni/oburzeni efektami swojej prowokacji...

Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.

A co do komunistów to właśnie widać jak poumierali w tym temacie... hipokryzja na maksa.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 12 listopada 2020, 12:12 
Częsty bywalec

Jest:
MAJSU napisał(a):

Ja myśle że klasyka, kibole to debile, zbieranina najgorszej patologii. Żadne mieszkanie nie było otwarte, rzucona raca rozbiła szybę i wpadła do środka. Są nagrania i widać że kompletnie nikt dookoła nie reaguje na to że jakieś przygłupy rzucają racami i butelkami w kamienice. Wiadomo było że będzie jakiś przypał więc czemu się tu dziwić że TV to od razu pokazała?

O widzisz. A sadzilem, ze otwarte bylo. Widzisz, jak sobie dopowiedziec mozna bez dostatecznej ilosci informacji. Dzieki za wyprostowanie.

A ze kibole to polmozgi- tak. Podstawowe instyknty- walcz albo uciekaj. Zwierze juz wiecej rozumie, bo nie robi nic zlego z powodu 'chcenia'.
I fakt, ze nie potrafia sie powstrzymac, bo to jednokomorczak wie, ze media beda relacjonowac tak jak to robia teraz... ehh

Zamiast po srodku, normalnie, jak ludzie. Niepodleglosc panstwa polskiego. To sa teczowi, z drugiej strony polmozgi i nic pomiedzy. W mediach oczywiscie. Bo na ulicach ci po srodku, to sobie zyja swoim zyciem.. ehh

PostNapisane: 12 listopada 2020, 15:03 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
alduwiel napisał(a):

A ja mam dowód ! Mój kolega Wiesiek, były przyjaciel twojej ex, na jednej z popijaw w przednajebczym stanie, około roku temu wyjawił że Grzesio ma tak najebane pod kopułą że do końca świata nikt tam wtyczek nie rozplącze ! :rotfl:

Takie są fakty i mam na to świadków.

PostNapisane: 12 listopada 2020, 16:32 
Częsty bywalec

Jest:
Szwecja!!! W polowie pandemi, wyciagac wnioski, ze Szwecja!!! Szwecja!!! nie ma lepszej strategii niz Szwecja!!! Maseczki? walic. Obostrzenia? walic. Bo Szwecjaaaaa!!!1oneone

https://tvp.info/50770413/koronawirus-w ... -o-porazce

zrodlo kijowe. tendencyjne. Ale. W kazdej wiadomosci jest ziarno prawdy. Wykresy z 3 wartosci- a to lubia co poniektorzy, Pokazuja, ze Szweeeeecja!!!!! jest znakiem zapytania. Nie wzorem.

Ale Szweeeeecja!!!!!!!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1