Szczurek1986 napisał(a):
SebaQ512, zdecydowanie za mało danych kolega podał

Autko na benzynie w pełni sprawne i nie ma takowych objawów ?
Tak autko działa na benzynie bardzo dobrze, wymieniłem przewody od odmy, ponieważ jeden był dziurawy i przez to też łapał lewe powietrze i nie pracował tak jak trzeba na gazie. Myślałem, że problem zniknie całkowicie po wymianie przewodów i przy okazji odmy, bo okazało się, że od dawna nie była wymieniana. Czytałem gdzieś na forum, że ktoś miał podobne objawy czyli po dodaniu gazu dusi się w dolnej fazie obrotów po odpuszczeniu gazu spada do około 400obr/min lub prawie gaśnie i wlatuje znowu na 700/750 obr/min. Poza tym na stacji diagnostycznej Pan mi powiedział, żebym wyregulował gaz, bo mu się czujka od gazu włączyła

. Prawdopodobnie to szarpanie i wyrzucanie gazu to przez to, że mieszanka się nie spala do końca dlatego też szarpie silnikiem i faluje na obrotach, a przynajmniej mi się tak wydaje. Chciałem się doradzić kogoś doświadczonego o te świece, ponieważ mówiono mi, że jeśli się kupi świece i nie wyreguluje tej szczeliny to różnie może być. Chciałbym mieć już to z głowy więc jeśli ktoś ma jakąś dobra radę to proszę o pomoc

.