BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 09:11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 13 grudnia 2020, 17:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Rost napisał(a):
Ostatnio Niedzielski porównywał się do Presleya... Ja nie wiem, czy ten chłop już wstydu nie ma, że odnosi się do jednej z największych muzycznych ikon w historii? Makabra.

DamianTra napisał(a):
Obawiam sie, ze ta twoja wiedza jest sama w sobie bezsensowna.

DamianTra - "Doktor nauk medycznych" z Uniwersytetu Columbia.

Daj spokój, on uznaje tylko opinie urzędników pokroju prof. Krzysztof "Chorągiewka Simon. itp. Cała reszta profesorów, doktorów i lekarzy, którzy śmią podnieść głos w innym tonie to przecież szuria, foliarstwo i fani teorii spiskowych, którzy swoje dyplomy zdobyli w oparciu o wykłady na youtube z zółtymi napisami. Przecież to wie każdy.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 grudnia 2020, 17:13 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
xD alez boli dupa. aaa az tu wycie slysze xD

Kto to simon?

Ja juz mowilem. Generuje swoje opinie na podstawie dziesiatek prac naukowych i badawczych. Oczywiscie przeczytanych przeze mnie z wykorzystaniem zrodel, ktore tutaj juz podawalem. To sa zrodla przyjete jako jedne z najlepszych pod katem badan naukowych. Nie tylko medycznych. Jedna praca moze negowac druga, ale to nie znaczy ze obie sa nieprawdziwe. Tak dziala nauka. Wybiera sie tez 'srednia' z 'badan' i leci sie dalej. Nie przejmuje sie skrajnosciami i nie zaczepiam sie na danych ktore mi pasuja, olewajac inne. totalnie w dupie mam opinie chorych ludzi, czy samotnych, probujacych znalezc poklask, czy mowiacych w TV cos, co musza dla szerszej gawiedzi.

Wiec Jig. Wybacz xD mnie na swoj poziom nie sprowadzisz.

PostNapisane: 13 grudnia 2020, 17:35 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
xD alez boli dupa. aaa az tu wycie slysze xD

Kto to simon?

Ja juz mowilem. Generuje swoje opinie na podstawie dziesiatek prac naukowych i badawczych. Oczywiscie przeczytanych przeze mnie z wykorzystaniem zrodel, ktore tutaj juz podawalem. To sa zrodla przyjete jako jedne z najlepszych pod katem badan naukowych. Nie tylko medycznych. Jedna praca moze negowac druga, ale to nie znaczy ze obie sa nieprawdziwe. Tak dziala nauka. Wybiera sie tez 'srednia' z 'badan' i leci sie dalej. Nie przejmuje sie skrajnosciami i nie zaczepiam sie na danych ktore mi pasuja, olewajac inne. totalnie w dupie mam opinie chorych ludzi, czy samotnych, probujacych znalezc poklask, czy mowiacych w TV cos, co musza dla szerszej gawiedzi.

Wiec Jig. Wybacz xD mnie na swoj poziom nie sprowadzisz.

Prof. Simon to jeden z tych naukowców, o których tutaj mówię, a którzy są autorami lub współautorami tego cyrku, w którym siedzisz w pierwszym rzędzie na trybunach.

Tylko nadal nie rozumiesz właśnie, że ta Twoja rzekoma "większość" też kiedyś uznawała, że Ziemia jest płaska. :) A Słońce krąży wokół Ziemi, przecież to widać, nie? Tak jak wspominałem - po źródle pieniądza ich poznacie, zobacz sobie kto finansuje te badania i co głoszą ów sponsorzy, je finansujący, jak i pensje tych badaczy, a dojdziesz do prawdy.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 13 grudnia 2020, 17:45 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Jig, ale Ty przeciez juz rozkminiles to wszystko. Ja mam wywalone na twoja i tobie podobnym rozkmine. Nie chcesz wiedziec dlaczego ;P Zes sie mnie czepil, bo jawnie z ciebie gnije xD

Jak tam konfa? juz oficjalnie przyznala sie do grania dla ruskich, czy jeszcze nie? Bo nie sledze polityki xD

PostNapisane: 13 grudnia 2020, 19:44 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
Jig, ale Ty przeciez juz rozkminiles to wszystko. Ja mam wywalone na twoja i tobie podobnym rozkmine. Nie chcesz wiedziec dlaczego ;P Zes sie mnie czepil, bo jawnie z ciebie gnije xD

Jak tam konfa? juz oficjalnie przyznala sie do grania dla ruskich, czy jeszcze nie? Bo nie sledze polityki xD

Ty gnijesz ze mnie, a z Ciebie gniją wszyscy. :) Tu nie ma czego rozkminiać specjalnie, wystarczy spojrzeć na fakty.

A co do Konfy to sobie w stopę niepotrzebnie strzelają z tym religiodzbaństwem, no ale to było do przewidzenia. A z tymi ruskimi no to popłynąłeś... Z PiSu to nawet Tusk teraz drze łacha jak to grzecznie podpisali kolejne ograniczenie suwerenności Polski wobec UE. Głos rozsądku dr:

Strategia większości krajów rozwiniętych jest w mojej opinii droga, nieefektywna i pozostawi po sobie olbrzymi dług w postaci zapaści gospodarczej, edukacyjnej oraz psychospołecznej. Za nami 9 miesięcy wojny, która jeszcze jakiś czas potrwa. Rząd RP po prostu skopiował reakcję innych państw, stosując strategię „młota i tańca” („młot” = lockdown, „taniec” = testuj, śledź i izoluj) – mówi w rozmowie z „Najwyższym Czasem” dr Paweł Basiukiewicz.
Dr Paweł Basiukiewicz od samego początku mniemanej pandemii koronawirusa krytykuje rządowe obostrzenia, a przede wszystkim stosowanie kwarantanny wobec każdego z pozytywnym testem czy każdego, kto się z osobą zakażoną styka.

– Ten wirus nie cechuje się ani nadzwyczaj dużą śmiertelnością, ani nadzwyczajną zakaźnością. Natomiast nadmiarowe reakcje i próba izolacji za wszelką cenę każdego pacjenta z wynikiem dodatnim w efekcie doprowadziła nas do miejsca, w którym obecnie się znajdujemy – mówi dr Basiukiewicz i jak dodaje, skutki polityki rządu, których na pierwszy rzut oka nie widać, są opłakane.
Intuicyjnie mam przekonanie, że im dłużej pozostajemy w lockdownie, przewlekłej depresji ekonomicznej, psychologicznej, tym gorzej dla naszego zdrowia, w efekcie czego rośnie umieralność, natomiast zgonów na COVID sumarycznie będzie tyle samo, tylko zostaną rozciągnięte w czasie – przekonuje dr Basiukiewicz.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 13 grudnia 2020, 20:14 
Forumowy terrorysta

Volksdeutsche i ruska onuca , zdrajcy ramie w ramie. :rotfl:

Gdyby Polska zrobila zly interes to wspomiana antypolska swolocz razem z sorosem nie mialaby takiego bólu :rotfl:
Cytuj:
Umowa, jaką Niemcy zawarły z dwoma zbuntowanymi państwami członkowskimi UE, jest najgorszym ze wszystkich możliwych rozwiązań" - pisze w komentarzu George Soros.

https://www.money.pl/gospodarka/porozum ... 6016a.html

PostNapisane: 14 grudnia 2020, 07:55 
Przyjaciel forum

https://naszapolska.pl/2020/12/14/covid ... AYf8u8ni8E

Do poczytania wszystkim komuchom mającym krew na rękach. Co gorsza na te zawały, raka itp., umierają często ludzie, których można było ocalić i by jeszcze pozbyli długo, czego nie można powiedzieć o prawie wszystkich ofiarach koronki.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 15 grudnia 2020, 09:56 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Strona 31

alduwiel napisał(a):

Zresztą ja tez lubię teorie spiskowe i nie gadaj bo wszyscy Wy je tak samo lubicie. Zaraz to udowodnię.

Proszę oto najnowsza teoria spiskowa przed Wami i ide o zakład ,ze przeczytacie ja całą od początku do końca, więc jednak ciekawi ;)
Rzecz jest o naszym systemie finansowym, który się oto właśnie przed Wami wali
Nowa gospodarka światowa obejmuje wprowadzenie waluty cyfrowej, powszechnego dochodu podstawowego, wymagań dotyczących szczepionek na podróże oraz „Światowego programu spłaty długu”. Ciągły cykl blokad w 2021 r. Ostatecznie doprowadzi do międzynarodowego załamania gospodarczego. Rządy na całym świecie zaoferują obywatelom kuszące wyjście, obiecując wyeliminowanie wszelkich osobistych długów (hipoteki, pożyczki, karty kredytowe itp.)
W Stanach Zjednoczonych pomysł ten został już wdrożony w 2020 r. Poprzez Program Ochrony Płac (PPP) – program pożyczki gwarantowanej, który umorzy dług, jeśli pożyczkobiorca zastosuje się do określonych instrukcji. W obliczu zbliżającej się zapaści gospodarczej wszelkie pożyczki zostaną umorzone, jeśli obywatel zgodzi się uczestniczyć w „Światowym programie spłaty zadłużenia”, finansowanym przez Międzynarodowy Fundusz Walutowy (MFW).
Aby umorzyć wszystkie długi, obywatele będą musieli zrezygnować z posiadania jakiejkolwiek własności prywatnej, zaakceptować powszechny dochód podstawowy i zapisać się na harmonogram szczepień przeciwko COVID-19 i COVID-21.
Wraz z rozpoczęciem się blokad i sankcjami ekonomicznymi obywatele będą mogli podróżować i gromadzić się na stadionach i obiektach publicznych ze wszystkimi dotychczasowymi swobodami, o ile przedstawią dowód tożsamości potwierdzający, że zostali zaszczepieni wszystkimi obowiązkowymi szczepieniami Covid-19 i COVID-21 . W Kanadzie we wszystkich prowincjach i na wszystkich terytoriach zakłada się obozy dla zatrzymań, aby zmusić ludzi do przestrzegania nowych planów.
Kanadyjski informator ujawnił, że ten identyfikator szczepionki będzie w Kanadzie nazywany kanadyjskim HealthPass. Informator ostrzega, że światowi przywódcy w Australii, Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Kanadzie i Nowej Zelandii będą dążyć do „całkowitej i całkowitej wtórnej blokady znacznie surowszej niż ograniczenia pierwszej i drugiej fazy kroczącej”. Te nowe blokady zostaną przesunięte w listopadzie 2020 r. Do stycznia 2021 r. Poprzez zwiększenie liczby testów COVID-19 i liczby przypadków. Nadchodzące plany blokady są zgodne z planem „Wielkiego Resetowania” nakreślonym przez Światowe Forum Ekonomiczne i Wydarzenie 201, zarówno finansowane, jak i forsowane przez Fundację Billa i Melindy Gatesów, która dąży do przestrzegania na całym świecie eksperymentów ze szczepionkami i modyfikacji genetycznych ludzi.Placówki medyczne osiągną szczytową wydajność, a rząd zaostrzy ograniczenia dotyczące blokowania, wprowadzając trzecią blokadę do drugiego kwartału 2021 r.
Oczekuje się dużych niedoborów zapasów, załamania łańcucha dostaw i niestabilności gospodarczej, ponieważ wszyscy ludzie są zaangażowani uniwersalny program dochodu podstawowego mający na celu ograniczenie głodu, bezdomności i niepokojów społecznych. Oczekuje się, że do trzeciego kwartału rządy rozmieszczą personel wojskowy w głównych obszarach metropolitalnych i na drogach w celu utworzenia punktów kontroli podróży. Te taktyki zostały już przetestowane w 2020 roku. Każdy, kto jest uzależniony od tych systemów, zostanie zmuszony do przestrzegania harmonogramu szczepień HealthPass. Każdy, kto się z tym nie zgadza, będzie uważany za „zagrożenie dla zdrowia publicznego” lub „wróg państwa”.
The Great Reset
There is an urgent need for global stakeholders to cooperate in simultaneously managing the direct consequences of the COVID-19 crisis. To improve the state of the world, the World Economic Forum is starting The Great Reset initiative.
https://www.weforum.org/great-reset

Ale wtopa, to nie to :/ sory :D juz szukam dalej

to tutaj było strona 32

alduwiel napisał(a):
https://youtu.be/g8InZuxpsXg?t=2179

Tutaj źródło tej teorii spiskowej którą miałem zaszczyt Wam przedstawić wczoraj :) koleś mówi cos więcej :D od 36 minuty jest w Polskim języku, niestety bez żółtych napisów.

Przypomnę jeszcze tylko ,ze terminem teorii nazywamy zwykle jakieś prawdopodobne rozwiązanie danego problemu, którego nie jesteśmy w stanie potwierdzić. Fed, bank Angli, City of London, pieniądz bez pokrycia, inflacja, to nie są teorie spiskowe tylko fakty.

Wystarczy 3 min szperania i już można się pośmiać bo Federal post of courts nie istnieje :/ mimo to widać wyraźnie ,ze ktoś im za to płaci czyli z nudów tego nie robią. W takim razie pytanie brzmi po co to robią?

A tutaj spiskowo teoretyczny plan działania

1. Faza dodatkowych ograniczeń „lockdown” będzie odbywć się w sposób ciągły, zaczynając od głównych miast, obszarów metropolitalnych i na zewnątrz. Przewidywany termin: listopad 2020 r.

2. Rozpoczęcie przejęcia i budowy obiektów/obozów izolacyjnych – w każdej prowincji Kanady, szczególnie w stanach i na terenach mniej zaludnionych.Termin – do grudnia 2020 r.

3. Codzienna ilość nowych przypadków COVID-19, musi przekroczyć możliwości testowania – wskazany jest też, ciągły wzrost liczby zgonów związanych z COVID. Termin koniec 2020 r.

4. Całkowita i kolejna blokada kraju (bardziej surowa niż ograniczenia pierwszej i drugiej fali).

Przewidywany termin realizacji: koniec grudnia 2020 – początek stycznia 2021.

5. Reforma i rozszerzenie programu dla bezrobotnych (docelowo wszystkich obywateli) – w celu przejścia do Programu Powszechnego Dochodu Podstawowego (PPDP). Przewidywany termin – I kwartał 2021 r.

5a. Plan przejścia większości ludzi do Powszechnego Programu Dochodu Podstawowego. (PPDP) Większość ludzi – bezrobotni na PPDP. Planowany termin połowa drugiego kwartału 2021 r

6. Przewidywana mutacja COVID-19 (określanym jako COVID-21); koinfekcja wtórnym wirusem prowadząca do trzeciej fali, o znacznie wyższej śmiertelności i dużo wyższym wskaźniku zakażeń. Przewidywany termin – do lutego 2021 r.

7. Codzienny wzrost nowych przypadków hospitalizacji z powodu C-19/C-21 i zgonów związanych z tymi wirusami przekroczą możliwości placówek medycznych. Przewidywany I/II kwartał 2021 r.

8. Zastosowanie nowych, rozszerzonych ograniczeń/blokowania (określane jako trzecia blokada). Nałożone zostaną pełne ograniczenia w podróżowaniu (w tym między prowincjami i miastami). Przewidywany termin – II kwartał 2021 r.

9. Zaplanowanie różnych awarii łańcucha dostaw towarów na rynek spożywczy, np. niedobory zapasów, duża niestabilność gospodarcza. Przewidywany koniec drugiego kwartału 2021 r.

10. Rozmieszczenie służb wojskowych, w głównych obszarach metropolitalnych oraz na wszystkich głównych drogach – w celu ustanowienia punktów kontroli podróży. Ograniczy to podróż i ruch. Organizacja koniecznego wsparcia logistycznego w całym państwie. Termin – III kwartał 2021 r.

Majsu znalazłeś już ?

PostNapisane: 15 grudnia 2020, 13:47 
Forumowy terrorysta

Autorytet fanboyow konfederacji oszust Stonoga, nie otrzymał azylu w Norwegii. Norwegowie powołali się na to iż polskie sądy są niezawisłe, sędziowie mogą swobodnie orzekać, a Polska jest demokratycznym państwem prawa.

Inny guru konfederacji Bosak bez wykształcenia, zawodu, doświadczenia zawodowego i majątku, na konferencji mowy ciała nie oszukał i zachowywał się jak ćpun #bialopodnosem

Na twitterze beka :rotfl:

Cytuj:
Nadekspresja w gestach, rozbiegane spojrzenie, tzw "niemy" kontakt wzrokowy, szybka zmiana nastrojów, wysoka ekspresja mimiczna, "przebieranie nogami’ wskazują na nienaturalne pobudzenie

Co Krzysiu brał?

Pytanie retoryczne

Bosak ma dziwnie rozbiegany wzrok, wziął już tą szczepionkę czy co tam zapodał przed tą konfą, bo chyba to coś srogiego było .

A co Krzysio taki zesrany.

Znalazł się specjalista

no wygląda jakby coś wziął, coś ma z oczami chłopak i twarz jakby napuchniętą obciachowe to tak czy owak

Bardzo nerwowe wystąpienie Jakiś obłęd w oczach

Dajcie mu coś na uspokojenie.

Panie Bosak zmień leki albo przestań ćpać.

Ślepnie od świateł?

Oglądam bez głosu i jakbym widziała uciekiniera z psychiatryka ...

Co on bierze?? Nitras i jego poczęstował?

Jak to się ma w ogóle do tematu? Kulki w głowie Ci się zatrzymały...

nacpany typ probuje pouczac o zdrowiu i bezpieczeństwie

Wyyrzeszcz oczu, tłusta cera i sensu pół zera.

Krzysiu, mikrodozuj.

Puszczę jutro pacjentom na oddziale COVIDowym tenn filmik. Nie wszystkim bo dwóch dzisiaj odpaliło. Miałem Bosaka za gnojka, inteligentnego ale gnojka - przesadziłem z tą inteligencją.

Krzysio...twój czas już minął,bierz pół kreski,po tym cię trzepie. A poważnie... mogłeś coś ugrać,ale brak intelektu jednak wziął górę.

https://twitter.com/KONFEDERACJA_/statu ... 7765387267

Obrazek

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 12:33 
Fan włoszczyzny

Reno Ty wolisz za to Maliniaka :rotfl:

Obrazek

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 13:14 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B28/M54B22
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159139
Rost napisał(a):
Reno Ty wolisz za to Maliniaka

Na tle poprzedników nie wypada źle:
-nie jest kojarzony z wódką
-nie jest kojarzony z SB, donoszeniem
-nie skacze po krzesłach, nie rozwalił helikopteru na polowaniu, nie robi błędów ortograficznych
-zna języki obce

Szkoda tylko że nie ma swojego zdania lub nie potrafi go wyrazić. Jarek chce jarek ma :dobani: :dobani: :dobani:

Funkcja reprezentatywna ok, ale czasem mógłby zawetować coś, chociaż jeden głupi pomysł jarka i VATeuszka.

BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 13:25 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: TESLA
Kod silnika: ELEKTRYCZNY
Garaż: TESLA MODEL 3 Performance | BMW e92 328iA ALPINWEISS III | DODGE CHALLENGER R/T | Opel vivaro XD | G30 518d+ RWD 8HP
Mateusz118 napisał(a):
Rost napisał(a):

-nie skacze po krzesłach, nie rozwalił helikopteru na polowaniu, nie robi błędów ortograficznych
-zna języki obce

Szkoda tylko że nie ma swojego zdania lub nie potrafi go wyrazić. Jarek chce jarek ma :dobani: :dobani: :dobani:

Funkcja reprezentatywna ok, ale czasem mógłby zawetować coś, chociaż jeden głupi pomysł jarka i VATeuszka.

Tak tak...
Kwaśniewski więcej po pijaku załatwił, niż ten pseudo katolicki hipokryta i krzykacz w dodatku bez własnego zdania. To kpina ze ciemny lud znowu go wybrał. Ze swoimi predyspozycjami powinien się zatrudnić bardziej w kancelarii notarialnej, niż ubiegać się o Pałac Namiestnikowski.

E46 M3 Alpinweiss III viewtopic.php?f=89&t=171180
BYŁO:
E92 335i Schwarz 2 IC turboworks + Charge Pipe Turboworks
367KM/541NM http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167595

e39 540iA SEDAN CANYONROT ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147863

e36 318is Coupe HELLROT MOTORSPORT INTERNATIONAL LIMITED EDITION ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145412

e36 328i Coupe ALPINWEISS III
->> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141651[/color]

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 13:38 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: TESLA
Kod silnika: ELEKTRYCZNY
Garaż: TESLA MODEL 3 Performance | BMW e92 328iA ALPINWEISS III | DODGE CHALLENGER R/T | Opel vivaro XD | G30 518d+ RWD 8HP
Mateusz118 napisał(a):
Rost napisał(a):

-zna języki obce

Tak tak...
Kwaśniewski więcej po pijaku załatwił, niż ten pseudo katolicki hipokryta i krzykacz w dodatku bez własnego zdania. To kpina ze ciemny lud znowu go wybrał. Ze swoimi predyspozycjami powinien się zatrudnić bardziej w kancelarii notarialnej, niż ubiegać się o Pałac Namiestnikowski.

E46 M3 Alpinweiss III viewtopic.php?f=89&t=171180
BYŁO:
E92 335i Schwarz 2 IC turboworks + Charge Pipe Turboworks
367KM/541NM http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167595

e39 540iA SEDAN CANYONROT ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147863

e36 318is Coupe HELLROT MOTORSPORT INTERNATIONAL LIMITED EDITION ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145412

e36 328i Coupe ALPINWEISS III
->> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141651[/color]

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 13:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
zawsze przy wódce się najwięcej załatwi :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 13:59 
Forumowy terrorysta

Ja mam beke z totalnej opozycji do ktorej zalicza sie tez konfederacja ze swoimi debilnymi oderwanymi od rzeczywistości postulatami , krytykująca demokrację ponieważ przegrała wybory.Gdyby opozycja wygrala to by chwaliła demokrację :rotfl: . :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 14:03 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Zdzira 850I napisał(a):
zawsze przy wódce się najwięcej załatwi
Dokładnie. Stare powiedzenie - kto nie pije, ten donosi ;)

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 14:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
zna języki obce
XD

[youtu_be]https://www.youtube.com/watch?v=bSiMKiaulNQ&ab_channel=CzasNaPolityczn%C4%85Kompromitacj%C4%99[/youtu_be]

jak dla mnie to WSTYD, że głowa państwa nie potrafi płynnie gadać po angielsku, tym bardziej, że w "głupich" gra były rosyjskie teamy, które po angielsku ani słowa, i po pół roku angielskiego byli w stanie udzielić wywiadu.

a tutaj taki obciach, a już nawet nie pamiętam ile dziesiątek tyś na naukę angielskiego dla tego człowieka poszło..

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 15:08 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Maj nejs is Maliniak :rotfl:

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 21:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
https://wiadomosci.wp.pl/amantadyna-nau ... 034057024a

Jakos chyba się okazuje że ta amantandyna robi robotę. Nawet politycy się tym zaczynają leczyć ale my mamy nadal szczepić się drogą niebezpieczna szczepionką.

No nic czekam na rzeczowe argumenty majsu w stylu idź pilnuj żony

PostNapisane: 16 grudnia 2020, 23:09 
Forumowicz

Moje BMW: f11
Kod silnika: N57D30
Garaż: https://i.postimg.cc/FHFBMVbn/na.jpg
https://i.postimg.cc/jjmp58tY/plen5.jpg
Frank napisał(a):
"...Stare powiedzenie - kto nie pije, ten donosi ;)

Za młodu też tak myślałem. :mur:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1