BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 13:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 25 grudnia 2020, 20:10 
Forumowy terrorysta

kszyhu, gdyby wszyscy śmiali się z tego samego byłoby nudno. Ponieważ różne osoby maja rozne poczucie humoru , jest wesoło. :rotfl: Ja wiem, ze grabie grabią do siebie i tak bylo , jest i bedzie. Smieje z nieudolnosci totalnej opozycji.Utopijnych postulatow, darcia japy na marszach, atakowania symboli narodowych, religijnych , świat wpisanych w polska tradycje itd
Obrazek

-------------------

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 25 grudnia 2020, 20:23 
Fan włoszczyzny

Przytaczasz Ziemkiewicza, a wiesz, że dwa miesiące temu był on na spotkaniu z Bosakiem w klubie konfederacji?

PostNapisane: 25 grudnia 2020, 20:36 
Forumowy terrorysta

Przytocze ponownie Ziemkiewicza, powiedział ze konfederacja wpisala sie jako pozyteczni idioci w narracje platformy obywatelskiej :rotfl: .
https://m.telewizjarepublika.pl/ziemkie ... 93452.html

PostNapisane: 25 grudnia 2020, 20:45 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Obrazek

Obrazek

Obrazek

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 09:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Obrazek

Według tej tabelki to wychodzi, że śmiertelność choroby jest 10 do 100 razy niższa niż ciężkich powikłań po szczepionce na te chorobę zależnie od osoby, wiek itd., pozdro dla debila, który nie ogarnia matematyki. :D Ciekawe ile ta tabelka ma wspólnego z faktami swoją drogą.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 11:15 
Fan włoszczyzny

Jeśli powikłania występują już w trakcie szczepienia, no to tj. komedia jakaś.

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 11:51 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Jak sie jest idiota, ktory do powiklan wrzuca reakcje anafilaktyczna i wyrastanie ogona czy bezplodnosc jako to samo, to nie ma sie co dziwic ze informacje wyrwane z kontekstu sie tak rozumie.

Ja nie wiem.... jak mozna byc takim idiota o ograniczonym horyzoncie. Serio nie wiem. Przeczytaliscie w ogole zrodlo tego co jig wzucil?

https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meeti ... 0Lfi4Y0bHQ

6 osob dostalo reakcji alergicznej. Te ktore nie mogly uczestniczyc w pracy, po prostu poczuly sie przeziebione- normalne przy szczepionkach pewnych rodzai. Mija po kilku dniach.

Do 18.12 zaobserwowali 6 takich reakcji anafilaktycznych.

19. grudnia podali juz 272 000- 272 tysiace dawek.

Tutaj co jest wrzucane do tejze reakcji anafilaktycznej:
https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/i ... ement.html

[cenzura] zjesz orzeszka, jak masz uczulenie to jest to samo. Serio jak mozna byc takim tepym, to ja nawet juz nie probuje zrozumiec.

I jeszcze to tlumaczenie: Health Impact Events** jako ciezkie przypadki powiklan po szczepieniu. Health Impact Events** to sie tlumaczy jako Zdarzenia wpływające na zdrowie **. Moze to znaczyc nawet to, ze ktos sie zestresowal patrzac na igle, ze mu sie goraco zrobilo, czy po prostu reakcja na szczepionke opisana w biuletynie i traktowana jako 'normalna'- bole miesni, uczucie przeziebienia itp.

Ja jebie po prostu... debile.

Jig. Weź zbadaj albo znajdź tabelkę śmiertelności neuronów jak się wierzy korwinowi bez refleksji. 100 na 100 jak w mordę strzelił. Przykład znajdziesz w łazience zaraz nad umywalka.

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 14:11 
Przyjaciel forum

Strasznie nerwowo wokół tego szczepienia widzę. To przecież zupełnie normalna sprawa przy przetestowanych, bezpiecznych, skutecznych i dobrowolnych szczepieniach na bardzo groźną chorobę. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 14:14 
Częsty bywalec

Jest:
Znowu się mylisz. Ale to nic nowego.

Szczepienia nie są powodem nerwowości. Powodem nerwowości są wysrywy twoje u aldiego. Nijak się nie maja do rzeczywistości a co bardziej ponętne umysły łapią to jak pelikany bo coś wymyślonego przez niedouczonego idiotę jest łatwiejsze do przyswojenia niż obiektywna nauka.

Ja poważnie myśle ze ty jig i aldi dla jaj to robicie. Bo nie wierze w to ze można być takim głupim. To nie jest możliwe. Ale oczywiście mogę się mylić.

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 14:17 
Przyjaciel forum

Jesteśmy zatem z aldim dumni, ze nasze wysrywy są poważnie traktowane przez większość społeczeństwa, w tym służb medycznych niechętnych do tego szczepienia, które nota bene szczepieniem zgodnie z definicja nawet nie jest. A ktoś mówił ze bmw sport umiera. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 14:20 
Częsty bywalec

Jest:
W takim razie cieszę się z waszego szczęścia bycia dumnym ze zidiocenia. Brawo Wy! Bohaterowie na miano XXI w. xD

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 14:23 
Przyjaciel forum

Tak naprawdę nikt by o tej „szczepionce” na to przeziębienie nie rozmawiał gdyby nie pojawiały się zewsząd głosy, że będzie stosowana przynajmniej pod wpływem przymusu pośredniego.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 14:27 
Częsty bywalec

Jest:
Z idiotami nie da się rozmawiać. To betonowe zakute łby które jak już coś raz wymyślili to tak zostaje.

To jest tak ze jak się jest mało sprytnym człowiekiem to brak wiedzy zastępuje się czymkolwiek byleby tylko pasowało. I żyje się spokojniej. Kiedyś z wiosek tacy nie wyjeżdżali bo to strach, daleko i nic nie wiadomo. Dzisiaj piszą wysrywy o nwo szczepionkach czy nowych wirusach.

Jak wszystko ma swoje plusy i minusy tak szczerze uważam ze globalizacja i internet wynaturza i zburza hierarchie tego co społeczeństwo powinno uważać za prawdę a co za bajki.

Także jig ja tam w dupie mam co ty i tobie podobni maja do powiedzenia bo to jest jak szczekanie psa zza płotu. Piona!

Osobiście do egzaminu na prawo jazdy, przed zrobieniem dziecka i przed założeniem internetow kazałbym każdemu robić test IQ. Od jego wyniku zalezaloby czy i na jak dużo będą sobie tacy mogli pozwolić żeby nie szkodzić ogółowi.

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 15:20 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B28/M54B22
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159139
jiGsaw napisał(a):
że będzie stosowana przynajmniej pod wpływem przymusu pośredniego.

Służby mundurowe miały szkolenie(online) na temat doprowadzania siłą na szczepienie. Gdyby nie fakt że nie pracuje zdalnie to miałbym szanse posłuchać. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 16:21 
Moderator

Ludziska robią lek w oparciu o całkowicie eksperymentalną technologię bez dokładnego sprawdzenia efektów działania w dłuższej perspektywie czasu. Następnie zostają zwolnieni z obowiązku wypłat rekompensat za skutki uboczne przez rząd , a teraz twierdzą, ze specyfik jest 100% bezpieczny :D
Rozumiecie to? 100% bezpieczeństwa!

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 17:29 
Przyjaciel forum

Damianek - Ty to od początku nie odnosiłeś się rzeczowo ani wprost do tego o czym mówię, więc jakos mnie twa postawa omijania tematu, faktów liczbowych oraz logicznych nie dziwi.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 17:54 
Częsty bywalec

Jest:
Raz jeden idioto się odniosłem. I co? I olales. Bo to fakty nie zgadzające się z tym co sobie ubzdurales.

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 17:55 
Moderator

To co mówisz o innych bardzo dużo mówi o Tobie Damian...

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 18:10 
Przyjaciel forum

Gdzie się odniosłeś skoro jeszcze moje posty sprzed 3 miesiący czekają na twoje odpowiedzi? Co za burak, no takiego drugiego to ze świecą szukać. :wstyd:

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 26 grudnia 2020, 19:04 
Moderator

Media właśnie podały że ktoś dokonał sabotażu i wysadził w powietrze drugą co do wielkości na świecie fabrykę produkującą chydroksychlorochinę w Tajwanie. Jeżeli ktoś dalej uważa, że nie jest prowadzona wojna przeciwko nam wszystkim, że nieprawdą jest że ktoś chce nas pod linijkę wymordować, to pora się obudzić z tego śmiertelnie niebezpiecznego snu.
https://nczas.com/.../wybuch-drugiej-na ... abryki.../
Pisałem na mojej osi czasu o tym jak międzynarodowe koncerny agresywnie przejmowały polskie sieci aptek i błyskawicznie wycofywały z tych aptek każdy lek jaki miał pomagać chorym w przebiegu choroby wywołanej podobno przez COVID-19. W pierwszej kolejności wycofano chlorochinę i chydroksychlorochinę, a następnie o chlorowodorek amantadyny.
Do tej „pandemii” przygotowywano się już od początku lat 70-tych. Jeżeli ktoś uważnie przeczytał książeczkę „Between Two Ages : America's Role in the Technetronic Era” Zbigniewa Brzezińskiego, wydaną w roku 1970, musiał dojrzeć zarys tego planu. Zaraz po opublikowaniu kolejnego manifestu ponadnarodowej elity ruszył program zburzenia znanego nam porządku, zaczęto rozbiórkę światowej gospodarki przez uwolnienie pieniądza od kotwicy złota oraz demontaż,. stworzonego przez ponadnarodową elitę, bloku wschodniego. Do realizacji programu szukano intensywnie odpowiedniego narzędzia, w tym celu, na przełomie lat 60/80, wyłożono wielkie środki na badania nad różnymi rodzajami broni siejącej śmierć i zniszczenie.
Tak powstała broń elektromagnetyczna, geofizyczna, chemiczna, jaką stworzono tu, w Europie Środkowo – Wschodniej, prowadząc doświadczenia na podludziach z Ukrainy, Polski, Białorusi, Rosji, mieszkańcach państw bałtyckich przez naukowców z USA i ZSSR w latach 1978-1986. Scenariusz przewidujący użycie tej broni do depopulacji jest nadal aktualny, tyle że obarczony ryzykiem, albowiem po wywołaniu wielkiego trzęsienia Ziemi, ściągnięciu ciała niebieskiego w celu wywołania kolizji z Ziemią, huraganu, wybuchu wulkanu, czy stworzeniu gigantycznej tsunami może dojść do niekontrolowanego przebiegu wydarzeń, a do tego ponadnarodowe elity dopuścić nie chcą za wszelką cenę, bo utrata kontroli oznacza niebezpieczeństwo dla samych elit.
Dlatego skoncentrowano wysiłki na pracach nad niewidzialnym promieniowaniem elektromagnetycznym, niewidocznymi dla ludzkiego oka strukturami, mikroorganizmami którymi zajmuje się biologia molekularna, związkami i procesami jakimi zajmuje się biochemia, fizyką cząstek i energii - fizyką kwantową, nanocząsteczkami pierwiastków którymi zajmuje się nanotechnologia, informatyką, budową coraz doskonalszych komputerów oraz nad naukami behawioralnymi, socjo-psychologią, socjotechniką, marketingiem i reklamą, by sterować informacją, kreować pożądane zachowania i oceny, wywoływać stany psychozy, strachu, przerażenia. Gwałtowny rozwój tych dziedzin pozwolił stworzyć nikczemny i potworny system ludobójstwa, niedostrzegalny dla 99% populacji świata. Potworne elity mogły wypowiedzieć ludzkości wojnę nie obawiając się że zostaną złapane za rękę.
Od lat 60-tych ludzkość skutecznie została odcięta przez elitę od wiedzy z zakresu interferencji pomiędzy falowaniem elektromagnetycznym , a działaniem ludzkiego organizmu, od osiągnięć biochemii, biologii molekularnej, fizyki kwantowej, nanotechnologii. Zakazano nauczania o polach torsyjnych oraz morfogenetycznych, morficznych. Powstały tysiące tajnych laboratoriów gdzie na żywych ludziach testowano promieniowanie niskich i wysokich częstotliwości, tworzono bakterie i wirusy, poddawano je działaniu tego promieniowania, łączono organizmy żywe z nanocząsteczkami, wywoływano interreakcje pomiędzy mikrostrukturami ludzkiego organizmu i nanocząsteczkami związkami metali, uczono się w jaki sposób osłabiać ludzki system immunologiczny.
Słusznie uważa wybitna nanopatolog dr Anonietta Gatti , że przebieg choroby u osób zmarłych podobno na COVID-19 sugeruje wyraźnie że mamy do czynienia z jakimś dodatkowym czynnikiem, jaki obok wirusa, prowadzi do gwałtownego przebiegu choroby. Zbrodniarze przez ponad 50 lat pracowali nad stworzeniem doskonałego narzędzia zabijania łącząc trzy elementy : wirusy, nanocząsteczki i falowanie. Nie jest przypadkiem , że wybudowano najpierw systemy HAARP, GWEEN, a potem sieć 2G,3G,4G,5G ,że rozpylano nad poszczególnymi częściami świata aerozole zawierające nanocząsteczki niebiodegradowalnych metali i związków, wystrzelono w kosmos satelity Elona Muska emitujące promieniowanie w kierunku Ziemi,, a dopiero potem wybuchała ta „epidemia”. Wszystkie te komponenty stanowią jeden system. Oczywiście każda z tych technologii miała służyć do zupełnie innego celu. Ludzi jednak tak wykształcono i ogłupiono w mediach, że do dziś, mimo namacalnych dowodów, nie wierzą że używa się ich do zabijania ludzi i wywoływania ciężkich , przewlekłych chorób.
Dr Antonietta Gatti opowiadała, że jako światowy autorytet w dziedzinie nanopatologii, stworzyła specjalny system do pobierania do analizy mikromateriału od osób zmarłych w Lombardii , przede wszystkim w Bergamo, gdzie doszło do eksplozji zgonów podczas pandemii. Kiedyś to było oczywiste, w obliczu zagrożenia lekarze , naukowcy, urzędnicy, politycy, wojskowi, służby tworzyli jeden front, organizowali się by pokonać zagrożenie. Gatti nie tylko stworzyła specjalne narzędzia, kombinezony, ale pozyskała pieniądze na przeprowadzenie badań, by jak najszybciej ustalić, w interesie żyjących, chorych i zdrowych, co jest przyczyną tak licznych zgonów. Następnie przekazała wszystkim placówkom zdrowia w Bergamo ten sprzęt i pieniądze. Po trzech miesiącach kategorycznie odmówiono przekazania jej jakichkolwiek próbek tkanek i komórek do specjalistycznego zbadania, mało tego, placówki zdrowia zawłaszczyły jej pieniądze. Zmarłych natychmiast palono uniemożliwiając autopsję. Gatti do dziś nie otrzymała ani próbek, nie zwrócono jej pieniędzy. To chyba mówi więcej niż samo badanie.
Na naszych oczach realizuje się znana już wielu Agenda2030. Prezes zbrodniczej korporacji farmaceutycznej BioNtech Ugur Sahin, zapowiedział , że z Covid-19 będziemy żyli co najmniej przez następne 10 lat. Przed nami zatem niezliczona liczba wybuchów pandemii, kilkanaście serii szczepionek, zniszczenie wszystkich małych, średnich, a nawet dużych przedsiębiorstw, chyba że uświadomimy sobie że to jest nasz świat, że należy do nas i że to my decydujemy o nas i o naszej przyszłości.
https://nczas.com/.../covid-19-zostanie ... -przez.../

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1