BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 22:08

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 1 stycznia 2021, 17:58 
Forumowy terrorysta

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 1 stycznia 2021, 19:25 
Fan włoszczyzny

renoraines napisał(a):
W takim przypadku ile szczepionek?

Obrazek

A walisz prawą czy lewą ręką? Twoje "żarty" są nie na miejscu.

PostNapisane: 1 stycznia 2021, 20:16 
Forumowy terrorysta

Rost napisał(a):
renoraines napisał(a):
W takim przypadku ile szczepionek?

Obrazek

A walisz prawą czy lewą ręką? Twoje "żarty" są nie na miejscu.

Przestałes juz uprawiać sex z mężczyznami za pieniądze?

Post zamieściłem wczoraj, po mojej publikacji byles na forum, pisales, czytales zwlaszcza te tematy najbardziej popularne. Nikomu nie przeszkadzało ale ty taki miales bol (zbieżność nieprzypadowa )d*py ze następnego dnia po ponad 24h zareagowales. Chciałeś zabłysnąć, odegrać się ale jak zwykle sie zblazniles bo ci nie wyszlo :rotfl: :rotfl: :rotfl: . Nie pytam czy zapisales sie na empatia.gov.pl państwa polskiego, którego nienawidzisz.

PostNapisane: 1 stycznia 2021, 21:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
renoraines, weźże Ty się ogarnij z tym pisaniem do ludzi ,że się zbłaźnili , ośmieszyli etc bo zachowujesz się tak jakbyś to Ty miał największy problem z samooceną i samoakceptacją skoro non stop coś takiego ludziom wytykasz kiedy tylko się z Tobą nie zgadzają , pokażą Ci jakiś Twój farmazon albo żart na poziomie zwyrola :]

PostNapisane: 1 stycznia 2021, 22:04 
Forumowy terrorysta

///david, nie jestes ogarniety skoro nie rozumiesz sedna. Za to masz niska samocene , masz niskie poczucie wlasnej wartosci wiec kreujesz sie na mentora. :rotfl: Nigdy nim nie będziesz. Przebywasz ze swoimi psychicznymi pacjentami dewiantami i przejałes ich nawyki. Zwróć sie do NFZ mozec terapię ci sfinansuja :rotfl: . Dwa, ja pisze od reki, nie kombinuje następnego dnia jak sie odegrać na temat o ktorym czytałem wcześniej.

PostNapisane: 1 stycznia 2021, 22:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Tymczasem rząd ogłasza kolejne sukcesy w związku ze zwalczaniem koronawirusa. Oto padł rekord frekwencji jeżeli chodzi o „sylwester z jedynką”.

https://wpolityce.pl/media/533206-rekor ... MVHSqTs8BI

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 1 stycznia 2021, 22:21 
Przyjaciel forum

e46 328ci Santorini Blue
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
renoraines, ja się nie kreuję na mentora - obserwuję te Twoje wypowiedzi i żal mi Cię po prostu , nic odkrywczego nie potrafisz wnieść poza ciągłym i to niezbyt udolnym parafrazowaniem słów swoich oponentów i podkreśleniem ,że piszesz „live” .
Takie pierdy z których nie wynika nic.
Generalnie nie masz kompletnie nic do powiedzenia a Twoje wypowiedzi są często bardzo żenujące. Zachowujesz się jak zwykły frustrat nieudacznik.

PostNapisane: 1 stycznia 2021, 22:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Tymczasem dalsze niuanse nieprawdopodobnego skandalu związanego z amantadyną

https://wpolityce.pl/polityka/533145-mo ... s3HzBnpYDE

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 00:18 
Forumowy terrorysta

///david, :rotfl: bawią mnie głupoty jakie wypisujesz . Jestes podmiotem powiedzenia, ze lepiej jest nie odzywać sie wcale i wydac sie głupim, niż odezwac sie i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Najzabawniejsze jest to, żę z toba jest az tak zle ze nawet nie rozumiesz co piszesz i gdzie piszesz. Dlatego wspomniałem wyżej o terapii dla ciebie, sprecyzuja z czego wynikaja twoje wylewane żale. Czy chodzi o twoje wykształcenie byc moze wyzsze w pierwszym pokoleniu i presje z tym zwiazana. Czy o IQ poniewaz w twoim przypadku sprawdza sie to, ze bycie magistrem a bycie madrym to nie jest to samo. Czy o przebytą traume i wynikajacego z tego powodu, trwajacego do dzis niskiego poczucia własnej wartości. Za swoje zycie mozesz miec pretensje tylko siebie, nie obwiniaj innych. Szukasz poklasku , chcesz sie dowartosciowac , kreujesz sie na autorytet, ktorym nie bedziesz, uzywasz słow ktorych znaczenia nie znasz. Mimo ze nasze forum ma rowniez role edukacyjna, to nikt nie bedzie za ciebie rozwiazywal twoich emocjonalnych problemow. :rotfl:

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 09:38 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Waldek a na głos profesor Judy Mikovits trafiłeś ? Skoro podjąłeś decyzje od której może zależeć Twoje życie to chyba nie mogłeś tego pominąć? Chyba ,ze Twój przegląd internetowej wiedzy był dokładnie tak samo głęboki jak to widzą proszczepionkowcy u antyszczpeionkowców :D

https://drive.google.com/file/d/1wMBOQJ ... sp=sharing

Moim zdaniem szczepionka pfizera na "covid-19" to całkiem nowa technologia ludobójstwa. Przez dekady szczepionki niszczyły zdrowie i zabijały ludzi za pomocą prekursorów żywic sieciujących (zasychających) w tkance nerwowej w kontakcie z kwasem mlekowym - najnowsze szczepionki to arcydzieło sztuki mordowania - zawierają ostatnie osiągnięcie bandytów z farmacji - neurotoksyczne żywice poliamidowe. Pfizer dokonał niesłychanego "postępu" technologicznego! https://medical-lies.blogspot.com/2019/ ... 3_7lLizEbo

Pytaliście jakim cudem Waldek nie dostrzegł tego na co zwracam od roku uwagę? Po pierwsze nie traktujcie Waldka jako alfę i omegę tylko dlatego ,ze zarobił dużo kasy. Zarobienie dużej kasy to nie jest nie wiadomo co, trzeba jedynie wiedzieć jak to się robi i tu jest różnica pomiędzy Wami a Waldkiem. On nie jest w niczym lepszy od Was czy ode mnie, jedynie udało mu się fartem trafić na jezioro pełne ryb. Sam przyznał ,ze jego miliony to efekt przypadku bo nie zakładał nigdy ,ze taki bogaty zostanie. Jest się czym podniecać? Moim zdaniem nie.
Fakt warto barć przykład z takich ludzi , ale tylko jeśli chcecie zostać bogaczami, czy specami do jawy. Generalnie słuchajcie rad SPECJALISTÓW W DANYM TEMACIE ,a Waldek w dziedzinie wirusów specjalistą nie jest, tak samo ja :) więc posłuchajcie pani doktor Judy...

Ja wiem ,ze nic nie wiem , a Waldek tego nie rozumie i właśnie dlatego do Waldka nic nie dotarło z moich przekazów. On ma pełne naczynie ,a do pełnego nalać się nie da... On opróżnił naczynie , aby wpuścić wiedze, którą podświadomie akceptuje przez schematy jakie ma nagrane w jego samokocepcie. Wiecie co to samokoncept? To właśnie jest miejsce gdzie rodzi się bogactwo, gdzie podejmowane są wszystkie decyzje jeszcze zanim zdążycie się nad nimi zastanowić. To ze zrobicie cos tak czy inaczej w danej sytuacji zależy właśnie od waszego samokonceptu. Każdy uwierzy w to w co chce uwierzyć - takie jest niezmienne prawo psychiki nazywane prawem wiary.

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:05 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
To juz sie kwalifikuje na jakies rozpoznanie. Obsesja?

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:25 
Moderator

O proszę Damian to świetny przyklad kogoś kto ma juz na full wypchany dzban. Nawet nie zdążył obejrzeć filmiku z Judy , a juz swoje napisał. Wiecie dlaczego? Bo jego kompletnie nie interesuje moje zdanie, jego samokoncept nawet nie dopuści do uszu jej głosu bo juz ma swoje wyobrażenie o świecie, o które będzie walczył i właśnie cisnąc mi walczy o to, aby jego wyobrażenie o swiecie nie runeło. On jest tu jedynie, aby potwierdzić to czego jest pewien, a nie po, aby się czegoś dowiedzieć.
A ja juz 100× mówiłem: uważaj na stan całkowitej pewności bo to w tedy najczęściej dochodzi do pomyłek :)
Pozdro

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:28 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
jiGsaw napisał(a):
Tymczasem dalsze niuanse nieprawdopodobnego skandalu związanego z amantadyną

https://wpolityce.pl/polityka/533145-mo ... s3HzBnpYDE

A gdzie ten skandal ? :oczami:

Cytuj:
Jeśli podzielimy to na dwa, bo jedno opakowania starcza na dwie osoby, wówczas może się okazać, że wyleczyło się ok. 60 tys. ludzi tylko w listopadzie

Już widzę jakie wyniki badań wyjdą u typa który dochodzi do takich wniosków. Równie dobrze można powiedzieć że polacy to jeden z najzdrowszych narodów na świecie bo rocznie sprzedają się miliony suplementów, miliony diet i planów treningowych a kartę Multisport to ma co trzeci polak ! Eksperci u wpolityce też prawdziwe fachury, Pan reżyser, reżyser od wirusów ? :rotfl:

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:38 
Przyjaciel forum

jestem ciekaw czy jest chociaz jedna osoba na tym forum co czyta Twoje wypowiedzi od początku do końca i jeszcze klikając w linki, ja chociaż się staram to nie daje rady, piszesz takie głupoty że aż głowa boli, co dla mnie moze byc śmieszne ale nie wiem czy w głębi serca Ci nie współczuje... :serce:

ps: Twoją powyższą wypowiedź skończyłem czytać na
Cytuj:
najnowsze szczepionki to arcydzieło sztuki mordowania
,
dalej widzialem ze uzywales moje imie ale nawet nie chce mi sie tego czytać, jesteś opętany teoriami spiskowymi i moim zdaniem to już jest choroba psychiczna, na forum pewnie większość ma niezły ubaw przeglądając Twoje posty ale nie wiem czy Tobie nie przyda się jakiś psycholog/psychiatra, bo serio skończy się tym będziesz w sreberkach z folii aluminiowej chodził na głowie - mam tylko nadzieje że Twoje fanaberie nigdy nie przyczynią się do krzywdzenia innych ludzi.

Jestes albo genialnym trollem szukającym atencji, albo niestety potrzebujesz lekarza.

Zdrówka na nowy rok...

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:40 
Moderator

Jak uważasz Waldek.

Sory jesli Cię uraziłem, nie miałem takiego zamiaru. Poprostu napisałem co uważam i nie chodzi tu o atencję tylko o rozmowę. A dziwnym trafem to Wam adwersarzom antyszczepionkowcow zwykle puszczają nerwy i zaczynacie rozmowę na poziomie wyzwisk , obelg czy zaproszeń do psychiatry...

Btw jeszcze się przyznałeś Waldek do wszystkiego co napisalem wyżej o samokoncepcie :) dlatego właśnie dla mnie ten temat można zamknąć.

Ostatnio edytowano 2 stycznia 2021, 10:54 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:52 
Przyjaciel forum

e46 328ci Santorini Blue
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
renoraines, jesteś jednak zwykłym , wioskowym głupkiem :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kompletnie nie masz na nic własnego pomysłu. Taka tępa dzida z Ciebie po prostu ;)

Edit : Ciągle powielasz to co ja najpierw do Ciebie napisałem i masz w głowie „żeby walczyć tą samą bronią , którą Cię atakują” ale zwyczajnie jesteś zbyt słaby na takie „gierki”. Taki schemat powtarza się dosłownie z każdym jednym użytkownikiem forum , który napisze co o Tobie myśli.
Zero pomysłu , kreatywności i inwencji. Po prostu dureń i zawistna miernota , która na cały Świat projektuje swoje życiowe frustracje.

Więcej z Tobą dyskusji nie prowadzę bo to tak jakbym się kopał z koniem

Ostatnio edytowano 2 stycznia 2021, 11:00 przez ///david, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:53 
Przyjaciel forum

weź sobie tak "na chłopski rozum"
czemu takie mordowanie ludzi miało by służyć? załóżmy że są Elity, NewWorldOrder, Iluminati, Masony itp. powiedzmy że chcą mieć władze nad światem. To po co mieli by robić jakąś depopulacje i mordowanie ludzi?
Wieksza ilosc ludzi to potencjalnie więcej pracowników niższego szczebla, po co ich mordować skoro mogą wykonywać różnego rodzaju pracę za pół darmo? a kto potem kupi Twoje wyroby jeśli na świecie zostaną "same elity" zabijasz potencjalnie swoich klientów dla swoich produktów czy usług. czemu to mialo by służyć? im wiecej ludzi tym wiekszy rozwoj gospodarczy i tym wiecej kasy trafia właśnie do tych "elit" - którzy notabene zmieniaja świat i przyczyniają się do tego ze dzis mozesz jezdzic m3 z kompressorem a nie konno co najwyzej.

nie wiem co moge Ci napisac bo ja juz i tak wiem ze nic z tego do Ciebie nie trafi, nie wiem czy juz nie jest za pozno, uwierz mi ze do kontrolowania spoleczenstwa wystarczy fakt ze masz smartfona, poruszasz sie po internecie, masz konto w banku i w zasadzie tyle, nie jest potrzebna do tego zadna szczepionka.

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 10:55 
Moderator

BO DO KUNY JASNEJ NIE CHCE CI SIE ZAGLEBIC W TEN SZAJS O KTORYM GADAM TO NIE WIESZ JAK BRZMI ODPOWIEDZ NA TWOJE PYTANIE !!!

Kup książkę o nazwie granice wzrostu wydaną przez klub Rzymski i wszystko Ci się wyjasni.

Proszę Cie Waldek otwórz się na tę wiedzę. Nie wypieraj jej tylko ją przeanalizuj wpierw. Opróżnij naczynie , albo odpuść i dalej miej mnie za głupka.

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 11:22 
Uzależniony od forum :)

Grzechu, nie potrzebnie wywołujesz do dyskusji personalnie...
Niektórzy po prostu nie chcą dyskutować... Mimo, że mają w jakiejś części podobne zdanie. Dlatego spotykasz się standardowo ze ścianą, albo finalnie, że "idź się lecz". Ja rozumiem, że masz inne zdanie, w część z tego co piszesz nawet bardziej wierzę, niż np w obecnie panujących, mimo, że na obydwa tematy.. brak dowodów :D ale jak tak ciągniesz za język wbrew woli drugiego obserwatora, nic z tego nie będzie.
Przyznaje, że część z tego co wrzucasz czytam, a część nie chce mi się, bo to banalne, ale wolę inne zajęcia. To nie jest brak szacunku do ciebie, bo sam wiesz nasz czas jest ograniczony, trzeba korzystać z niego każdy po swojemu, wg swoich priorytetów. Dlatego np, Ty nie pijesz wody z kranu, nie myjesz zębów fluorem i nie jesz mięsa, to jednak twój wybór i go szanuję. Tak samo musisz zrozumieć, że Waldek też ma swoje priorytety życiowe... Jak chce ferrarke za 10mln zł, na którą będzie się aby patrzeć, mimo że za mniejsze pieniądze są równie fajne auta, a pozostałą kasą mógłby zapewnić wyżywienie jakiemus małemu biednemu państwu, czy zasilić wszystkie domy dziecka w kraju... Czy patrząc na to przez ten pryzmat jest złym człowiekiem, bo ma on jeden wsio a wielu głoduje? No samemu trzeba sobie odpowiedzieć... Pkt widzenia to pkt siedzenia... Każdy ma inny.

PostNapisane: 2 stycznia 2021, 11:44 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
hmmm. Przykre obrazy tu zaczynaja sie pojawiac. A moze to podejscie bez emocji obnaza pewne zachowania. Aldi masz rodzine?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1