MAJSU napisał(a):
Syzypor napisał(a):
Moim zdanie demokracja czy wolność słowa to utopia i będąc władnym umieścił bym "szurów" tematy w oddzielnym folderze tak jak mamy pogawędki, humor doszedłby folder szury... Co najważniejsze posty z tego folderu nie ukazywały by się po kliknięciu na nowe. Niestety tak się nie stanie i jedynym rozwiązaniem jest zablokowanie każdego szura... a szkoda, bo czasem niektórzy z nich potrafili napisać coś co można było poczytać.

ale już tylko szury zapewniają klikalność. z BMW PiS na BMW Nie do wiary.
Tak tak, raczej to ty jesteś książkowym przykładem "trola" który pisze bzdury i według twojej logiki to tylko partia polityczna pis jest odpowiedzialna za wszystko tutaj u nas w PL i wiesz o polityce i ekonomii tyle co z tvp czy tvn powiedzą zaproszeni goście ( podobną wiedzę miałem w gimnazjum, kiedy kompletnie się nie interesowałem tym)
Generalnie może nie doświadczysz niczego bo po pierwsze i tak żyjesz jak dziad praktycznie na dnie drabiny społecznej, po drugie i tak nie wiesz co możesz a co nie więc żadnej różnicy to w twoim życiu nie zmieni czy będziesz bardziej manipulowany i ubezwłasnowolniony czy nie.
Tutaj część osób próbuje coś się dowiedzieć i analizuje sytuację na forum i część z nas ma podobne spostrzeżenia, mniej trafne lub bardziej i dzielimy się tym.
Ja doskonale rozumiem tych co to organizują i to co robią bo mają z tego władzę i zyski. Ale nie rozumiem idiotów którzy im wtórują i ośmieszają tych którzy próbują coś ustalić, przecież ty jeden z drugim jedziesz na tym samym wózku..
Tak samo jak żydki się śmieli z teorii spiskowych o paleniu i robieniu z nich mydła. Nie wolno lekceważyć przesłanek które są bardzo prawdopodobne i płyną nie tylko od "oszołomów z forum BMW" ale od wielu osób z różnych stron.
Największy problem jest w tym, że tak są fejkowe teorie puszczane ale tylko po to aby była ogólnoświatowa dezinformacja NIKT nic nie wie tak naprawdę co się dzieje a co się będzie działo. Należy mieć tęgi umysł aby móc to analizować i przewidywać. Ale patrząc na historię ludzkości to elita wystarczy ze splunie a ty jeden z drugim będziesz lizał podłogę do połysku lub znikniesz z tej planty jak śmieć wyrzucony do śmietnika z całą swoją rodziną i pokoleniem.
PS nasi politycy nawet nie mogą pierdnąć bez czyjegoś pozwolenia a co dopiero rządzić i ustalać cokolwiek.