BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 16 czerwca 2025, 18:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 4 stycznia 2021, 20:42 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Oooo czyli dowiedzenie sie z kim rozmowca ma na codzien do czynienia to zle, ale wiek lekarza to juz koniecznie. Bo jak mlody to glupi xD Wiec jak ktos ciaga druta na codzien i jedyny kontakt ma z tymi z nizszej drabiny spolecznej i to zostaje wytykane to zle i fe i w ogole to gadaj na temat. A Lekarz to jak swiezo po specjalizacji, to sie nie zna bo za mlody xDDDDD

Koles.... co z ciebie wyroslo? O to:

Obrazek

xD

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 4 stycznia 2021, 20:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
jiGsaw, a to ma jakieś znaczenie ile mają lat ? Ten profesor to pewnie koło 60 a dr hab młody facet na pewno 40 nie miał. Ale to robi jakąś różnicę ? Goście mają WiEDZĘ i ogromne doświadczenie a nie wysnuwają tylko logiczne wnioski z filmików z yutuba

PostNapisane: 4 stycznia 2021, 21:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
///david napisał(a):
Ten profesor to pewnie koło 60 a dr hab młody facet na pewno 40 nie miał.

No właśnie.
Czytałem na pewnej stronie na FB, że wiedzę PRAWDZIWĄ o szczepionkach mają tylko lekarze w wieku 51 lat.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 4 stycznia 2021, 21:00 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
No o teraz, poniżej 40 - oooo gnuj, w dupie był gunwo widział ! Po 60 - haha, dziadzia !

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ewentualnie sprawdzić nazwisko bo może żyd :]

PostNapisane: 4 stycznia 2021, 21:42 
Forumowy terrorysta

DamianTra napisał(a):
A gdzie tam konowaly sie znaja. Siasiad znajomego kolegi z pracy obok kiedys poszedl z palcem, wyszedl z rakiem. Tacy to specjalisci xDDDD Jeszcze szczepionki marnujo a 'celebryci' dobzi nie chcieli zeby sie zmarnowalo xD

To takie pierdololo jak teraz Jandy :D Bo ona nie wiedziala, bo to organizacja zla i w ogole, oni chcieli dobrze, a rektor mamy swojej nie zaszczepil xDDD

Dzisiaj w TV komedia. Tu komedia. Normalnie poniedzialek jak marzenie xDDDD

C.D. beki z twittera :rotfl:

Cytuj:

Narodowy Program Szczepień:
1. Grupa TVN
2. Grupa Agora
3. Grupa Axel Ringer Springer
4. Grupa komunistów i klik lokalnych
5. Medycy i reszta

Celebryci, którzy wbili się lekarzom w kolejkę, mieli zostać Tajnymi Ambasadorami Szczepień.
Sędzia, który zawinął wiertarkę miał zostać Tajnym Ambasadorem Castoramy.
Dziennikarz, który narąbany przejechał pół Polski miał zostać Tajnym Ambasadorem BMW.
Co poszło nie tak?

Niewdzięczni Polacy przedwcześnie ujawnili przygotowywany event i jak zwykle wszystko zniszczyli.
Co jest nie tak z wami?!

Czekam na nową piosenkę Kazika - mój ból jest większy niż twój.

Obrazek

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 4 stycznia 2021, 22:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Starsze pokolenie jest przyklejone do telewizora, bardziej podatne na propagandę i ciężej znosi wirusy, stad starsi częściej głosują na PiS i... pierdzielą o wirusie...

Damian... co ty masz za noce, że ciagle gadasz o ciągnięciu druta? :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 4 stycznia 2021, 23:10 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Panowie popatrzcie idę na studia :)
Wiem, ze nic nie wiem dlatego postanowiłem zostać ekspertem w temacie spiskowej praktyki dziejów. Moje studia zaczynam od naszego rodzimego speca pana profesora Brzezińskiego.

Przeryłem net na szybko i znalazłem ostatnią sztukę na amazonie za kosmos siano :/

Obrazek

Ktoś może ma plan na uzywkę gdzie taniej u nas?

Ps Majsu tak widziałem te filmy, ale nie wiem czy to nie fejki. Chowająca się igła, albo gumka się w szczykawce nie ruszała itp prawdopodobnie sciemy z neta jakieś

Takie oto lektury mam do przerobienia na pierwszym semestrze

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

///david napisał(a):
Między Świętami a Nowym Rokiem byłem z synami w klinice na oddziale gastrologii. Planowe przyjęcie w celu wykonania szeregu badań. Bez wdawania się w szczegóły o samym pobycie etc , miałem okazję porozmawiać sobie całkiem luźno z różnymi lekarzami w tym prof immunologiem i dr hab gastroenterologiem. Obaj zapytani czy się szczepią , odpowiedzieli ,że oczywiście i właściwie to czekają na to jak na zbawienie. Tyle w temacie szczepionki i autorytetów bo żaden z nas tutaj nie ma choćby części tej wiedzy którą oni posługują się na codzień ;)

A co jesli się mylą?
W latach 60-70 była podobna walka miedzy lekarzami dotycząca palenia papierosów. Tez występował tam konflikt interesów :D trafiali sie tacy co polecali palenie, a i tacy co odradzali, dokładnie tak samo jak dziś ze szczepieniami. Dziwne ,ze się nie kłócą np o to czy ruch szkodzi czy pomaga :chytry: jakoś się w tej kwestii zgadzają, a dlaczego w kwestii szczepień nie ? Hmmm :cwaniak:

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 07:04 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Aldi jeszcze 1984 Orwella jako opis prawdziwy ubrany tylko dla niepoznaki w proze xD Bo wsrod wielu fake'ow sa schowane prawdziwe historie. Na przyklad Orwell xD

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 10:31 
Moderator

1984 to miała być satyra, a wyszła przepowiednia.

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 12:02 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
alduwiel napisał(a):

///david napisał(a):
Między Świętami a Nowym Rokiem byłem z synami w klinice na oddziale gastrologii. Planowe przyjęcie w celu wykonania szeregu badań. Bez wdawania się w szczegóły o samym pobycie etc ,miałem okazję porozmawiać sobie całkiem luźno z różnymi lekarzami w tym prof immunologiem i dr hab gastroenterologiem. Obaj zapytani czy się szczepią , odpowiedzieli ,że oczywiście i właściwie to czekają na to jak na zbawienie. Tyle w temacie szczepionki i autorytetów bo żaden z nas tutaj nie ma choćby części tej wiedzy którą oni posługują się na codzień ;)

A co jesli się mylą?
W latach 60-70 była podobna walka miedzy lekarzami dotycząca palenia papierosów. Tez występował tam konflikt interesów :D trafiali sie tacy co polecali palenie, a i tacy co odradzali, dokładnie tak samo jak dziś ze szczepieniami. Dziwne ,ze się nie kłócą np o to czy ruch szkodzi czy pomaga :chytry: jakoś się w tej kwestii zgadzają, a dlaczego w kwestii szczepień nie ? Hmmm :cwaniak:

Jesteś idealnym przedstawicielem tego „nowego Świata” - gdzie dosłownie wszystko należy podważyć i poddać w wątpliwość - jeśli już nie merytorycznie (bo chyba nikt kto chce uchodzić za choć trochę „poważnego” nie będzie podważał słów specjalisty który zjadł na czym zęby) to choćby „logiką - a co jeśli się mylą ?” , bo przecież każdy może się pomylić a jeśli każdy to tacy specjaliści też ,więc jeśli tak to im nie wierzę i obstaję przy swoim...
Ja chyba inaczej mam poukładane w głowie i staram się opierać na autorytetach plus do tego zgłębić jakiś temat na ile to możliwe. Dlatego dla mnie bardziej wiarygodni są Ci ludzie o których wspominałem i z którymi sobie mogłem na luźno porozmawiać niż jacyś randomowi jutuberzy i inni poszukiwacze spisków z internetu.

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 13:09 
Przyjaciel forum

///david napisał(a):
Jesteś idealnym przedstawicielem tego „nowego Świata” - gdzie dosłownie wszystko należy podważyć i poddać w wątpliwość - jeśli już nie merytorycznie (bo chyba nikt kto chce uchodzić za choć trochę „poważnego” nie będzie podważał słów specjalisty który zjadł na czym zęby) to choćby „logiką - a co jeśli się mylą ?” , bo przecież każdy może się pomylić a jeśli każdy to tacy specjaliści też ,więc jeśli tak to im nie wierzę i obstaję przy swoim...
Ja chyba inaczej mam poukładane w głowie i staram się opierać na autorytetach plus do tego zgłębić jakiś temat na ile to możliwe. Dlatego dla mnie bardziej wiarygodni są Ci ludzie o których wspominałem i z którymi sobie mogłem na luźno porozmawiać niż jacyś randomowi jutuberzy i inni poszukiwacze spisków z internetu.

:ok:
dodatkowo posłuiguje sie argumentami ktorych nie rozumie, albo nie chce poprawnie zinterpretowac.
Prosty przyklad jaki podal powyzej z palaczami ze czesc lekarzy mowila ze palenie zabija a czesc ze pomaga.
pasuje do teorii spiskowej idealnie prawda? tylko ze nie...
bo i jedni i drudzy lekarze mieli racje, tylko obie grupy uzywaly przeciwstawnych argumentow.

Przyklad:
Grupa ludzi mowi: "Woda zabija!"
Inna grupa ludzi mowi "Woda daje zycie!"

kto ma racje? dwie przeciwstawne opinie.
Osoba taka jak Grzesiek pomysli ze woda jest teorią spiskową i nie nalezy jej pić, pewnie to jakis spisek producentow wody albo cos.

Tym czasem jedna grupa ma na mysli, tsunami, powodzie i utoniecia
a druga ma na mysli wode w formie napoju do spozywania, ze zapewnia termoregulacje, i inne cuda.
kazdy ma racje.

no ale co jeśli się mylą .... :D

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 13:24 
Moderator

To dlaczego po przeanalizowaniu teorii płaskiej ziemi , a którą na życzenie kolegi zgłębiłem w jakims tam stopniu, nie zostałem porażony jej oczywistością?

Dawid i ja wierzę autorytetom. Różnica jest taka, ze moj samokoncept podpowiada mi , aby wierzyć tym po drugiej stronie barykady.

Dam przykład. Jak chciałem się dorobić robiłem co mogłem by nawiązać kontakt z Waldkiem by choć troszkę się od niego czegoś nauczyć :) tak samo z innymi selfmade milioners bo to są właśnie autorytety w dziedzinie zarabiania kasy, czytam książki, szukam wiedzy. Nie stoję z założonymi rekami tylko działam pytając mądrzejszych o zdanie. Miedzy innymi po to zalozylem ten temat.

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 13:45 

doobra, wróćmy do tematu:ktoś już umarł od szczepionki? ile ludzi na świecie już się zaszczepiło a ilu kojtnęło? ma ktoś aktualne dane?

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 14:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
Sylwek_ch napisał(a):
doobra, wróćmy do tematu:ktoś już umarł od szczepionki? ile ludzi na świecie już się zaszczepiło a ilu kojtnęło? ma ktoś aktualne dane?

8 osób na parę milionów zaszczepień było w ciężkim stanie ale ich odratowano.

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 14:33 
Przyjaciel forum

nie zostaniesz milionerem czytajac ksiazki.
miliony dzis sie robi na kreatywnosci. czytajac ksiazki powielasz tylko schematy na ktorych ktos juz zarobil i zarabia dalej sprzedajac przetarte schematy. ja nie jestem.autorytetem w tej kwestii. znam wielu mlodszych i madrzejszych ode mnie co zrobili duzo lepsze biznesy. i Ci bez wsparcia rodzicow i szatana dorobili sie wlasnie na kreatywnosci.

jesli mialbym Tobie doradzic biznes. to zaloz sekte teorii spiskowych. zrob hierarchie ludzi i cos na zasadzie abonamentu za uczestnictwo co daje dostep do prawd objawionych. wiem ze to brzmi smiesznie ale zdolnosci interpersonalnych Ci nie brakuje i umial bys trafic swoimi argumentami do "ludu" (ciemnego, ale to duza klientela). zaryzykuj i zobacz. aby sie wybic musisz tylko mocno w social media uderzyc najlepiej z jakas kontrowersja. forum bmw to za malo. powodzenia

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 14:34 
Zacna persona forum

Waldek, czyli masz na myśli Avon tylko z prawdami objawionymi :D

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 14:56 

kai napisał(a):
Sylwek_ch napisał(a):

8 osób na parę milionów zaszczepień było w ciężkim stanie ale ich odratowano.

to mało, pewnie mniej niż po apapie. Ma ktoś jeszcze jakieś wiarygodne dane? Trzeba brać też pod uwagę że w grupie kilku milionów osób znajdują się osoby które tego dnia miały umrzeć, z różnych innych powodów, ale zbiegły się z faktem szczepień.

wujekwaldus napisał(a):
jesli mialbym Tobie doradzic biznes. to zaloz sekte teorii spiskowych. zrob hierarchie ludzi i cos na zasadzie abonamentu za uczestnictwo co daje dostep do prawd objawionych. wiem ze to brzmi smiesznie ale zdolnosci interpersonalnych Ci nie brakuje i umial bys trafic swoimi argumentami do "ludu" (ciemnego, ale to duza klientela). zaryzykuj i zobacz. aby sie wybic musisz tylko mocno w social media uderzyc najlepiej z jakas kontrowersja. forum bmw to za malo. powodzenia

załóż foliarskie MLM, połączenie pasji z pracą :rotfl: nie przepracujesz ani jednego dnia :D a w tej branży (mlm) jest najwięcej młodych rekinów biznesu nakierowanych na bogactwo :rotfl:

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 15:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Ja z kolei czasem się zastanawiam, czy nie zacząć budować faktami, tak jak to zrobił Janusz Korwin - Mikke. Mówić twardo prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. Większość ludzi tak bardzo nienawidzi prawdy i wzbrania się przed nią na etapie podświadomości, że następuje totalne wyparcie, a wręcz aktywacja układu obronnego, nieraz w formie agresji. Grając na ludzkich emocjach, mówiąc im JAK JEST, wbrew ich wierzeniom, burząc ich ideały i imaginacje, można się wypromować i na tym wzbogacić.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 16:19 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Abstrahując już od szczepionek na Covid. Jakieś 4 lata temu mój znajomy we Francji przyjął coroczną szczepionkę na grypę. Już w kilka dni po szczepieniu zaczęły się jego problemy z błędnikiem. Zataczał się, chodził zygzakiem. Podjął leczenie w miejskim szpitalu. Jak się okazało nie był to odosobniony przypadek. Masowo po sezonowym szczepieniu na grypę zaczeli się pojawiać w szpitalu ludzie narzekający na błędnik. Nie jest to żadna teoria spiskowa, jedynie smutne fakty. Lekarze sami przyznali tam, ze musiała być jakaś trefna partia szczepionki. Jakie z tego wnioski - czy szczepionki ogólnie same w sobie są dobre ? Jak najbardziej. Czy może się trafić szkodliwa partia szczepionek ? - tez jak najbardziej.

PostNapisane: 5 stycznia 2021, 17:03 
Zacna persona forum

Frank napisał(a):
Abstrahując już od szczepionek na Covid. Jakieś 4 lata temu mój znajomy we Francji przyjął coroczną szczepionkę na grypę. Już w kilka dni po szczepieniu zaczęły się jego problemy z błędnikiem. Zataczał się, chodził zygzakiem. Podjął leczenie w miejskim szpitalu. Jak się okazało nie był to odosobniony przypadek. Masowo po sezonowym szczepieniu na grypę zaczeli się pojawiać w szpitalu ludzie narzekający na błędnik. Nie jest to żadna teoria spiskowa, jedynie smutne fakty. Lekarze sami przyznali tam, ze musiała być jakaś trefna partia szczepionki. Jakie z tego wnioski - czy szczepionki ogólnie same w sobie są dobre ? Jak najbardziej. Czy może się trafić szkodliwa partia szczepionek ? - tez jak najbardziej.

Dlatego ja mówiłem, że nie boję się szczepionki, ale tego jak w Polsce się z nią będą obchodzić ;D (tak jak mówiłem, wiem z pierwszej ręki, jak leki miały być przewożone transportem w 20 stopniach, na pace było 40, a termometr w klimatyzowanym schowku, żeby wszystko grało - a potem ludzie zdziwieniu, że antykoncepcja a dzieciak ;D), a dossly mnie gdzieś słuchy (ale nie wiem ile w tym prawdy), że jak jedna buteleczka jest na 5 szczepień (porcji), to w Polsce robi się z tego sześć :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1