Brak mozliwosci przyjecia mandatu to zły pomysł, ale można sie z niego wycofać przestając procedować. Zobaczymy. Być może jest to wrzutka jak to bywalo, a totalna opozycja podnieca się rzekomym rozłamem w rzadzie.
kszyhu nie musze ciebie zaorac , ty sam siebie zaorasz bzdurami jakie wypisujesz w tym zaprzeczaniem sobie. Z tego mam ubaw tak jak z konfederacji , która tak często przywolujesz. Moja beka z niej sprawie ci bol

wiec doczepiles sie do promocji. Beka z jej braku merytoryki, pieniactwa i błazenady. Czy to szerzej i krytykowania przez jej fanboyow demokracji bo nie wygrała. Czy przyklad z wczoraj: pustki na sali plenarnej sejmowej, a poslowie konfederacji , którzy uważają, że koronawirus to nie problem , we czterech siedzą w maseczkach w tym jeden z nich spal.
Wiec jeszcze raz, bo nadal nie rozumiesz sedna sprawy.
Napisałem:
renoraines napisał(a):
Wybór miejsca zakupów czy market, mały sklepik czy stacja paliw to indywidualna sprawa.
Co kto woli, wedle uznania.
Nie chcesz* kupować w promocji, wielopaki, to twój wybór. "Krzywdy" sklepowi nie zrobisz , wręcz odwrotnie zapłacisz więcej zł. I na własne życzenie jesteś wycyckany.
*zebys wiedzial w czym rzecz dodam ty osobiscie
Natomiast ja kupujac w promocji czy wielkopaki robię tak, żeby to moja rodzina miała korzyści. Nie iksiński czy igrekowski poniewaz dla mnie najważniejsi są moi nablizsi i ja.
DamianTra napisał(a):
Mała przeróbka i wszystko się zgadza:
jiGsaw napisał(a):
A co do konfy itd to maja jak maja, pewnie dlatego, że są nieudaczniksmi i nie potrafią sami zarządzać swoimi pieniędzmi a także podejmować świadomych decyzji i brać konsekwencji na klatę.