BIGPUN napisał(a):
nikt nie mowil ze to latwe robic fotki w nocy

auto ladne ale jak na bieruta to ma za krotkie zderzaki. 0.5 nie da sie postawic

0,5 , ba, nawet 0,7 mieści się za to w środku, albo na tylnym rancie... tylko kto by w czasie jazdy butelkę na feldze trzymał...

hehe
biały napisał(a):
BMW2004 napisał(a):
Ładna tylko szkoda ze nie w skórze o ile dobrze widze???
wydaje mi się że jest alcantara częściowo , ale słabo widać
Bracie Bierute Furka ładna ale Twoja e30 fajniejsza bo tak jak wspomniał BIG PUN zderzaki nie halo

...nie tylko Was zaniepokoiły owe zderzaki... sam się zastanawiałem, czy brać ją z takimi zwykłymi czarnymi... nic nie błyszczy, zakupów nie ma na czym postawić... więc zrezygnowałem z robienia zakupów...
co do tapicery: tapicera alcantara. fabryczna. w połączeniu z tkaniną (chyba nie występowała pełna alcantara). tkanina pod d... i plecami. inaczej by się szybko powycierało. na boczkach alcantary ani skóry nie ma, co poniekąd okazało się pewnym problemem, bo trudno teraz zabudować boczki w nowe audio tak, żeby nie dodawać dodatkowych materiałów i jakichś dzikich łączeń. alcantara się szybko zniszczy (od walenia buciorami przy wysiadaniu) i może na boczkach alfonsiarsko wyglądać, a skóra daje kolejny materiał i wygląda to trochę lipnie... ale same fotele z alcantary mi jak najbardziej odpowiadają, prawdę mówiąc to takiej wersji szukałem (trochę to trwało)... i nie ukrywam, że miałem podobne obawy co kolega Czarny... po prostu nie kocham skóry, natomiast ją akceptuję, może nawet lubię, pewnie kiedyś się przekonam.
BMW2004 napisał(a):
Powiec ile pali ci w miescie?Ty robiłes sam wirusa czy juz był jak kupiłes?Napisz cos wiecje o niej...

w mieście - a jeżdżę głównie do pracy, z pracy, więc non stop korki, nie pali więcej niż 10,5l. powyżej 11 to nie pamiętam... trasa - 6-8l. wirus był robiony w nowym aucie we Włoszech (auto włoskie), w Polsce mała korekta w Boschu (żeby nie kopcił - i nie kopci

), ale przebieg niezbyt duży - dziś 132tys, rok temu jak kupiłem to był 122tys, a auto z 07.2002., i silnik zdrowy. z osprzętem jest zawsze więcej zabawy, więc wymieniłem sprzęgło, koło dwumasowe i turbo. i śmiga milutko (i taniutko).